By humanlabrat | 31 maj, 2011 - 14:30 - Posted in Monarkin

Eller spelar han bara dum? Han tror ju i vart fall att svenska folket är lättlurade idioter! Kungen blånekar, men han är inte någon särskilt bra skådespelare. Varför sa han i höstas att han vände blad och att det var så gamla saker som togs upp i boken om honom, om det nu inte fanns någon som helst substans? Och varför tog Lettström kontakt med kriminella om det inte finns någon som helst risk att det finns bilder på kungen i de påstådda situationerna?

Kungen verkar också efterbliven när det gäller att förutse hans vänners påhitt, trots att de känt varann sedan barnsben, men självfallet är kungen helt ovetande om allt. Lettström tar på sig hela ansvaret för kontakterna med kriminella. Vad skulle han annars göra? Skulle han skylla på kungen och skulle kungen erkänna sin skuld? Knappast! För en man i kungens position är det bara att blåneka och spela dum, sen dansar ”undersåtarna” efter pipan igen!

Tyvärr blir man faktiskt lite fundersam kring om det faktisk kan vara så att kungen är efterbliven på riktigt och trots det tvingats till att springa runt och spela kung. Men eventuell efterblivenhet lär ju knappast redovisas för dem som göder honom i överflöd. Om det finns någon som helst sanning i mediernas påståenden om att kungen ska vara med på bilder med nakna damer så är det bara att publicera dem nu i så fall. I annat fall kommer allt falla i glömska, trots att intervjun med kungen var full av lögnaktiga svar. Om bilderna kommer fram kan Lettström skrivas in i historieböckerna som en av dem som medverkade till att fälla monarkin, avsiktligt eller oavsiktligt! :D

Ett är i alla fall säkert, kungens kvinnosyn och hans vänners kvinnosyn verkar inget vidare!

Medier: expexp2 exp3 exp4exp5exp6 exp7 exp8 exp9 ab, ab2 ab3 ab4 ab5 ab6 ab7 ab-tv ab-tv2 dn dn2dn3 dn4 dn5 dn6dn-tv svt.

By humanlabrat | 30 maj, 2011 - 12:06 - Posted in Politik

Alliansens dolda agenda börjar så sakteliga stiga till ytan. Syftet med deras politik har aldrig varit att fattiga ska få mer i plånboken eller att ”vanligt” folk ska kunna bli rika. (Själv har jag aldrig trott att så skulle vara fallet, men de stora massorna har tydligen levt i det blå.) I dag avslöjar den liberala tankesmedjan Timbro att lägstalönerna ska sänkas. De fattiga är alltså för rika???

Tankesmedjan Timbro menar att lägre löner ger fler jobb och fler arbetstillfällen. Det tackar f-n för det! Fas 3, det ”moderna” slaveriet, utökas ju hela tiden och fler och fler kastas in i detta för att jobba gratis åt rikemännen. Rikemännen själva tjänar miljoner genom att ha slavarbetare hos sig. En riktig win win-situation för de redan rika, men för de fattiga slavarbetarna är det bara lose lose.

Den ljusnande framtid är vår! Herrskap och tjänstemän, rikemän och fattighjon. Det feodala samhället med herrar och livegna är åter i antågande! Bakom fasaden på Allianspartierna finns bara dynga att hämta. Men inte kan man som medborgare erkänna att man röstat helt åt skogen fel! Nej icke! Då fortsätter man rösta på samma även framöver för att visa på att man inte alls brast i ansvar och se hur bra allt kommer bli med denna regering med uråldriga ideer! Sent ska syndaren vakna.

Medier: ab-led ab-led2 ab dndn2 dn3 dn4 gpsvd hd Svensson, JingeSkumrask Skp Alliansfritt.

Som rikemansson eller rikemansdotter har du inga som helst krav på dig. Det är bara fattiga som behöver anstränga sig och göra sitt bästa. I Dox-dokumentären Det goda livet kan man se ett exempel på en person som fostrats till ”prinsessa”. Syftet med hennes uppfostran verkar ha varit att hon skulle anse sig som bättre än andra och att hon skulle ärva massa pengar som hon skulle ha för att roa sig med i alla sina dagar.

Men ”prinsessans” föräldrar slösade bort pengarna och den nu 56-åriga dottern blir istället försörjd av sin gamla mor. De delar på moderns skrala pension eftersom 56-åriga ”prinsessan” anser sig vara för fin för att jobba, hon har inte gjort ett handtag i hela sitt liv och beklagar sig över att få rensa avloppet när det blivit stopp och över att torka upp kiss efter hunden. Ilskan är stor hos 56-åringen som tar ut sin frustration på sin mor över den förmögenhet som försvann.

”Prinsessan” är en egocentrisk och omogen girigbuk som inte tycks ha någon som helst insikt i att det finns gott om folk som är fattiga och gott om folk som alltid fått ta hand om avlopp och annat på egen hand. Detta är den typiska rikemannens personlighet! Därför är det inte det minsta konstigt att samhället ser ut som det gör när det är personligheter av det här slaget som lägger beslag på alla pengar. I denna dokumentär får vi alla ett exempel på hur rikemännen skulle reagera om de blev av med sina pengar och då skulle deras riktiga drag skönjas som i detta fall.

Är det verkligen defekta personer av detta slag som ska ha hand om förmögenheter och rikedomarna i samhället? Är det en god ide´? 56 år och skyller fortfarande sin egen slapphet och hennes ynkliga liv på sin gamla mor! Har hon inget som helst eget ansvar? Och i ljuset av vilka hemskheter andra barn och människor är med om i sina liv och ändå strävar på, så är ju denna 56-årings lyxproblem verkligen minst sagt patetiskt! Detta är anledningen till att rikemännen tror att sjuka är fuskande parasiter, eftersom de själva har den här typen av sjuklig personlighet och de flesta runt om dem i rikemansbubblan är likadana!

”Prinsessan” verkar inte ha några som helst betänkligheter över att hon håller på att ta livet av sin egen mor med sitt beteende. Vem ska ge henne tak över huvudet och mat i magen när hennes mor dött och pensionen inte längre kommer in på kontot?

Alltid har sjuka, gamla och fattiga fått betala när det blivit kris i samhällets ekonomi? När blir det rikemännens tur att öppna sina plånböcker och ta sitt ansvar? När ska vi få en regering som vågar skära ner hos rikemännen på samma sätt som man alltid skär ner i de fattigas ekonomi? Rikemansbubblan är en värld för sig…

PS: Måste säga att man får en obehaglig känsla av att ”prinsessans” och faderns relation inte varit helt sund och att ”prinsessan” själv visar tecken på Borderline-personlighet.

Medier: svt.

Uppdaterad: 2011-05-29

By humanlabrat | - 12:06 - Posted in Politik

Men Expressen vill få människor att tro något annat.  Socialdemokraterna har gått om moderaterna och S är nu största parti i Sverige:

För första gången sedan valet i höstas är Socialdemokraterna större än Moderaterna, enligt DN/Synovates majmätning. Sedan Håkan Juholt blev partiledare har S ökat med fyra procentenheter.

Juholt beskrivs som en pingvin som överraskar. Samtidigt lyfter borgerliga journalister fram fjanten Bodström som tycker att Juholt ska lyssna på honom och byta stil. Jo men visst! Bodström har bidragit till två valförluster och är tydligt köpt av alliansen för att bedriva valrörelse åt dem. Bodström är inte och har aldrig varit någon socialdemokrat. Bodström framstår bara som mer och mer patetisk och det finns tydligen ingenting han inte skulle göra för pengar. Juholt behöver inte alls byta stil, hans stil går nämligen hem i stugorna och det syns i opinionsmätningarna.

I dagarna har vi också kunnat läsa att Reinfeldt varit i Tyskland och fått medalj för sin ”marknadsvänliga reformpolitik”. Måste säga att det är ganska komiskt (och tragiskt) att Reinfeldt får medalj av just tyskar, med tanke på att hans politik påminner om den som Hitler bedrev. Reinfeldts rikemanspolitik gör sig extra tydlig med Fas 3. Slavarbetare i Fas 3 får nämligen renovera rikemännens herrgårdar utan betalning, samtidigt som rikemännen får 5000:- i månaden för varje slavarbetare. Hur kan man rösta på sån politik? Måtte än fler i befolkningen förstå att pingviner kan ordna samhället bättre än Reinfeldt…

Go Juholt, go Juholt! Juholt – I like! :D

Medier: AlliansfrittIn your faceRöda Berget Martin Moberg Ledarbloggen.

Inte mycket kommer till allmänhetens kännedom när det gäller präster och läkare som utövar maktmissbruk. De är alltid fråntagna ansvar för det de själva gjort och får alltid behålla jobbet. En präst utnyttjade en konfirmand men arbetar fortfarande som präst och kan fortsätta utnyttja flickor på löpande band. Läkare som misshandlar, felbehandlar och mördar på löpande band är också fria att göra så i år ut och år in, ingen oberoende kontroll finns att tillgå. Ovan nämnda präst anmäldes men inga åtgärder vidtogs för att stoppa att han skulle kunna utnyttja sin makt på unga flickor igen.

Präster, läkare och liknande hyllas alltid av allmänheten och skyddas av en rad samhälleliga instanser. Faller du offer för någon med dessa yrken kan du se i stjärnorna efter upprättelse eller åtgärder för att ingen annan ska råka illa ut. Flickan som utnyttjades av prästen är nu att anse som vuxen, men hon mår oerhört dåligt över det hon utsatts för. Prästen hålls om ryggen, han får behålla jobb, lön och makt. Alltid samma visa när det gäller yrken med hög status och mycket makt, ingen tar dessa svin i örat! Skam!!! Läkare och präster anses stå närmre gud eller vara gudar själva, i själva verket är det större andel svin och jävlar bland dessa än det är bland andra mindre maktkåta yrkesgrupper! Men som vanligt sopas 99% av alla fall under mattan. Sjukt värre!

Medier: ab ab2 ab3 svd svt dagen sr.

Det räcker inte med senaste tidens exempel på människor som fått dö eftersom de förvägrats ambulans när de blivit akut sjuka. Vid enbart 23 år fick Emil Linnell dö i sitt hem, i telefonluren satt SOS Alarms personal och förnedrade honom när han var döende. Emil är tyvärr bara ett av mängder av fall där vårdpersonal förvägrar patienter vård och hånar och förnedrar och hoppas att patienten ska dö istället. Nu ska SOS Alarm spara in ytterligare så cheferna ska kunna få än fler bonusar och feta fallskärmar, medborgare får sätta livet till för deras sjukliga girighet. Den ens bröd, den andres död. Men i det här fallet handlar det inte om att den ene får bröd och den andre får dö, nej den ene får lyxbilar, lyxresor, kaffeflickor, flera slott och flera båtar medan den andre bara har att vänta sig döden när den behöver minsta lilla hjälp.

Man kan konstatera att det är ett sjukligt skimmer över dagens samhälle. Varför återanställer inte SOS Alarm Emil Linnells mördare? Syftet med verksamheten är ju ändå att så många som möjligt ska dö och vederbörande har ju inte bara visat prov på att vara duktig på att mörda, utan också på att mördaren själv njuter av att plåga och förnedra döende människor. Ett vanligt fenomen bland vårdpersonal tyvärr, men det är väl därför man dras till sjukvården, för att man ska kunna ägna sig åt sina sjuka lustar i lugn och ro och om någon mot förmodan vågar anmäla så kommer HSAN och Socialstyrelsen och hjälper den anmälde.

Doktor Död och Sjuksyster Död träffar du inom svenska vårdinstanser, de bestämmer om du är en person som ska få leva eller få dö. De har sjukligt höga krav och minsta lilla sak de retar sig på hos dig så kan det vara kört för all framtid. Alla efterföljande gör som första doktor rekommenderar, oberoende om vederbörande haft rätt eller fel och oberoende av om just den doktorn är känd för feldiagnostisering eller inte. Som de gudar läkarna tror de är har du som patient sedan bara prästens ord att lyssna till: Av jord är du kommen, av jord ska du åter varda. Det kvittar hur gärna du vill fortsätta leva, för vill inte Vårdpersonal Död att du ska leva, då ska du dö.

Expressen har skrivit om att ”stackars” sjuksköterskan mår dåligt. Vederbörandes illamående är knappast hälften så illa som det illamående Emil fick lida sig genom före sin död. Sjuksköterskan mår väl dåligt för att det kommit ut i medierna och ojar sig för att få vårdförbund, HSAN och Socialstyrelsen och kollegor än mer på sin sida. Sånt är de duktiga på inom vårdbranschen att få sympatier för misshandel och mord av patienter. Om sjuksköterskan verkligen mådde dåligt på grund av att Emil dött så hade ju vederbörande avsagt sig legitimationen för längesen och skaffat annat mer lämpligt yrke.

Läs också:  Vem/vilka är det som tjänar pengar på att folk dörEmils samtal med SOS! Så här hanterar vårdpersonal sjuka!

Medier: ab exp.

By humanlabrat | 21 maj, 2011 - 17:45 - Posted in Fattigdom, Politik, Samhälle

Det råder ingen gräns i dagens sjuka samhälle hur mycket förnedring sjuka människor ska behöva utstå, allt för att förnedring ska göra dig frisk. Första förnedringen innebär att du som sjuk blir ifrågasatt av doktorn, helst vill han att du ska åka hem och dö och på så sätt spara in pengar åt samhället. Om du mot förmodan får rätt diagnos så får du se fram emot att stå i kö och en lång lång väntan på den behandling du ska ha, tiden går och så gör också sjukförsäkringsdagarna. Mitt i allt elände, om du fortfarande väntar på diagnos, väntar på behandling eller är mitt inne i en behandling så börjar AF och FK knacka på din dörr. De jagar dig gärna både dag och natt, ringer för att väcka dig på morgonen och ställer samma frågor om och om igen eftersom de tror du är både kriminell och lögnare. Trots att du är sjuk ska du sättas i någon sysselsättning, det kvittar helt och hållet om du fått rätt diagnos, om du fortfarande väntar på behandling eller är mitt uppe i en, du ska ändå kunna pyssla. Och de som ska bestämma vad du ska pyssla med är AF och FK som ju verkligen vet massor om både sjukdom och den kris gravt sjuka hamnar i! NOT!

AF och FK jagar och plågar dig gärna så länge som möjligt för att det ska vara så stor chans som möjligt att du dör av det, då sparar ju samhället pengar och det är ju det viktigaste här i världen. Vi måste ju spara in absurdum så vi kan ta hand om alla de stackars rikemän som lider så av att betala skatt och om stackars kungen som börjar gråta om han inte får tryffel och kaffeflickor varje dag. Om du nu klarar att överleva trots utebliven diagnos och behandling och att dessutom bli jagad och förnedrad av myndigheterna så sätter nästa växel in, då ryker pengarna. Allt görs för att du ska bli så frisk som möjligt och komma in i samhällsgemenskapen förstås, i vart fall om man ska lyssna på Reinfeldts antonymer. Har du inte dött tidigare så blir det alltså dags att ta pengar och tak över huvudet, för svält dör ju de flesta av förr eller senare. När du står på bar backe och i förnedringens tecken fått lämna hus och hem återstår sista lilla instans för att rädda livhanken, socialkontoret.

Men socialkontoret har blivit strängare mot sjuklingarna även de, så sjuklingar kontrolleras än mer än de friska som kommer och ber om pengar. Om sjuklingen inte har pengar att köpa mat för inträder ett ytterligare steg i förnedringsprocessen som ska göra dig ”friskare” så att samhället sparar pengar. Soctanterna i Landskrona har nu blivit kostrådgivare till fattiga. De åker hem till utförsäkrade och tittar genom kylskåp och frys och ger sedan råd på enkla och billiga måltider som fattiglappen kan tillaga på ris, makaroner och grönsaker. Soctanternas kunskap om näringslära är uppenbar, för det verkar som att de inte anser att människor behöver äta proteiner! Det finns tydligen ingen som helst gräns i fantasin när det gäller att förnedra, misstro och plåga sjuka människor…

Medier:  hd hd2 Badlands Hyena KågerödsmurvelnMina politi(s)ka åsikterAlliansfritt Alliansfritt2Alliansfritt3 Helga von PitbullSR.

By humanlabrat | 20 maj, 2011 - 10:41 - Posted in Monarkin

Ut med nakenbilderna och visa dem för allmänheten så denne bidragsparasit till kung kan kastas ut på gatan! Kommer Kung Carl Gustaf att sitta vid vägkanten och vänta på att stekta sparvar ska komma flygande mån tro? Kommer sparvarna leverera hans dagliga tryffel också? Kungen som är så otroligt duktig på att jaga, både bildligt och bokstavligt, borde väl kunna skaffa sin mat på egen hand? Vore ju dumt om han inte lever som han lär och inte kan man som sagt sitta och vänta på att stekta sparvar ska komma flygande in i munnen! Rensa kungens tjuvkonto och avskaffa sedan kungafjanteriet! Har man inte mer respekt för de hårt arbetande händer som matar och försörjer en i överflöd och dessutom inte kan hålla Petter-Nicklas i styr som tack, så kan man flytta ut i skogen och livnära sig på jakt tycker jag. Att tacka dem som försörjer en som kung med att prata om stekta sparvar får i alla fall mig att bli ordentligt illamående. Skämmes! Men det har väl H.M. Kung Idiot inte vett till. Varför är det alltid idioter och empatistörda som är rika? Jo, för om de haft vett, empati och intelligens så hade de delat med sig och delar man med sig så kan man ju inte bygga upp en stor samling med guldmynt och kristaller i en stor skattkista. Kungens icke förtjänta pengahögar behövs bättre på annat håll!

Läs också: H.M. Konung Mafioso H.M. Kung SnuskKungen vill ha mer pengar av regeringen.

Medier: ab ab2 ab3 ab4expexp2exp3 exp4, exp5,  exp-TVexp-TV2 republik.

By humanlabrat | 19 maj, 2011 - 09:21 - Posted in Monarkin, Politik

Kung Carl Gustaf har band till maffian. Vem är förvånad? Inte jag i alla fall! Men gladeligen betalar skattebetalarna miljon efter miljon till denna korrumperade gubbe som går till prostituerade. Istället jagas sjuklingar till döden för att det ska sparas en liten spottstyver. Varför inte spara in på denne onödige snuskgubbe istället? Det skulle skattebetalarna spara mycket mer på och det skulle vara mer rättvist. Det är nämligen inte rättvist att hederligt folk som jobbat och slitit hela sina liv ska ställas på gatan när de blir sjuka, medan denne snuskgubbe som aldrig gjort någon nytta och dessutom har kopplingar till maffian, kan bete sig hur som helst och ändå kamma hem miljoner av av arbetarnas pengar. Arbetaren själv blir satt i slavarbete kallat fas 3 när den blir arbetslös och får ingen sjukersättning när den blir sjuk. Men snuskgubbar med maffiakompisar ska får allt och lite till betalt av det allmänna. Vem betalar hans kaffeflickor tror ni? Det är f-n inte klokt, det är år 2011 och ändå har samhället inte passerat 1600-talet! Ut med gubben på gatan när han blir sjuk så får vi se om han efter det dillar om sparvar som kommer flygande!

Medier: ab,   ab2 ab3lena mellin expexp2.

SOS Alarm skickar inte ut ambulans när folk håller på att dö och folk dör som flugor i väntan på hjälp från det ”ordnade och civiliserade” samhälle som många tror finns. Men i verkligheten är det bara pengar allting handlar om och ett människoliv är tydligen ingenting värt. Vem / vilka är det som sitter och tjänar pengar på människor elände och död? Varför lyfter inte medierna fram dessa aktörer och sätter dem under lupp??? Här kan ni läsa några av de fall som utgör toppen av isberget. Frågan är hur många det egentligen är som dött fått bestående men för att någon empatistörd jävel skulle tjäna några kronor extra?! Det är en sjuk värld vi lever i och de sjuka elementen i samhället borde avlivas för allas vårt eget bästa. Då menar jag inte de som råkar bli sjuka, utan dem som låter sjuka dö eller som plågar och jagar dem när de är sjuka. De som gör så är betydligt sjukare än de flesta sjuklingar, i vart fall i huvudet. Skjut av de empatistörda girigbukarna – cancersvulsterna på samhällskroppen innan det är för sent!!!

Lika bra också att lägga ner SOS Alarm, ambulanstjänsten, samtliga sjukhus och vårdcentraler. Ingen ide´ att lägga skattebetalarnas pengar på något som ändå inte fungerar som det ursprungligen var tänkt. Nu är det uppenbart bara en kassako för ovan nämnda empatistörda girigbukar. Och vad de flesta läkare sysslar med på arbetstid vet de flesta vid det här laget. Bättre att åka till slaktare om något går fel med ens kropp, annars ser psykopat-doktorerna till att du blir än mer skadad och sjuk. Det är nämligen deras hobby att leka med människors kroppar som om patienten är ett köttstycke som ska tillfredsställa deras sjukliga begär, och läkarna får dessutom fett betalt för denna hobby!

Medier: ab ab2.