By humanlabrat | 13 april, 2010 - 20:46 - Posted in Pedofili, Religon

Vi har hört om det förut, katolska präster som missbrukar sin ställning och våldtar BARN!!! Vad har Katolska kyrkan gjort åt saken? Inget! Man tycker alltså det är helt i sin ordning och knappast kommer något hända denna gången heller! Så om du är pedofil gör du rätt i att bli präst inom Katolska kyrkan, sen kan du begå vilka brott som helst utan att någon sätter dig i finkan! Självklart är mörkertalet gigantiskt när det gäller präster som antastar barn inom Katolska kyrkan. Inte vågar en ”vanlig” människa anmäla en präst i första taget, lika lite vågar folk anmäla läkare som misshandlar, förtala, experimenterar eller mördar folk på löpande band. Inte F-N gör någon något åt det heller, och lika lite vågar folk anmäla som när det gäller att anmäla kyrkans män.

För vem vågar anmäla de som står närmre Gud och som av alla andra i samhället anses vara hel- eller halvgudar?! Frågan är hur nära Gud präster och läkare är egentligen? Är man i behov att ha en maktposition som man missbrukar så är man långt längre från Gud än vad en hemlös är!

Är det inte konstigt att man bland fattiga, hemlösa och utstötta hittar fler som aldrig gjort en fluga förnär, än vad man hittar bland samhällets alla herarkier?! Herarkier som enligt egen utsago är bättre, står närmre Gud, vet bättre än du och är värda både bättre mat och mer i lön än vad du är!

Med andra ord, det finns en anledning till att man blir präst eller blir läkare eller liknande, man känner sig bättre än alla andra. Men att känna sig bättre än alla andra är verkligen inte det samma som att vara bättre, oftast är det tvärt om! Men samhället hyllar präster och läkare oavsett vad de gör, och bägge kan ju gömma sig bakom sekretessen, ett påhitt för att skydda dessa gudar från att ta ansvar för allt hemskt de gör med människor!

By humanlabrat | 10 april, 2010 - 13:08 - Posted in Korruptionen utarmar

Det är korruptionen i samhället som utarmar och slukar pengar. Men istället för att ta tag i korruptionen jagar man de sjuka, som påstås vara de fuskande. För i Sverige påstås korruption vara en högst ovanlig företeelse, eftersom den inte syns utåt utan gömmer sig bakom rökridåer.

I Sverige finns inte det som inte omedelbart och med blotta ögat kan beskådas direkt. Det är därför som Bildt, och alla andra som är lika korkade som honom, kan fälla uttalanden om att sjuka inte är sjuka, utan att de ”springer omkring på stan”.

Du kan inte se hur ont en person har eller hur utmattad den är om du inte är duktig på att läsa av människor, och det verkar det vara få som är. Däremot om du sitter i rullstol så är det så otroligt synd om dig och då är det minsann inte någon som ifrågasätter att du ska ha ”bidrag”. Jag vill absolut inte svartmåla handikappade eller rullstolsbundna, men vill påpeka att man inte kan göra den bedömning som många gör, nämligen att sjukdom alltid syns. Den som sitter i rullstol är förstås inskränkt i sin rörlighet, men behöver inte vare sig lida av värk eller utmattning, utan kan vara relativt pigg och frisk utöver sin rörelseinskränkning.

En läkare i TV påstår att man minsann inte kan vara sjukskriven pga trötthet och är totalt okunnig om vad det innebär att lida av utmattningssyndrom eller kroniskt trötthetssyndrom! De syndromen innebär inte ”lite trötthet”, utan handlar om en stor mängd symtom och utmattning som i många fall är nästintill lika förlamande och inskränkande som benen på den rullstolsbundna!

Den som påstår att folk skulle fejka smärta vet inte vad det innebär att ha ont! Och vem F-N fejkar och påstår att de har ont om de inte har det?! Ingen! Fram med vetenskapliga bevis på sådana påståenden som är tagna ur luften och som inte på något sätt är bevisade i vetenskapen! Problemet är ju att man kan ha ont utan att det syns för omgivningen.

I andra fall kan patienten ha tydliga bevis på att något pågår och tex vara full av stora blåmärken, men sägs ändå vara fejkare, för ofta så räcker inte ens tydliga bevis. Det handlar nämligen inte om hur sjuk du är, utan på om läkaren tycker att du är en bra människa eller inte. Faller du inte honom eller henne i smaken, så kan du gå och dö! Ofta är det plånboken som avgör om du är intressant eller inte. Maktmissbruk med andra ord! Har någon funnit dig mindre värd och baktalat dig så följer alla efterföljande läkare efter.

I Sverige är det de sjuka som anses vara fuskare, medan läkare som inte hjälper patienter, som baktalar dem och felbehandlar räknas som fina samhällsmedborgare för att de fuskat till sig ett falskt leg! Många läkare blir livrädda om patienten ställer frågor eller visar sig kunnig, då far du ut med huvudet före för då blir falsk-doktorn rädd för att bli avslöjad! Sjukvården är totalt korrumperad och handlar om att förse en del medborgare med fet lön som de får behålla oavsett om de felbehandlar på löpande band eller inte. Och samhället gör ingenting åt saken.

I Sverige görs nämligen ingenting åt den saken och inte heller åt andra fuskare och korrumperare i samhället. Istället lastas de sjuka för samhällets dåliga ekonomi, samtidigt som Doktor Död felbehandlat och orsakat 20-30 patienter, på en dag, livslång ohälsa men Doktor Död får ändå behålla både lön och leg. Kom då ihåg att det finns många Doktor Död i Sverige bland alla falskleggare som springer runt i korridorerna!

I företag, inom politiken och till och med inom teatervärlden roffar direktörer åt sig feta summor i form av dubbla eller tredubbla löner för mängder av uppdrag som alla utförs på 40-timmars veckor. Men dessa är inte fuskare!!!!!!! Nej det är sjuklingen som jagas, som står helt utanför samhället, utesluten ur vårdapparaten utan att ens ha fått adekvata undersökningar för sina besvär, som ska lastas för samhällets ekonomiska bekymmer! Det är sjuklingen som är fuskare, men den som felbehandlar eller lurar till sig feta summor för tredubbla tjänster blir aldrig jagad och behöver inte stå till svars för vad de ställer till med! Nej det är den sjuka som inte ens får sina mänskliga rättigheter tillgodosedda som ska lastas för vad andra ställt till med!

Det är ju tur för dem som roffar åt sig och som sprider propagandan om sjuka, att det finns så många idioter i samhället som är så korkade att de inte vet bättre än att nappa på betet och utföra smutsgörat med att jaga och plåga sjuka! För inte har de intelligens eller mod att varesig tänka längre än näsan räcker eller att titta bakom draperierna! Korruptionen fortsätter och tillåts fortsätta och som syndabockar har man utsett de sjuka, trots att de inte har något som helst ansvar för vad de riktiga fuskarna gör.

Länge leve korruptionen, fusket och avlivandet av sjuka i Sveriges samhälle!!! Allting räknas i pengar och ett människoliv är därmed ingenting värt. Att folk drar paralleller med Hitler är sannerligen inte det minsta konstigt! Visst F-N känner man sig stolt över att vara svensk! (Ironi)

By humanlabrat | 5 april, 2010 - 11:14 - Posted in Idiocracy

Filmen som visar vart vi är på väg, och redan idag är vi på god väg.  Inte minst i sjukhuskorridorer kan man finna vårdpersonal som ligger på nivå med idioterna i filmen Idiocracy, men själva anser vårdpersonalen att de är mer intelligenta än patienterna! Sladder, fantasier, fördomar och förtal blir till sanningar hos vårdens ”intelligenser”! Och är man inte en idiot när man jobbar inom vården så får man minsann spela idiot! Inte undra på att det går åt helvete i så många fall! Om du inte sett filmen, se den!!!

Det är helt okej att förnedra och trampa på den som redan ligger i det svenska samhället. På TV har vi fått se ett reportage om Linnea som våldtogs och som sedan mobbades och hånades både i det dagliga livet och på internat, men våldtäktsmannen hyllades som en kung!!! Politikerna trampar på och jagar de svagaste i samhället, de sjuka och redan utarmade. Dessa ska jagas in i döden, enligt politikerna ”för deras eget bästa”.  På TV har man i mängder av år visat dokusåpor som har mobbning, bakslughet och falskhet som drag som ska prisas och belönas med vinster.

Jag skulle nog vilja påstå att det i Sveriges rikes land råder en mobbningkultur som är accepterad och som anses vara det rätta. De som mobbas och rensas ut av politiker är ofta snälla, omtänksamma och laglydiga individer, dessa ska bort. Istället ges belöningar till baksluga fuskare som ljuger, bedrar, mobbar och mördar. FY FAN JAG MÅR ILLA!!!

Linnea är inget ovanligt undantag, utan bara toppen på ett isberg. Fallet Linnea är snarare Sverige i ett nötskal och de som kan vara stolta över ett sådant samhälle är nog antingen både korkade, blinda och döva, alternativt riktigt sjuka i huvudet! Varken sjuka, fattiga, eller flickor som Linnea är lögnare, bedragare eller fuskare. Det är förövaren och hans hyllare som kan betecknas med de epiteten!!!!!