Inför elchocker åt alla! Lite hjärnskada har väl ingen dött av? Och de som lider av att ha fått sina liv förstörda av elchocker ljuger enligt vården! Trots att ingen tagit reda på hur många som i själva verket tagit livet av sig p.g.a. den hjärnskada de fått av denna makabra behandling.

Varför inte införa obligatorisk behandling med elchocker? Vi kan väl börja med samtliga som jobbar inom vården! Undrar just hur många av dem som frivilligt skulle låta ström gå rakt in i hjärnan? Man vet ju att läkare har sämre psykisk hälsa än de flesta andra med sitt stora antal självmördare inom kåren. Trots detta faktum kan man inte dra slutsatsen att dessa psyksjuka som ”vårdar” just gör det för sin egen skull för att de är så sjuka i huvudet att de älskar makten över sjuka människor och att se dessa lida och dö! Mängder med anhöriga till människor som hamnar på psyket har vittnat om att deras anhörige fått mediciner som gjort att de inte kunde känna känslor mer och att de inte stod ut med att inte känna känslor och därför tog sitt liv.

Elchockade ska stå ut med hjärnskada! Enligt den information som finns att få tag på är det oerhört vanligt att människor som fått hjärnskada av trauman eller av andra sjukdomar i hjärnan har en mycket högre andel deprimerade och högre andel självmord. Men när det gäller människor som redan är deprimerade så anser man plötsligt att en hjärnskada skulle göra susen! Det ska tydligen få just dessa patienter på benen! Det är ju skillnad på folk och folk och människor som befinner sig inom psykiatrins väggar får man experimentera hur mycket man vill med. Även läkare som själva håller på att ge elchocksbehandlingar erkänner att behandlingen är ett lotteri som kan gå åt vilket håll som helst. Lite svinn får man alltså räkna med! Och att människor är olika har man fortfarande inte förstått inom läkar”vetenskapen”.

Personligen tycker jag inte att en behandling är befogad om det blir en enda människa som får sitt liv förstört på bekostnad av att någon annan ska må bättre i vårdens typiska lotteri! Vad mer man gör med människor som haft/har psykiatriska diagnoser vet allmänheten inte om, men tortyr är ett bra ord i sammanhanget. Dessa människor oberoende om de har lättare psykiatriska besvär eller tyngre psykiska besvär så blir de utnyttjade av läkare och sjuksköterskor med sjuka lustar. Visst man ska inte dra alla över en kam, men i fallet psykiatrin så är det mycket experimentell verksamhet som pågår. Även somatiken kan ha dessa patienter som sina ofrivilliga och ovetande små labbråttor.

Att få en psykiatrisk diagnos är inte att få hjälp och behandling, utan att få en stämpel på att alla tycker det är okej att göra vad som helst med dig mot din vilja och utan att ens fråga dig om lov. Man anser att du inte är trovärdig, utan att du ljuger konstant!

Jag skulle gärna vilja veta hur många som skickas till psykiatrin med besvär som i själva verket beror på fysiska åkommor, det är inte alls speciellt ovanligt att detta händer. Men detta gör ingen något åt, varför? Människor med hjärnskador eller sjukdomar i hjärnan har skickats till psyket, människor med kronisk smärta skickas dit, människor som precis råkat ut för bilolycka och som haft smärtor har skickats dit (detta är faktiskt sant, liksom övriga exempel). Människor har fått epitetet utbrändhet i Sverige, men har i annat land fått diagnosen Borrelia.

Är det konstigt att folk blir tvungna att ta livet av sig? Fysiskt sjuka, till intet gjorda av misstro och utan behandling för sina fysiska åkommor ska de dessutom utsättas för att bli hjärnskadade av elchocker och vad sådana elchocker gör med en människa som redan har en hjärnskada eller en sjukdom i hjärnan vill jag inte ens tänka på. Somatiska åkommor kollas inte inom psyket, man gör inga som helst fysiska utredningar där. Du tänker säkert, men utredningar gör ju somatiken först. Nej, det behöver de inte alls göra! Ofta nekas alla som någon gång satt sin fot på psyket oavsett hur tydliga deras besvär må vara, enligt läkar”vetenskapen” är alla dessa patienter både lögnare och simulanter och deras fysiska åkommor ska tänkas bort med hjälp av massage och ångbad! Istället anser man sig kunna veta att personen är frisk bara genom att titta på den för att sedan sätta in sin experimentella behandling. Visst lever vi i en modern tid där alla människor är lika mycket värda!!!

By humanlabrat | 19 november, 2009 - 19:51 - Posted in Estonia

Vad finns det för likheter mellan dessa två? Överlevare och anhöriga i både Estoniakatastrofen och 9/11 anser att nya utredningar ska göras eftersom man inte anser att den offentliga förklaringen till vad som hänt är sann. I båda dessa händelser har människor sagt sig höra explosioner. ”Utredningarna” som gjorts i dessa båda fall är bara spekulationer och flera viktiga fakta har utelämnats för att hålla människor ovetande om vad som verkligen hände. Herarkiernas och maktens folk behöver aldrig bli utredda av några andra än sina egna. ”Utredningarna” är således insiderjobs som inte har någonting med sanningen att göra. De som har pengar och status gör vad de vill hela tiden. Det enda de behöver göra sedan är att blåneka och upprepa samma mening: ”Ingenting har hänt”. De som säger sanningen i samhället ska utrotas så fort som möjligt eller tystast på annat sätt. Visst Al Qaida har tagit på sig ansvaret för 9/11. Varför har de gjort det mån tro? Bara för att de tagit på sig ansvaret detta attentat behöver det väl inte vara så att de automatiskt är ansvariga eller?

Alla ska tycka och tänka på det sätt som media och politiker tycker och tänker. Vågar någon tycka och tänka själv och vågar någon lyfta obekväma frågor kommer den personen att motarbetas. Ett exempel är Anna Odell som fälldes utan att egentligen ha brutit någon lag. Ett annat exempel är TV 4:s propagandaprogram om en så kallad sanningsrörelse som egentligen är en rörelse som inte finns. Men tänkande människor som använder hjärnan ska svartmålas, baktalas och tystas så snabbt som möjligt i det totalitära samhället. Är det masslobotomering på gång också, eller har det redan börjat?

Massorna går runt som lallande idioter med hjärnor som i många fall tycks vara lobotomerade. Apatiska och korkade köps all skit som pumpas ut av herarkierna i samhället, medan den lilla människan som vill berätta något eller få hjälp ska tryckas ner och tystas så snabbt som möjligt. Speciellt gäller detta om det som hänt den lilla människan säger sanningen om hur de höga hästarna missbrukar sin makt.

Vad jag aldrig förstått är varför alla är så rädda för sanningen? Varför flyr de flesta sanningen? Varför låter man medmänniskor lida och låter bli att stötta dem när de säger sanningar som är sanningar, men kanske obekväma sådana? När blev människor så ointresserade av andra människor? Är det girigheten efter pengar och popularitet som är viktigare än människors liv och hälsa? Är folk så korkade att de bara tror på bull?

Oj då, nu ställer jag frågor! Det är inte tillåtet. Man ska inte fråga och tänka. Man ska bara svälja osanningar och fortsätta gå omkring som alla andra i massorna, lobotomerade, lallande, utsuddade, slaviserade, utan att ens veta det själva. Så när du blir sjuk efter att ha varit hos någon av alla de suspekta läkarna som finns på sjukhus och som felbehandlar på löpande band så ska du bara le! Du ska vara glad att du blivit felbehandlad, det är lycka som är den rätta reaktionen när ditt liv  blivit förstört av en psykopat förklädd i vit rock!

Sanningen har blivit lögn och lögnen har blivit sanning i detta samhälle. Jag har svårt att acceptera det!!! Men andra verkar tycka att det är så det ska vara! Eller har jag fel?

Vilket århundrade befinner vi oss i egentligen? Jag kan inte annat än att förundras över Vellinge kommuns representanter i SVT:s Debatt. Fattar dessa representanter inte själva hur korkade och dumma de ser ut när de pratar sin goja?! En gubbe var rädd att hans dotter skulle bli parad av någon av dessa ”kreatur” som skulle komma till Vellinge för att Malmö är överbefolkat. De pratar om människor, barn, som några kreatur som ska komma och våldföra sig på Vellinges befolkning. Det är barn det handlar om men enligt Vellinge är det inte några barn som kommer, utan dessa minderåriga är fostrade till män i sina hemländer och ska alltså överbefolka Sverige med sina ”sämre” gener. Det luktar rasbiologi ännu i 2000-talets Sverige, detta ”civiliserade och sympatiska” land. Missunsamheten är utbredd i samhället och därför ska alla sjuka kastas ut i tält och flyktingbarn är inte välkomna i ”fina” Vellinge eller andra rika kommuner.

Kan man annat än att spy på den jävla skitsyn som stora mängder i befolkningen har på andra människor!?! Vissa människor i samhället verkar ju för F-N vara mindre värda är en liten mygga! Det är inga gräddfiler eller snyltare som ska skickas till Vellinge UTAN BARN. Barn som fått fly sina länder och lämnat sina familjer och som med största sannolikhet mår skit. Men rikingarna i Vellinge, och andra rikingar värnar om sina döda ting, älskar sina pengahögar och sina blankputsade lyxåk. Dessa prylar har man skaffat sig till bekostnad på andra människors grundläggande behov. Människor som inte får adekvat vård och hjälp, barn som är utlämnade åt sig själva i stora världen. Att en del människor krälar i dyn, svältandes, sörjandes och sjuka utan vård är helt OK enligt Vellinge-bon och deras rika kompisar, bara de får behålla sina lyxvillor och lyxåk!!!

By humanlabrat | 17 november, 2009 - 16:31 - Posted in Sjuk()Vård

Inom sjukhusets väggar är det andra lagar och regler som gäller än de som gäller i övriga samhället. I sjukhusets korridorer springer nötter omkring som inte ens kan se om en människa är allvarligt sjuk eller inte. Andra nötter på sjukhuset gör så att patienter blir sjukare när de är på sjukhuset än vad de var när de åkte in. Folk söker vård utan att få hjälp och de skickas hem för att dö eller att få men för livet. Det är inte någon inom vården som behöver ta ansvar för det, misstag sker ju aldrig enligt alla utredningar.  De flesta fall mörkas och utreds aldrig. Det är inte enskilda/enstaka fall som sker, i media lyfts ju bara få fall fram. Dessa ”få fall” utgör inte ens toppen på isberget!!! Ingen behöver ta ansvar för fel och kriminallitet som sker inom den så kallade vården. Den sjuka vården som i själva verket är så korrumperad att den i stort bara består av idioter, psykopater och kriminella. Människa efter människa blir inte tagen på allvar utan misstros av sjukhusets ”maffia”.

(Nedanstående text är tankar och kommentarer till SVT:s Dokument inifrån: Att skapa en seriemördare.)

Svensk vård har skapat en seriemördare. Läkare och terapeuter med groteska intressen har ”återskapat” minnen i terapin så att Quick skulle komma ihåg att han är en mördare! Ett gäng nötter som velat ha pengar och beröm för att lösa en mängd mord har använt Sture Bergwall för att nå sina mål.

Man kan inte annat än att undra hur friska dessa läkare och terapeuter är som tror på all grotesk smörja som kommit ur munnen på en starkt drogad person. Är det i själva verket dessa läkares och terapeuters egna fantasier som präntats in i en sjuk och lättpåverkad människa? Och någon kunskap om vad droger kan ställa till med verkar ingen av alla dessa ”experter” ha haft.

Quick är bara ett av alla de övergrepp och all den suspekta och högst galna verksamhet som bedrivs inom ”vården”. Vem är sjukast egentligen Quick eller hans terapeuter och läkare?! Sektliknande mekanismer är inblandade och man tar inte till sig någon kritik eller diskussion, man ska bara fram för att få perngar och beröm. Än värre är det ju om dessa läkare, utredare och terapeuter är så korkade eller så sjuka i huvudet att de bara tror på saker och samtidigt blundar för det faktum att man egentligen inte hittat några bevis på att Quick utfört de mord han påstår sig ha utfört. Bevis som tyder på att Quick inte kan ha utfört morden har systematiskt smusslats undan.

Ett övergrepp har skett. Det är Sture Bergwall som utsatts för övergrepp av terapeuter och läkare. Han har utnyttjats för deras egna mål och syften. Man har drogat honom och skapat minnen i hans huvud (man kan skapa och placera in minnen som egentligen inte funnits sedan innan i en människa).

Alla tycks ha valsat van der Kwasts vals, och har inte ifrågasatt något egentligen. ( Med några få undantag och dessa undantag slängdes ju ut.) På samma sektliknande sätt går det till även på andra ställen i samhället, inte minst inom svensk sjuk()vård.

LEKSTUGA UTAN DESS LIKE!!!

Avslutningsvis ett citat från dokumentären, uttalat av Leif GW Persson: Jag tänkte, om rättvisan, om statens tjänstemän kan agera på det här viset, då kan i princip vad som helst hända alltså.

Ja Leif GW Persson, vad som helst kan hända! Och detta ”vad som helst” händer dagligen inom myndigheter och vård!

I Sverige är det så gott som omöjligt att få Tamiflu utskrivet. Inte ens om folk är ordentligt sjuka i influensa så skrivs det ut. Du kan till och med tillhöra en riskgrupp och ändå bli utan Tamiflu. Extra restriktiva har man också blivit med antibiotika och liknande viktiga preparat. Däremot verkar det inte finnas några som helst restriktioner när det gäller att skriva ut så kallade lyckospiller till var och varannan patient. Dessa SSRI-preparat skrivs ut för allehanda besvär och det skulle inte förvåna mig om det för en svårt influensasjuk skulle vara betydligt lättare att få SSRI-preparat istället för Tamiflu. Sveriges sjukvård är riktigt sjuk! Kanske dags att anordna bussresor till Norge för dem som drabbas av influensa och behöver Tamiflu? Läs mer under mitt inlägg: Sjuka skickas hem.

By humanlabrat | 8 november, 2009 - 21:54 - Posted in Sjuka skickas hem

I SVT:s Agenda konstaterade man ikväll att människor som söker vård för svininfluensa skickas hem utan åtgärd. Tamiflu skrivs i stort sett aldrig ut, vilket kan jämföras med Norge där Tamiflu numer är receptfritt för att finnas tillgängligt för alla. Men i Sverige håller man på medicinen och Norge låter hälsa att även svenskar är välkomna att hämta medicin där. Lite svårt dock att ta sig till Norge om man är ordentligt sjuk, såvida man inte bor precis vid gränsen.

I kontroll-Sverige ska höga hästar och stat och byråkrati sättas in om något händer och när de är klara med sitt babblande och skrivande så är stora delar av befolkningen redan lik som ligger i gravar. Detta gäller allt i samhället och jag avser inte i första hand svininfluensan då. Faktum är också att det även finns andra sjukdomar som patienten skickas hem med utan adekvata utredningar och behandlingar. Detta händer gång efter annan och är inte en ny företeelse.

Frågan är om det skulle dö fler om vi lade ner all sjukvård i Sverige? Det tror inte jag! Dödstalen skulle med största sannolikhet sjunka på samma sätt som dödligheten sjunkit i länder där läkare gått ut i strejk. Befolkningen går runt i en naiv tro om att de får hjälp om de blir sjuka, men i verkligheten är det inte alls så. Du blir ignorerad, eller så blir du feldiagnostiserad eller felbehandlad, men allt som oftast blir du hemskickad trots att du är svårt sjuk. Gamla skickas hem för att få åka in till sjukhuset några få timmar eller dagar senare för att åter gå till hemmet och snart får de åka in igen. Sjuksköterskor vittnar om att patient efter patient skickas hem utan att ha fått någon diagnos på sina symtom och besvär.

I Agenda i kväll sa programledaren, när det gällde de som skickats hem trots att de var svårt sjuka i svininfluensa, att det verkar vara djungelns lag som gäller. Så är det inom sjukvården. Den som är riktigt sjuk orkar sällan eller aldrig åka än hit och än dit och orkar kanske inte tala för sig, dessa patienter lämnas därhän. Medan den som är så frisk och kry att den kan åka land och rike runt och prata för sig själv får allt vad den vill ha! Sjukt va?

Är sjukvården i själva verket till för friska? Man måste vara frisk om man är sjuk, annars går det allt som oftast illa. Men vem är egentligen sjuk om den är frisk? Det som också uppskattas inom vården är patienter som är smorda i käften och som har fet plånbok och på ett eller annat sätt liknar alla dessa läkare som anser sig vara finare, bättre och mer värda än de flesta patienter de träffar.

Att vara läkare är att vara i maktposition, makt över om just den människan som finns framför dem ska få ha hälsa eller inte och om den ska få behandlig så den kan fortsätta att leva eller om den ska ignoreras så den kan dö av lite fortare. Det sjukaste av allt i den här situationen är att det i svensk sjukvård myllrar av personer med falsk legitimation, läkare som har så dålig svenska att det ideligen blir språkförbistringar och läkare som helt tydligt och klart är psykopater eller narcissisister. Dessa kategorier ska bestämma vilka som är värda att leva och vilka som är värda att dö.

De som är understående läkarna gör rätt i att hålla tyst om saker inte sker på rätt sätt annars åker de ut med huvudet före. Vården är inte öppen för insyn och man är inte öppen för vare sig kritik, diskussion eller insyn. Samtliga inom sekt-vården tror och tillber högste doktorn och alla patienter eller andra som har mage att klaga om de blir misshandlade eller nästan mördade är lögnare. Dessa ”lögnare” ser man på precis på samma sätt som andra sekter ser på de människor som finns utanför deras sekt. Läkaren är en person som av övrig vårdpersonal  hyllas och som man lyder oberoende av läkaren feldiagnostiserar, felbehandlar och/eller super under operationer. Ingen av de som är understående en legitimerad vågar klaga, istället kanaliseras frustrationen mot patienten, vilket den illvilliga och psykopatiska läkaren förstås uppskattar.

En gång i tiden, för inte alls så längesen jagade man tattare och judar. Tattare och judar ansågs vara människor med sämre gener än andra människor och man ville utrota dem genom tvångssterilisering eller helt enkelt genom att avrätta dem. I dag är det sällan man märker av att judar eller tattare jagas, men finns det inte fortfarande kvar samma sätt att se på vissa grupper av människor?

Läkare har genom historien arbetat för att förinta människor med ”dåliga” gener och jag vill nog påstå att det arbetet fortsätter än idag. Det är numer människor som är arbetslösa och/ eller sjuka som målas upp som fuskare och icke trovärdiga och dessa ska man nu rensa ut. Läkare som inte gillar personen de har framför sig skriver gärna ner saker om personen som de vill få att framstå som korkad och som opålitlig. Det kvittar hur osant det som skrivs om dig är, du har av denna ”läkare” fått en stämpel som inte går att tvätta bort.

Politikerna ska nu öppna upp så att fler ska få läsa omvad andra skriver om dig och det kvittar fortfarande om det som skrivs är sanning eller lögn. För när du går till en illvillig och fördomsfull läkare så är det den som bestämmer hur du i fortsättning kommer bli bemött. Gladeligen skriver man om fysiskt sjuka personer att de är white trash eller att hela deras släkt är psykiskt sjuka eller att du är korkad och inte klarar av studier. Detta är sällan sant, men om en doktor skriver det så blir det ju sant!!!

Människan lär sig ingenting av historien och jagandet fortsätter på människor som en liten grupp höga hästar bestämt och fått för sig vara sämre än de själva. Personligen kan jag inte annat än att undra hur man är funtad om man sitter och skriver ihop osanningar och lögner om en annan människa för att förstöra för personen i fortsättningen! Är det det som är att vara en fin människa med bra gener? Är det sådan klassificering som är det ”moderna” och ”civiliserade” samhället?