By humanlabrat | 18 mars, 2010 - 19:56 - Posted in Dödshjälp, Sjuk()Vård

Självklart ska kvinnan själv få bestämma över om hon vill dö eller inte. Hon har ju lidit av allvarlig neurologisk sjukdom sedan sex-årsåldern, så nog har hon kämpat på länge. Hon ska ha blivit förlamad i samband med en operation och legat förlamad i 25 år. Om inte det är att plåga en människa så vet inte jag! Vad är värdigt i detta?

Det här med dödshjälp är dock krångligt. Problemet är att det redan idag finns människor som aktivt rensas ut ur vården och inte får den vård de behöver, man låter dem dö utan minsta lilla utredning eller behandling. Andra människor överbehandlar man däremot i år efter år trots att de aldrig kan bli friska. Människor som felbehandlats svårt möter läkare som hellre håller varann om ryggen, hellre än att hjälpa patienten. Självklart tycker man som psykopat om att se en kvinna plågas i 25 år, och psykopater finns det gott om inom läkarkåren!

Det finns ett speciellt klimat och ett synsätt redan idag på patienter som inte är sunt. Och mängder med falsk-legare och olämpliga springer runt i sjukhusets korridorer. Därför skulle jag anse att det är mycket vanskligt att ge läkare ytterligare rätt i deras händer att det går bra att döda folk, för tro det eller ej så förekommer sådant redan idag inom den sjuka vården.

Aktiv dödshjälp är absolut något som jag anser att den enskilde patienten ska få i de lägen där patienten plågas och plågas men aldrig blir bättre. Inte skulle vi väl låta en hund eller en katt ligga förlamad i mängder av år! Nej, då skulle man kallas för djurplågare! Det stora problemet är att det finns många människoplågare inom sjukvården och dessa behöver vi inte spela i händerna genom att ge dem ännu mer rättigheter att avliva, felbehandla och förtala patienter som just den läkaren inte gillar.

Ska det finnas dödshjälp ska det vara fler instanser och fler parter inblandade än att bara lämna ut det till en läkare att bestämma hur han vill göra i saken. Att man inom medicinen strävar efter att utrota sådant som läkare anser vara defekter har vi redan sett exempel på, Downs syndrom är ett exempel. Foster aborteras utan att info. ges till föräldrarna, man bestämmer således inom vården över föräldrarna. Ingen kan ju ta beslut utan korrekt information! Lobotomeringar förekommer också i det fördolda, för känslor anses inte sunda inom vården. För inte så längesen tvångssteriliserade man de som inte var ”fina” nog enligt läkar”vetenskapen”.

Missförstå mig inte nu, kvinnan som nu diskuteras i media har rätt att bestämma själv, och ingen annan kan ta ett bättre beslut än hon själv. Men frågan är om den avtändande och sjuka vården skulle klara av att ta ansvar när det gäller dödshjälp, när de inte ens kan ta ansvar för felbehandlingar och alla de falska leg som florerar inom branschen. Jag hoppas att flera parter och inte bara en, eller för den delen två, läkare ska ta beslut i dessa frågor. Redan idag är läkare för småaktiga för att ta hand om och ansvar för sina handlingar, så inte är de mogna att bestämma när patienter ber om att få dö!

By humanlabrat | 16 mars, 2010 - 16:16 - Posted in Otrogna yrkesgrupper

De mest otrogna yrkesgrupperna är…. (trumvirvel)… LÄKARE, LÄRARE, POLISER, SJUKSKÖTERSKOR. Varför?

Inom läkaryrket hittar man flest psykopater och andra personlighetsstörningar. En psykopat bryr sig inte om vad partnern säger om otroheten, eftersom psykopater är empatistörda. I samtliga ovan nämnda yrken är makten över människor också påtaglig, översittare som njuter av att styra över andra och gärna plåga dem.

Personer som söker sig till de flesta av ovan nämnda yrken är ofta äventyrslystna och ägnar sig åt riskbeteenden, för det ger en kick. När det gäller poliser har man i undersökningar konstaterat att dessa är mer korkade än folk i allmänhet, vilket även med största sannolikhet gäller de andra yrkesgrupperna. Men det är ju ingen som vågar utföra en sådan undersökning på läkare och sjuksköterskor!

När det gäller lärare så har man ju stött på många som inte kan ett dyft! Inte minst under min tid på universitet fanns det lärarstudenter som snart skulle ut i yrkeslivet och jobba, men som inte ens hade elementära kunskaper i ämnen de skulle ut och undervisa i!

Till dessa otrogna yrkesgrupper är vi utelämnade när det gäller utbildning, säkerhet och vård.  Att vara otrogen är att ljuga, bedra och förnedra sin partner. Vad säger att det beteendet inte skulle vara gällande även i relationen till de människor som man har makt över och jobbar med?! Är det inte undra på att samhället ser ut som det gör? Folk frågar sig varför elever inte lär sig tillräckligt i skolan och varför folk är sjuka! I detta inlägg har ni svaret, om ni nu mot förmodan skulle våga se sanningen i vitögat!

OBS! Detta är inte att dra alla över en kam. Det finns alltid undantag som bekräftar regeln!

Vad nytt har Vilks bidragit med inom debatten eller inom konsten med sin bild av Muhammed som rondellhund? Inte ett dugg! Lars Vilks rider på vågen och sjunger i samma kör som alla andra och får med hjälp av det stort utrymme i media. Vad har Vilks gjort som är så stort? Och skulle han våga göra en Anna Odell?

I SVT:s Debatt förklarade Vilks att han var glad över att få vara med så mycket i media. Han anser att det finns för mycket gränser när det gäller att avbilda Islam inom konsten och i media. Jag vet inte vilken värld Vilks lever i, men han har tydligen inte sett eller upplevt det som de flesta andra gjort sedan 9/11! Nämligen att det är tillåtet att rita och skriva vad som helst om Islam och att svartmåla alla muslimer som terrorister! Och som vanligt gör man det i yttrandefrihetens namn!

Om man tror att yttrandefriheten är skadad när det gäller förlöjligandet av Islam, så är man ute och cyklar. Både bilder och text i samma slag har publicerats förut och ingen har stoppat dem pga att yttrandefriheten i den delen skulle vara begränsad!

Om nu Vilks verkligen är intresserad av yttrandefriheten tycker jag han ska ge sig på liknande projekt som det som Anna Odell gjorde, nämligen att söka lyfta fram makten och missbruket av makt i sjukhusets korridorer. Men det skulle Vilks aldrig våga! Då skulle han nämligen inte bli hyllad som ambassadör av yttrandefriheten, utan skulle fällas för brott som inte finns. När det gäller vården och dess representanter så finns det nämligen ingen som helst yttrandefrihet, utan man får straff och fängslas på  samma sätt som i länder där det inte finns någon yttrandefrihet alls!

Vilks gör det som man ska göra i Sveriges samhälle om man ska bli ”stor och berömd”. Han sjunger med i den sång som redan sjungs i samhället och han gör det med hjälp av en bild som varesig är det minsta konstnärlig eller ovanlig.  Vilks är liksom de flesta som omhuldas i Sverige, nämligen en medelmåtta som inte har någonting eget  att komma med! Inget annat finns att hitta hos Vilks än hans egen mediakåthet och hans sång i redan uppradade körsånger dirigerade av politiken och media!

Vilks ”verk” är enbart till för att han ska rida in i media, stärka sitt varumärke och bli känd. Inget annat än sin egen mediakåthet har han påvisat med sin medelmåttiga, efterapande och politiskt korrekta bild!

By humanlabrat | 10 mars, 2010 - 15:38 - Posted in AF & FK, Politik

Lite svårt kanske att bli kriminell när man är sjuk och aldrig någonsin haft läggning att bli kriminell. Men vilka är det som sitter med feta löner och förmåner i vårt samhälle? Jo de som ägnar sig åt kriminell verksamhet fast på ett dolt sätt som gör att de aldrig hamnar i finkan och alla avgudar dessa ändå. Gemeneman är tydligen för korkade för att se vad som pågår?

Som sjukling har du inget att hämta i detta kalla, cyniska och empatistörda land. Därför måste du som sjukling jobba på att bli mera osympatisk och bli kriminell! Hamnar du i finkan är du i alla fall garanterad tak över huvudet och riktigt fin lyxmat, långt bättre än den mat som serveras på sjukhus och dagis.

Regeringens tydliga budskap är: Dö eller bli kriminell för du ska straffas för att du är sjuk! Oavsett vilket du väljer av dessa två så kan de höga hästarna efteråt slå sig för bröstet och säga: ”Titta, vad var det vi sa! Vi är minsann bättre än den där!”

Tar du livet av dig, som många sjuklingar redan fått göra så skyller man på individen. Hon / han var sjuk i huvudet och det är personens eget fel att den hängt sig pga vad andra gjort mot den. Blir du kriminell kommer de säga att du minsann varit kriminell och fuskare hela ditt liv och att du fick ersättning pga fusk! Det kvittar hur f-n den sjuka vänder sig så har den röven bak och kallas för fuskare.I arbetmarknadsprogram ska ”fuskarna” in och hunsas av maktkåta fittor som ska ”lära” den sjuka saker den tydligen inte kan, som att fika t.ex!!!

Var är de felbehandlade som nekas vård och utredning för vad läkare orsakat dem? Jo de får gå till Arbetsförmedlingen och dessas hjärndöda program som tydligen ska hela den ”fuskande” med förnedring och kurser i hur man fikar! Vilken utbildning har personalen på Arbetsförmedlingen egentligen? Min erfarenhet av dessa är att de oftast är mer korkade än folk i allmänhet och att de i synnerhet har kortare utbildning än dem de är satta att förnedra.