By humanlabrat | 31 mars, 2011 - 20:28 - Posted in Monarkin

Drottning Silvia har fått ställa in sin närvaro på flera tillställningar sista tiden och ingen har sett till henne på mycket lång tid. Nu kan man se en film där Expressens hovreporter frågar kungen om drottningens hälsa varpå han svarar att en läkare kanske blir tvungen att skära av drottningens öron för att det är så allvarligt. Kungens kommentar tolkas av medierna som ironi, men hur vet man att han är ironisk?

Det har påståtts att Silvia lider av en förkylning, men den borde ju ha gått över vid det här laget och kungligheter ställer knappast in på grund av lite förkylning. Med största sannolikhet lider hon av något helt annat. Skulle inte förvåna mig om hon genomgått ytterligare skönhetsoperationer och att det denna gång gick åt skogen och då är det ju inte så konstigt om öronen behöver skäras av. Jag kommer garanterat kolla in Silvias öron lite extra framöver och undra om de är äkta eller protes.

Men vad som egentligen hänt och vad drottningen verkligen lider av lär ju inte vi undersåtar få veta. Vi ska bara betala alla deras feta bidrag och vara nöjda och glada över ett kungligt skådespel då och då…

2/4: Idag kan vi läsa i AB att Silvia ställt in ett uppdrag till. Prinsessan Madeleine fick åka ensam på ett barnhemsbesök i USA. Hur många tror fortfarande att Silvia drabbats av en liten förkylning?

Medier: n24, psdn resumé.

Uppdaterad: 2011-04-02

By humanlabrat | - 17:52 - Posted in Politik

Jag måste erkänna, jag är oerhört förtjust i Juholt. Flera gånger har jag lyssnat på hans linjetal och på några av hans presskonferenser och jag gillar det han säger, gillar hans snabbtänkthet och kvickhet och att han kan ge svar på tal. Plötsligt började jag tro att sossarna verkligen gjort en vänstersväng. Den sväng som så många i befolkningen längtat efter. Plötsligt börjar jag tänka att jag kanske är sosse, att Juholt kanske ska få min röst vid nästa val.

Men vänstersvängen varade i si sådär tre och en halv dag, sen äntrade plötsligt en högersnubbe vid namn Waidelich scenen. Man får en obehaglig känsla av det tyskklingande namnet, och tyskklingande namn har ofta högerfolk. Från något som började så bra med den underbare Juholt, till att sluta med ett rejält magplask i form av Waidelich. I tre och en halv dag fick vi vara uppspelta och glada och tro på framtiden. Sen kom Borg-hyllaren Waidelich och tog hoppet ifrån oss. Ska vi slå vad om att han var en av sossarna som röstade på Alliansens förslag under hösten när oppositionen borde fällt regeringen?

Från att ha blivit bländad och betagen av Juholt så måste jag säga att förtrollningen nu är bruten. Och jag kan konstatera att jag röstade rätt i förra valet och att jag inte är någon sosse…

Medier:  abab2 ab3ab-led expexp2svdUlf Vargek Jinge.

By humanlabrat | 28 mars, 2011 - 20:13 - Posted in Politik

Högerblaskorna har dock ett stort problem – de hittar inga lik i Håkan Juholts garderob och därför har de börjat rota fram gammal dynga på hans kulbos vind. Högern är tragisk och tydligen extremt desperata sedan Juholt tog vid. Sedan när blev en vuxen människa ansvarig för vad en helt annan vuxen människa gjort? Juholts flickvän är inte ens hans äkta maka eller ens hans sambo och han har inget som helst ansvar för vad hon gjort.

Detta visar bara ytterligare på att Juholt faktiskt är fläckfri, för hade högerblaskorna hittat något på honom så hade de basunerat ut det för längesen. Men de fann ju ingenting! I ett försök att hjälpa diktatorn Reinfeldt får de därför ta till det näst bästa och klä av hans kulbo naken. Tyvärr högerblaskor den bet inte på mig! Jag är väldigt förtjust i Juholt och det kommer jag fortsätta vara obeoende av vad hans KK sysslar med!

Alliansens hanhängares desperation blir inte mindre tydlig av att sladdkärringen Lena Mellin går ut i AB och påstår att Östros blivit förnedrad. Hittar man inga fel så får man ju helt enkelt hitta på och ljuga ihop några! Sedan när blev Mellin så betuttad i Östros? Mig veterligen var han bespottad i valrörelsen och beskrevs av flera medier som en psykpatient. Men nu när han får avgå så använder Alliansen honom för att svartmåla socialdemokraterna.

Reinfeldt sitter och skakar nu när Juholt blivit partiledare för S. Hur ska ”landsfadern” lösa detta? Jo, med sladdkärringssladder och lögner, det kommer man alltid långt med. Personligen förstår jag inte hur man kan digga Reinfeldt när det finns Juholt att välja på. Hur kan man välja en empatistörd, känslokall, stel, cynisk och Asbergerlik person, när man kan välja en folklig, varm och rolig person som vill allas bästa? Och när ska medierna börja granska makten och inte bara oppositionen???

Medier: expexp2exp3 exp4 ab ab2 ab-led ab-led2 svd SvenssonBadlands Hyena.

By humanlabrat | 17 mars, 2011 - 22:34 - Posted in Politik

Gaddafi mördar sitt folk och hotar flyg och fartyg i Medelhavet om militära medel används mot Libyen. Gaddafi planerar nu att anfalla Benghazi och han uppmanar människor att gå ut på gatorna och rensa upp och döda alla som gör uppror mot hans regering. Världen står och tittar på, men gör ingenting. Länge nu har Libyens folk kämpat för frihet och demokrati med sina knappa resurser, men omvärlden har inte gjort någonting för att hjälpa dem.

AB skriver:

Även om säkerhetsrådet röstar igenom förslaget kan det nämligen vara försent. Gaddafis tungt beväpnade styrkor står på tröskeln till rebellernas sista fäste Benghazi och ledaren – väl medveten om vad som försiggår i FN – har hotat att slå till snabbt redan under natten.

– Gaddafi kan slå till när som helst. Om han tar staden är det kört för upproret oavsett flygförbud, säger Alexander Atarodi.

– Många kommer fängslas, avrättas, försvinna. Det är ingen tvekan om det. Det är sista chansen för FN att agera nu.

Det är dock långt ifrån säkert att ett flygförbud räcker.

Libyens folk har lämnats till sitt öde i månader. Nu är det även japanska folket som lämnas utan hjälp från omvärlden. Utarmade och blottade efter tsunamin svälter och fryser japanerna ihjäl. När det gäller det libyska folket så har det ju tagit ovanligt lång tid för omvärlden att få tummen ur och åtminstone försöka göra någonting. Det är de stora massornas passivitet som är det värsta med vår värld. Folk som inte verkar bry sig. Men kom då ihåg att likgiltighet är delaktighet!

Carl Bildt påstod sig vilja stoppa dödandet i Libyen för att inte avslöja det verkliga syftet med hans resa till Kairo här för leden. Vad har han sagt om saken det sista? Och vad har han sagt om situationen i Japan? Vad gör Carl Bildt om dagarna egentligen? För någon vidare utrikesminister är han ju inte!

By humanlabrat | - 21:53 - Posted in Sjuk()Vård

Läkare som våldtar. Läkare som lurar till sig miljoner. Läkare som experimenterar med patienter och läkare som mördar. Lista kan göras lång. Och allt får fortsätta utan att några åtgärder vidtas. Som vanligt skyddas de kriminella läkarna av Socialstyrelsen m.fl. Personer med kriminell läggning gör rätt i att börja jobba inom vården, där kan de syssla med vad som helst utan att någon gör någonting åt det. Läkare är ju heliga kor, höjda till skyarna med hjälp av påhittad status. De som lyfter på den berömda mattan och ser vad som sopas under den dagligen kommer bli förvånade över hur mycket skit det finns att hitta där.

Detta har jag skrivit så mycket om tidigare på min blogg att det knappast behöver upprepas. SVT:s Uppdrag Granskning visar hur det går till inom den sjuka vården. Detta är bara ett enda exempel på en sjuk läkare, det finns många fler. Och det är långt ifrån bara sexuellt ofredande som de psykstörda vitrockarna ägnar sig åt. Men myten om läkaren och befolkningens tro på att läkare är skärgårdsdoktorer finns fortfarande kvar. Läkares kriminalitet mörkas effektivt av HSAN, Socialstyrelsen och till och med poliser, allt för astt skydda läkare. Patienter skiter de i! De patienter som är obekväma och anmäler finns det ingen gräns för hur man kan behandla. Och inga gränser finns för hur mycket maktmissbruk som kan användas för att tysta patienter som talar om vad läkare verkligen sysslar med. 

Övergrepp på patienter pågår dag efter dag. Ingenstans kan patienten vända sig. Ingen upprättelse finns att vänta läkarnas alla offer. Har du som läser detta någonsin funderat över om den syn som finns av läkare i samhället, som fina och pålitliga människor, stämmer eler inte? Köper du den uppmålade bilden rakt av? Erkänn att du inte vill tro på det jag skriver!

Läs också:  Kriminella inom vården!

Medier: svtsvt2svt3 svt4svt5svt-play.

By humanlabrat | 12 mars, 2011 - 21:27 - Posted in Media

Återigen en kväll med Olssons äckliga höftrullande och Serneholts amatörmässighet och plastikfejs…

Diktator Reinfeldt har i år övertagit makten över melodifestivalen, han sitter självklart på första parkett i lokalen. Bildt är som vanligt med i inspelade ”skämt”-scener. Bildt hade tydligen tid att vara med i sånt här trams, men jag har inte sett ett enda uttalande av honom sedan Japan drabbades av jordbävning och tsunami. Adam ”Alliansen” Alsing är även han på plats.

Bubblan har slutit sig ytterligare och diktaturen har nu övertagit makten över publlic service och har första bästa plats i glansen och får extra gratisreklam. Melodifestivalen har blivit ett enda spektakel för att hylla diktatorn på liknande sätt som kungen brukar få diverse konserter och annat till sin ära. Alliansanhängare är välkomna, alla andra lämnas utanfrö. Tydligt är det också att det är Alliansen själv som röstat fram alla dessa medelmåttiga bidrag i finalen. 

Vad ska man säga om Danny? Boring är kanske ett bra ord. Förstår att det är många som sitter hemma och blir småpilska på honom, men inte jag. Jösses vilken kass koreografi det är till alla bidrag det här året! Danny borde haft lite mer energirika moves som passar till låten. Men även när det gäller koreografin är det ju korruption inblandad. Koreografen i år är inte vald efter meriter utan efter socialt nätverk, som så mycket annat. Du kan vara hur medelmåttig och okunnig som helst bara du kan snacka, ljuga, vända kappan efter vinden och vara falsk så är saken biff.

Det kvinnliga könet kan också använda sig av just könet och det har nog den där Varga gjort, för hon är sämre än de flesta medelmåttor. Plastikopererade Sara Varga sjunger om misshandel med sitt ommöblerade nylle och av någon anledning känns det lika äkta som fetaost gjord på komjölk. Jag lever med mina minnen, ja stackars lilla Sara Varga! Jösses vad det ska daltas där, det är väl för sjutton ingen som daltar med halta och lytta och folk som legat och svävat mellan liv och död till följd av felbehandlingar, men Varga är det så hemskt synd om! Så pass synd om henne att hon får stå på Globen och sjunga trots att hon varken har röst eller utstrålning.

Moniker – no words needed. En narcissist som tydligen funnit sina beundrare ute i stugorna nu!

Brolle… jösses! Så patetiskt och löjligt att han opererat hela ansiktet för att likna idolerna på 50-talet. Mår illa av att titta på hans plastfejs. Låten är dessutom urkass och alla dessa inövade manéer som ska påminna om Elvis. Bläää! Jag förstår att tondöva Reinfeldt diggar!

Och så Linda Bengtzing som frågar om det är fel på henne. Har hon inte fått medicin mot sin mani ännu? Eller förlåt, det är ju mani som är det tillstånd som numer anses vara friskt tillsammans med psykopati, egoism och liknande drag. Ja Linda Bengtzing det är något fel på dig, men frågan är vad det är för fel på publiken som tycker du och dina skitlåtar är bra. När har Linda tänkt börja äta?

Wooooooooooow – folkets lobotomerade jubel! Och så mitt bland alla manier, psykopater, narcissister och plastikoffer blir det så dags för knarkaren att äntra scenen. Han saknar sitt knark och det verkar ju så på både framträdandet och låten, sämre och tråkigare skit får man nog leta efter. Reinfeldt njuter av alla gycklare som framträder för hans kungliga jag. När knarkaren Borg sjunger känner Reinfeldt att han minsann är bättre än den där… But I doubt it! En knarkare behöver inte vara mördare för att han/hon pillar i sig substanser och oftast är det väl ändå mest knarkaren själv som far illa av knarket, även om förstås omgivningen påverkas. Men omgivning påverkas än mer av statliga och systematiska mord som Reinfeldt är fader till.

Nu äntligen dags för ett bidrag som i alla fall är värt att prata om – Swingfly! Bäst hittills! Inte mig emot att skicka en svart man att representera Sverige, har det någonsin hänt förr? Afrodite har ju vunnit en gång men det var ju kvinnor och dessutom var de flesta mulatter. Men svensken är väl alldeles för rasistisk och rädd för att våga rösta på honom och vad skulle diktatorn säga om det? Smygnassen Reinfeldt samtycker säkerligen inte. Även Swingflys nummer kunde ha hottats upp med lite bättre koreografi. Nu håller jag tummarna för Swingfly i alla fall.

Sanna Neilsen har jag alltid varit förtjust i men i år har ju både frisyr och låt urartat. Hon ser ut som en gammal kärring på 45 år med det där bakåtslickade håret, urfult. Men hon har ju varit med många gånger förr och då kvittar det till slut vad man visar upp och om man så står i sopsäck, extrapoängen ramlar in oavsett.

Och nu Playtones… inga kommentarer nödvändiga, likgiltigheten slår till av detta bidrag. He’s the king sjunger dom och Reinfeldt tar åt sig.

Eric Saade, den lille killen som kommit fram genom att ha ett förhållande med Molly Sandén och den vägen minglat sig fram. Han har varken röst, utseende eller talang. Och varför tar han sig i skrevet? Kommer han bli popular i Europa med sitt fjantande? Knappast!

Enda chansen för Sverige i Europa med alla dessa kassa bidrag är att rösta fram det minst dåliga av dem och det är i kväll Swingfly, som skulle få oss att skämmas minst nere i Tyskland. Men håller diktatorn med om det? Skulle inte tro det, alla moderater är ju smygrasister. Skulle inte förvåna mig om diktatorn utser Varga till vinnare. Att svenska folket får bestämma tror jag inte ett dugg på, befolkningarna i diktaturer får inte bestämma någonting det är det diktatorn som gör. Vem vet om jurygrupperna från utlandet i själva verket är Alliansens egenhändigt sammansatta jurygrupper med Reinfeldt i spetsen? Är det någon som har koll på det egentligen eller tror alla bara rakt av på att det finns oberoende jurygrupper i utlandet?

Jag ringer inte och röstar eftersom det ändå inte gör någon skillnad, vinnaren är säkerligen bestämd redan på förhand. Och vem vet vart pengarna kommer som SVT drar in på alla telefonsamtal? Är de kanske numer, efter Alliansens kontrollövertag, hemliga sponorer av moderaterna?

Och som sur grädde på det gamla moset fick vi också se tillgjorda och falska Anna Bergendahl som verkligen är en produkt av den sjuka tid som råder. Vinner Swingfly kanske jag åter får tillbaka tron på mänskligheten.

Återigen säger Serneholt fel och kan tydligen inte se skillnad på Danny och Sanna Neilsen. Mitt under poängfördelningen sker detta förstås, men vad gör väl det när Alliansen får se en av sina medelmåttor vara med i TV – Marie Serneholt. Eric Saade ska skämma ut oss i Tyskland och ingen kommer tycka att han ska bli populär i deras land i alla fall. Reinfeldt fick bestämma i melodifestivalen också. What a joke! Men svenskarna fattar ingenting…

Hej då Sernholt och Olsson, jag kommer INTE sakna er. Hoppas det dröjer innan man ser era fula nyllen i TV igen!

Saade sjunger igen med sin hamster-voice. Tur att han har så mycket kör i bakgrunden annars skulle det låta hemskt. Han kommer inte bli populär i Europa och han är inte populär hos mig. Men se där hur långt man kan gå om man sätter på Molly Sandén! :D Ingen som funderat på varför det alltid är Kempes låtar som går till final och sedan vinner? Ingen som känner en svag doft av begravd hund? Att Billgrens dotter får vara med i TV och ha eftersnack m.m. är förstås också bara en slump och har ingenting med hennes efternamn att göra!

Medier: nb, nb2nb3 nb4nb5dn svdexp-nöje.

By humanlabrat | 10 mars, 2011 - 21:27 - Posted in Politik

Jag kanske måste ta tillbaka lite av det som jag skrev om grånade gubbar igår :D Juholt är ju en grånad gubbe, men det intryck jag fick av honom under dagens presskonferens var positivt. Han var tydlig, personlig, hade pondus och skämtade mer på denna korta presskonferens än vad alla politiker tillsammans gjorde under hela valrörelsen 2010. Jag blev positivt överraskad av Juholt som pratade om social demokrati.

Carin Jämtin är jag väl inte så väldigt förtjust i eftersom jag tyckt att hon alltid framstått som något blek i sin framtoning, men tillsammans med Juholt blev hon en annan och sken upp. Detta verkar i vart fall vara två personer som passar ihop och kan bli ett riktigt bra team. Ska bli spännande att följa…

Jag vill nog påstå att Lena Mellins efterfrågan om lyskraft är besvarad. Juholt hade mer lyskraft och karisma på dagens korta presskonferensen än vad Reinfeldt någonsin haft under all sin tid vid makten. Det här kan bli bra och det håller jag förstås tummarna för. Vi behöver inte mer av kylig egoism i vårt land, vi behöver värme och glädje och det gav Juholt oss i dag under den korta presskonferensen.

Medier: abab2 ab3ab4ab-ledexpexp2exp3exp4dn dn2dn3dn4svdsvt-debatt.

By humanlabrat | 9 mars, 2011 - 16:48 - Posted in Sjuk()Vård

Lena Hammar, 47 år, lämnades åt sitt öde när hon drabbades av cancer. Chefsöverläkaren själv erkänner att alla släppte taget om Lena. I hela tre år led hon av allvarlig anemi utan att orsaken till detta utreddes. Trots att Lena var allvarligt sjuk skickades hon till rehabilitering, vilket bara det måste känts som ett otroligt hån och förnedrande. Man ska väl för sjutton sätta diagnos och behandla innan rehabilitering ens kommer i tanken? Men tyvärr är det ofta det går till så här… Nio stora missar tog Lenas liv, men Socialstyrelsen ger bara kritik för en av missarna.

Det är som det brukar vara när människor systematiskt mördas inom den sjuka vården. Många gånger är det just kvinnor som råkar illa ut eftersom man många gånger ända in i döden hävdar att kvinnors besvär beror på att de är sveda- värk och brännkärringar. Läkares skeva syn på kvinnor är tydlig och klar. När det gäller sjukdomar som handlar om kvinnors könsorgan så finns det inga begränsningar hur mycket vård det finns och gynekolog går alltid att få tag på för en kvinna. Däremot är alla andra delar av en kvinnas kropp totalt ointressanta enligt den förlegade läkarvetenskapen, som fortfarande idag på 2000-talet i mångt och mycket påminner om den syn på kvinnor som antikens läkare hade, där allt berodde på livmodern och alltid var boten för kvinnan att bli gravid.

Det värsta av allt är att Lena är inte ensam om att lämnas till sitt öde vid svår sjukdom. Mängder av människor skickas hem för att dö eller för att få men för livet för att de inte tas på allvar trots att adekvata utredningar inte har gjorts. Flera gånger är utredningarna väldigt summariska, vilket de uppenbart varit även i detta fall. Skulle inte förvåna mig om det även diskuterades kring att skicka Lena till psyket, mängder av fysiskt sjuka människor psykstämplas och skickas till psyket för förvaring och för att spara in på vårdmedel.

Inget sjukhus ville ta ansvar för Lena eftersom hon hade varit på annat sjukhus också. Detta beror på att de efterkommande läkarna är rädda att hitta något som tidigare läkare missat eftersom de tidigare läkarna då skulle se det som kritik mot dem själva att de missat detta. Av okänd anledning är läkare ofta väldigt lättstötta. Därför ignoreras gärna patienter från andra sjukhus oberoende av om patienten fått adekvat hjälp eller inte hos ursprunglig läkare. Det är som om du tillhör en läkare för gott. Om sen den du råkat träffa först är komplett inkompetent eller rent av vill dig illa tas det ingen hänsyn till. Läkarens första prioritet är inte att bota patienter, utan att dunka varandras ryggar… 

Läs också: Doktorn gör dig till knarkare Amerikanskt sjukvårdshaveri i Sverige!  Peter lämnades att dö – på sjukhuset!   Halka inte! Vården klarar inte av det!   Patient med hudcancer ”glömdes bort”!   Lise-Lotth mördades av läkare!   Läkare lurade både landsting och patienter! (Fuskande läkare)   Läkare förespråkar stympning framför kostråd!   Klurigt det där med benbrott – sa doktorn!   Läkarens diagnos panikångest – patientens verkliga diagnos diabetes!   Sjuk()vården – ett enda stort sparpaket!   Sveriges sjuka vård!   Läkare hånar patienter på Facebook!   4-åring prioriterades bort av den sjuka vården!   Mer stroke åt folket?   10 år till spillo på grund av den sjuka vården!  26-åring fick dö – Kön var för lång på akuten!

Fler inlägg om människor som råkat illa ut i den sjuka vården finns under kategorin Sjuk()Vård!

By humanlabrat | - 12:48 - Posted in Politik, Socialdemokraterna

Angående alla artiklar i pressen om socialdemokraternas val av partiledare:

Gamla fittstim-gubben Stig Malm påstår att han skäms över att vara socialdemokrat. Hur ska läsaren veta om Malm fortfarande är socialdemokrat? I mitt stilla sinne föreställer jag mig att om man vill partiets bästa så går man inte ut i pressen och använder utryck som stalinistisk anda, ett sådant uttryck är som taget ur Alliansens propaganda. Så frågan är: Är Malm fortfarande socialdemokrat eller har han gått över till Alliansen? Kan det vara så att Malm får sig en hacka av att uttala sånt här i medierna? Får han en del av pengarna moderaterna inbringat via hemliga sponorer?

Idag hävdas det också att Göran Persson lägger sig i för mycket när det gäller valet av partiledare i S. Han ska enligt AB ha ringt runt till folk och skrämt dem. Skulle allt bra gärna vilja veta hur ett sådant samtal låter, vad har han skrämt dem med? Även denna artikel känns som ett enda påhitt av luriga sladdkärringar (läs journalister) som vill sälja lösnummer. Om Göran Persson är så dum att han på allvar hotar folk och menar att de måste ta Thomas Östros så kan man även där ställa sig frågan vilket parti Göran Persson numer tillhör. Den dummaste idiot borde begripa att Östros som partiledare skulle vara en katastrof eftersom han inte är speciellt omtyckt i stugorna. Dessutom tillhör han det gamla gardet och pratet om förnyelse och förändring skulle i så fall få en bitter eftersmak. Östros själv är stolt över Perssons stöd. Själv tycker jag Östros verkar vara en sympatisk man, men tyvärr är mediebilden av honom en helt annan och jag tror därför inte att han är populär bland medborgarna.

Leif Pagrotsky ska tydligen ha fått frågan om att bli socialdemokraternas nye partiledare, som tur är hade han den goda smaken att tacka nej. Inte heller denne gamle gubbe innebär en känsla av förnyelse, dessutom är han hjärtsjuk och det är därför frågan om han skulle orka med ett så hårt pressat jobb som det är att vara partiledare. Men om det tvunget måste vara en grånad gubbe som tar över partiet så är förstås Pagrotsky bättre än många av de andra förslagen.

En annan gammal gubbe som är på tal när det gäller att ta över det socialdemokratiska partiet är Håkan Juholt som i dagens AB beskrivs som en bakåtsträvare som inte vill lyssna på dem som vill förnya partiet. Har ingen aning om vad Juholt sagt och inte sagt, oavsett vilket är han även han en grånad gubbe som inte ger väljarna någon känsla av förändring och förnyelse. Samtidigt får jag väl erkänna att jag inte känner till Juholt så mycket, positivt är ju att han kommer från en annan del av Sverige än Stockholm. Juholt ska tydligen ha fått frågan om han står till förfogande för partiledarposten.

Det verkar som att det i det socialdemokratiska partiets topp sitter gamla kärringar, men framför allt gubbar som inte vill lämna sina poster för partiets bästa. De kniper sig fast, rädda för att de snart är så gamla att de kommer dö, rädda för att förlora sina feta löner. Ibrahim Baylan hade i vart fall den goda smaken att lämna sin post för partiets bästa. Menar man allvar med att förändra och förnya partiet så gäller det att rensa ut i denna topp och in med nya ansikten. Gamlingarna kan få vara med ändå, men kan hålla sig i bakgrunden, det är ju så moderaterna gjort. Bo Lundgren lurar fortfarande bakom buskarna och har stort inflytande på den politik som idag förs, men han syns inte till.

Ut med alla grånade gubbar och in med nytt blod. Man måste våga om man ska vinna. Även om Damberg är i fel parti så skulle i vart fall jag föredra honom framför alla grånade gamla gubbar. Men framför allt skulle jag hellre se Lena Sommestad, men kvinnorna verkar vara helt borta i diskussionen kring S nya partiledare. Man tar alltså hellre en inpopulär och halvtaskig grånad gubbe än en kompetent och omtyckt kvinna? Det är alltså könsorganet som är det viktigaste? Vilket skämt! Rätt lätt att räkna ut vad som händer i nästa val om Persson och andra grånade gubbar får bestämma, det har ju inte gått så bra de senaste två valen under alla dessa grånade gubbars kommando. (Ja, de fanns väl bevarade och insyltade även när Mona var partiledare.) Ut med alla grånade sura gubbar, in med nytt blod!

Alliansköpta Lena Mellin får till det även idag när hon skriver att gubbarnas tålamod har tagit slut. Hennes inlägg i debatten är rena tramset och flera gånger bara fantasier, men va sjutton, moderaternas hemliga sponsorer betalar ju!!!

Medier: ab ab2ab-led.

By humanlabrat | 7 mars, 2011 - 13:44 - Posted in AF & FK

Tre gravt handikappade människor krävs retroaktivt på handikappersättning. Alltihop är så horribelt att det egentligen inte behöver kommenteras. Det sjuka samhället blir allt sjukare för varje dag som går! Det finns tydligen inga gränser för vad man kan göra för att berika rikemännen ytterligare, för det vet vi ju allihop vad dessa handikappades pengar är tänkt att gå till… Det är inte klokt!!!

Medier: Exp.