By humanlabrat | 30 juni, 2011 - 14:23 - Posted in Politik

Förtroendet för apoteken bara sjunker sedan avregleringen. Dåligt sortiment, långa väntetider när mediciner ska hämtas ut och sämre råd, stöd och information när man köper läkemedel. Vad var det för fel på det tidigare apotekssytemet undrar jag? Sortimentet var välsorterat och väntetiderna korta och kunden stod i centrum och speciellt ont om apotek var det inte. Förut var apoteken till för kunden, nu är de bara till för sig själva. Privatisering in absurdum - privatiseringsfascism.

By humanlabrat | 29 juni, 2011 - 22:41 - Posted in Politik

I dag lyckades regeringen Reinfeldt nästan ha ihjäl passagerarna på ett tåg mellan Karlstad och Stockholm. Passagerarna blev nämligen fast på ett stekhett tåg i sex timmar. Fege Fredrik, som tycker det var synd att passagerarna inte dog i den gaskammarlika situationen, låter hälsa ironiskt: Jag hoppas att de kommer hem snart. Infrastrukturministern, även kallad ridvägsministern, låter hälsa: Tänk på att ha med er mycket vätska när ni åker tåg utifall tåget blir stående stilla hela dagen i den varma sommaren. I vintras lät samma minister hälsa att folk skulle ta på sig mycket kläder om deras tåg blev stående mitt i smällkalla vintern, hon hälsade också att folk kanske fick räkna med att fira jul en annan dag. I sommar tycker ridvägsministern att befolkningen inte ska räkna med semester denna sommar, i vart fall inte om de tänkt åka tåg eller annat kollektivt färdmedel: Man kanske ska ha semester någon annan sommar.

Alliansens strategi för allting är som vanligt att inte göra någonting, eller att göra för lite för sent. Vem bryr sig om befolkningen när man är i full färd att klura ut hur man ska tillförskansa sig  själv så mycket som möjligt av skattebetalarnas pengar? Alliansens representanter lägger huvudet lite lätt på sned och säger: Oj, oj så det kan gå, med uppenbart fejkad empati. Någon plan för Sverige, för dess medborgare eller för att lösa de problem som finns i samhället har de inte. Några mer långtgående planer än till nästkommande fina middag, till nästföljande jobbskatteavdrag eller till nästa shoppingrunda finns inte. Det är uppenbart inte några höga intelligenser som styrt landet sedan 2006!

Alliansens tjat om arbetslinjen är inte så mycket värt när det gäller flera tusen jobb på SAAB. De tycker det är bättre att dessa arbetare blir slavarbetare i Fas 3. Fas 3 är det som Alliansen avser med arbetslinje, det var alltså aldrig några riktiga jobb med riktig lön som var tanken. Då vet vi då det! Reinfeldt har fullt upp med att skaffa sig själv mera kosing allt medan han smider planer om de SAAB-anställda och Fas 3. Skulle inte förvåna mig om Fredrik själv, hans släktingar eller nära kompisar har satsat på att bli anordnare åt arbetslösa med en ersättning på 5000:- i månaden per slav. Det finns ju någon logisk förklaring till varför anordnarna av Fas 3 ska hållas hemliga, på samma sätt som det finns anledningar till att moderaternas sponsorer är hemliga. Korruption pågår! Det var korruptionen som fick Grekland på fall och grekiska förtagares största mål är att inte betala någon skatt alls. Känns skattebefrielsen lockande Alliansanhängare? Flytta då till Grekland, för där finns resultatet av ert tänk!

Om Alliansen behöver hjälp med ideer och kunskap om vad politik är så är det bara att ringa socialdemokraterna om hjälp. Jag kan dock tycka att Waidelich, som verkar vara en hyvens kille, är lite väl givmild och tillmötesgående. Men å andra sidan visar ju Alliansen alltid kalla handen, de skiter ju ändå i både befolkningen och politiken. Pengarna ska rulla in till varje pris och då går Alliansen och dess anhängare gärna över lik.

Medier: ab,  Leine Alliansfritt SkpMartin Moberg.

By humanlabrat | - 19:30 - Posted in Politik

Det är stor risk att revolutionen som nalkas i Grekland smittar av sig till andra europeiska länder och även når Sverige, inte minst om nuvarande skitpolitik får fortsätta. I Aten rustas det för revolution. Vad rustar vi för här i Sverige?

Tracy Chapman Talkin bout a revolution:

Don’t you know you’re talking about a revolution
It sounds like a whisper
Don’t you know they’re talking about a revolution
It sounds like a whisper

While they’re standing in the welfare lines
Crying at the doorsteps of those armies of salvation
Wasting time in unemployment lines
Sitting around waiting for a promotion

Don’t you know you’re talking about a revolution
It sounds like a whisper

Poor people are gonna rise up
And get their share
Poor people are gonna rise up
And take what’s theirs

Don’t you know you better run, run, run, run, run, run, run, run, run, run, run, run, run
Oh I said you better run, run, run, run, run, run, run, run, run, run, run, run, run

Finally the tables are starting to turn
Talking about a revolution
Finally the tables are starting to turn
Talking about a revolution oh no
Talking about a revolution oh no

Medier: ab,  ab2 ab3,  ab4 ab5 ab-tv expexp2 exp-tv dn dn2 dn3 dn4 dn5,  dn6 dn7.

By humanlabrat | - 17:53 - Posted in Politik

Det är liksom på den nivån det ligger, kläd- och modenivån. Kan det bli ytligare än så? Allt medan folk tar livet av sig ute i landet för att de utförsäkrats sitter SD-anhängare och andra högerpolitiker och tänker på vilka kläder folk har på sig i maktens korridorer. Självklart är det vänsterpartiet de allra helst riktar in sig på. Tydligen ska SD:s Björn Söder ha gått i taket över att en vänsterpartist, självklart kvinnlig, hade jeans på sig. Det är nästan så man får för sig att Björn Söder fick sitt morgonrunk förstört av denna kvinna med byxor på. Vad ville han att hon skulle haft på sig istället?

När Ulla Andersson(V) stod i plenisalen och talade sist jag såg henne, för nån vecka eller två sedan, så hade hon på sig kort-kort kjol och en riktigt tight tröja. Och det bör konstateras att den kvinnan har en rejäl byst! Men var det någon som klagade på klädkoderna då? Björn Söder, någon? Nej, icke! När det är mer åt det tighta och kort-korta stuket då klagar inte gubbarna i kammaren, då smiter de ut på närmsta toalett för att ta sig en handtralla. Eller kanske de stannar i salen och gör något i smyg?

När det gäller Kristdemokratens kläder så vet vi att det är en ulv i fårakläder och av okänd anledning är denna ulv i fårakläder alltid extremt fåfäng. Den som har lite koll kan se att Göran Hägglund bland annat gjort hakplastik. Vad han eventuellt gjort med mer privata delar vill jag helst inte tänka på. Och den som hänger med i svängarna kan se att Maria Larsson använder botox. Utöver det jag just skrivit så överlämnar jag ordet till Kråka som gjort en klockren analys av politikernas klädkoder.

Medier: svd, svd2 svd,  ab riksdagen.

By humanlabrat | - 12:02 - Posted in Politik

Moderaterna låter propagandan flöda. Nu ska vi hjärntvättas till att tro att politik som bedriver utförsäkring av sjuka, slavarbete i fas 3 för arbetslösa och ökar på barnfattigdomen är en politik med värme och hjärta. Det är uppenbart att moderater tror att alla som inte är moderater är jubelidioter! Det kanske var moderater Reinfeldt skrev om när han kallade svenskarna för det sovande folket? Man måste ju uppenbart ha svårt att hålla sig vaken alternativt vara en idiot om man fortsätter rösta på den blå färgen och dess partier.

Medier: dn ab Högberg Martin Moberg Solidaritetstanken Helga von Pitbull.

By humanlabrat | - 11:17 - Posted in Sjuk()Vård

Jag har berättat mycket om läkares så kallade bedrifter på denna blogg och om hur sjuk den svenska vården är. Med alla medel ska läkare spara in på vårdmedel och många människor får inte vård och behandling som skulle kunna rädda deras liv eller göra dem friskare, utan blir nollade i journalen och vägras behandling.

 Expressen kommer nu med en rad avslöjanden om hur läkarna går till väga för att spara pengar på dig som patient eller för att helt enkelt ta livet av dig för att du inte behagar den läkare du råkar ha fått. Själv är jag inte det minsta förvånad över dessa avslöjanden. Jag skulle tro att jag själv är ordentligt nollad av doktor död som höll på att ta livet av mig för fem år sen, jag kan knappt längre få ut de mediciner jag är beroende av och som jag haft sedan 1800-talet typ. Jag fick se i stjärnorna efter vård när jag låg här hemma och svävade mellan liv och död och får framöver också bara drömma om att få vård nästa gång det blir kris. Med största sannolikhet har man sett till att nolla mig och man håller förstås tummarna att jag snart ska dö så jag inte kan berätta om vad dessa psykopater till läkare håller på med.

Vem vet om felbehandlingen i sig var avsiktlig med avsikt att döda? Det är det ingen som vet eftersom det inte finns någon som utreder parasiterna som springer omkring i sjukhuskorridorer och spelar barmhärtiga samariter, när de i själva verket nollar de människor som inte faller dem i smaken så dessa ska dö av illa kvikt. Det skulle inte förvåna mig om det är vanligare med nollning av handikappade, förtidspensionerade och psykiskt sjuka, vi vet ju alla att dessa dör tidigare än andra och det borde bero på nollning av detta slag. Sen skulle jag tro att nollning inte alltid skrivs ut i journalen, det finns andra sätt att skriva på också så att patienten aldrig mer ska få vård. Läkare vet precis hur de ska skriva för att hjälpa dig att dö av fortast möjligt.

Det finns också en anledning till att läkare vill ha ett nationellt system där de kan se alla dina journaler oberoende av vart i landet du sökt vård, därför de inte ska behöva behandla dig om någon nollat dig. Det är inte vård som bedrivs av läkare, snarare mord. Mängder av patienter förvägras vård, det är därför folk är så sjuka i Sverige. Mängder av människor dödas varje dag inom vården av läkare som de lagt sin tillit hos, men som nollar dem i hemlighet med hjälp av dödskoder.

Jag har sagt det förut, men ja kan säga det igen: om politikerna menar allvar med att medborgarna ska bli och vara så friska som möjligt och att patientsäkerhet ska råda så måsta man i första hand rensa upp i läkarleden och avslöja den sjuka kultur som dessa odlat i århundraden gömda bakom sekretess. Det behövs en helt fristående kontrollapparat av läkare och deras beslut, det behövs kameror i samtliga salar, operationsrum och andra behandlingslokaler. Det behövs sänkta löner för läkare och fler som utbildas till läkare så det inte är brist på dem. Det bör också krävas omfattande och återkommande psykiatriska utredningar av läkare och man bör kontrollera dem mot straffregistret. Det ska också krävas individuellt ansvar och kännbara påföljder för den som gör upprepade fel. Inget av det som jag efterlyser finns idag och det är enbart när dessa saker inrättats som man kan börja prata om vård och patientsäkerhet istället för om mord.  

Nästa gång kommer jag också få ligga här hemma med kraftiga smärtor på 10 i den 10-gradiga skalan och vara utelämnad till Alvedon eller vad som erbjuds av apoteket och som anhöriga kan hämta. Jag har redan legat med smärtor på 10 och kraftig huvudvärk av annan art än den vanliga, med blåmärken över stora delar av kroppen, feber och högt blodtryck, sluddrande tal, stickningar, kramper och muskelryckningar och rörelsesvårigheter – det var ingen som hjälpte mig då trots att alla såg hur sjuk jag var och att jag inte ens kunde hålla mig upprätt. Men jag fick ingen vård då, så varför skulle jag få det framöver? Med största sannolikhet är jag en av de nollade.

Uppdaterad 2011-06-30:

Självklart har jag fått ilskna kommentarer till detta inlägg. Av okänd anledning är det tydligen vissa som tagit åt sig och det är inte utan att man får en känsla av att det är vårdens representanter som ilsknat till. Erkis kommentar, som självklart inte släpps genom, låter hälsa att det bara finns en enda psykopat som skymtar fram i det jag har att berätta om vården och det skulle tydligen vara jag, skribenten. Menar du alltså Erki att det inte finns en enda psykopat som jobbar inom vården? Tror du det på allvar? Vissa tror sig tydligen ha röntgenblick eftersom de anser sig kunna ställa diagnoser över en blogg. Dessutom kan vederbörande omöjligen ha någon större koll på vad en psykopat är om han/hon/den/det anser att denna bloggs innehavare skulle vara det, empatistörd är nämligen det sista jag är och de som träffat mig och pratat ordentligt med mig vet att jag är en fin människia som bryr mig om andra.

Men för många är sanningen och verkligheten så oerhört skrämmande och obehaglig att man skjuter budbäraren istället. Så fortsätt du läsa Erki om du vågar! Din kommentar säger mer om dig själv än om något annat. Skulle vara oerhört intressant att veta varför just du tog åt dig? Jag drar inte alla vårdgivare över en kam, det finns alltid undantag som bekräftar regeln. Av din kommentar att döma är du inte något undantag. För övrigt låter naturmedicinare inte alls dumt och självklart väljer jag gärna en sådan framöver framför den sjuka vården.

Jag hoppas ingenting. Jag fruktar ingenting. Jag har redan varit en millimeter från döden och varken du Erki eller dina kompisar vågade hjälpa mig. Ni lämnade mig till mitt öde, som ni så många gånger förr lämnat patienter till sitt öde. Ni fruktade den verklige psykopaten och den psykopaten var inte jag.

Medier: exp exp2 exp3 exp4 exp5 Helga von Pitbull.

By humanlabrat | 28 juni, 2011 - 18:09 - Posted in Djurplågeri, Politik

Självklart påstås det vara Statsrådsarvodesnämnden som står bakom Fredrik Reinfeldts löneökning, men i en diktatur har man diktator säger jag! Anders Borg tycker att lägstalönerna är för höga och att sjuklingar och arbetslösa ska leva på existensminimum eller ingenting alls. När det gäller vanligt folk ska det minsann sparas till människor krälar i en dynga av fattigdom och elände. Men när det gäller politikernas egna löner och inkomstgarantier så finns det ingen gräns för girigheten och då talas det aldrig om att man ska vara varsam med skattebetalarnas pengar.

De sjuklingar som tragit livet av sig och de som klarade livhanken trots all jakt och förnedring, det är de som varit med och betalat alla feta arvoden till de empatistörda politikerna, för innan de blev sjuka var de friska och arbetsföra. Alla arbetare kan bli sjuka, men det tycks inte skarorna begripa. De är så dåliga på matematik att de inte fattar att det undangömda jobbskatteavdraget aldrig kommer räcka till det de behöver när de blir sjuka. Politikerna kan minsann räkna och använda skattebetalarnas pengar, men bara när det gynnar dem själva och de sina!

Från 1 juli får Reinfeldt 144.000:- i månaden. Är han verkligen värd det när hans enda uppgift är att förstöra för alla oss andra??? Undrar just hur mång fler diamantringar han måste köpa till mamma Filippa för att få fortsätta komma innanför trosorna på henne? Det är nog många skulle jag tro. Verkligen äkta kärlek!!!

Reinfeldt påstår att han sitter och hoppas att de SAAB-anställda får sin lön. Men för de 144.000:- han själv får i månaden så tänker han ändå inte lyfta ett finger för att hjälpa varken SAAB eller de SAAB-anställda. Självklart tycker Reinfeldt lite synd om i vart fall de manliga SAAB-amställda om de inte får ut sin lön, för lille Fredrik själv vet ju att om man inte är duktig och gör som sin fru-mamma säger så får man inte smaka på morötterna som erbjuds en gång i veckan på lördag kväll.

Personligen begriper jag inte varför folk skjuter pilar på små söta och oskyldiga getter. Det finns helt andra varelser som förtjänar pilarna mycket bättre än oskyldiga getter, lamm och hönor. Inte finns det en höna i Sverige som tar 144.ooo:- i månaden av skattebetalarnas pengar. Inte finns det en enda get som skulle neka ett fattigt barn lite av sin getmjölk eller sitt eget gräs. Inte ett enda lamm skulle stånga en halvdö människa mot ett stup. Det är därför jag inte begriper varför det är getter, lamm och höns som blir beskjutna med pilar.

Medier: ab exp e24,  Sköne Per.

En 10-årig flicka skulle klippa manen på en häst, men hästen ryckte till och det gick så illa att saxen kördes in i flickans bröst. När mamman ringde efter ambulans nekades hon att få en sådan till flickan. Istället fick hon prata med en sjuksköterska som tyckte att flickan kunde vänta en timme på att mammans sambo skulle komma hem och att de sedan kunde åka in med egen transport. Mamman blev tillsagd att under tiden ge flickan Alvedon!!!

AB: Efter en timme kommer kvinnans sambo hem med bilen – och mamman kör i panik sin blödande dotter till sjukhuset. Där får hon genast frågan om varför hon inte har ringt ambulans. När en kirurg tittar på flickan konstateras att såret är tio centimeter långt, och går in till muskulaturen. Flickan måste sövas för att läkarna ska kunna avgöra hur djupt såret är, få stopp på blödningen och sy.

De felaktiga bedömningarna av skadan som gjordes av larmoperatören och sjuksköterskan, samt beslutet att inte skicka ambulans har nu Lex Maria-anmälts av SOS alarm själva. Deras interna utredning visar att den försening som uppstod innan flickan fick vård kan ha medfört en risk för henne.

Jag har vetat det länge och kan konstatera det igen: vilken idiot som helst kan bli legitimerad sjuksköterska. Dessutom tycker läkarna om när sjuksköterskorna är korkade så de inte begriper hur mycket fel och annan skit som läkaren håller på med. Sjuk vård!

SAAB:s arbetare har senaste månaden utfört slavarbete eftersom de inte kommer få sin lön för mödan. Näringsminister Maud ”Korvkiosk” Olofsson låter meddela att SAAB får sköta sina problem själva och regeringen anser att de ingenting kan göra för att vare sig hjälpa SAAB eller de anställda som inte får någon lön. Regeringen Hjälplös sitter och tänker på nya jobbskatteavdrag och skiter fullständigt i svensk bilundustri och dess arbetare.

AB: Om det här varit i USA, Tyskland eller Frankrike, eller vilket annat land som helst med bilindustri, hade regeringen gått in med akut lån till företaget. Eller åtminstone borde regeringen tillåta Saab att sälja sina fabrikslokaler. Men även här sätter politikerna käppar i hjulen.

Men i Sverige är det inte troligt. Regeringen har varit tydlig på den punkten. ”Staten ska inte äga bilfabriker” (Maud Olofsson) och ”Vi är på väg ut ur industrisamhället” (Anders Borg). Politiken är glasklar och kan inte missförstås: Sverige klarar sig utan Saab.

Tyvärr tror jag att regeringen har fel. Helt fel. Katastrofalt fel. Klumpen i magen vill inte släppa.

Vad är det regeringen kan göra, undrar en journalist på presskonferensen? Maud Olofsson svarar med intetsägande papegoj-babbel och har inga som helst besked att ge. Hon menar att det inte finns någonting i hela världen som regeringen kan göra, förutom att rulla tummarna och göda sig själva till övergödda grisar. Regeringen Hjälplös skiter i svensk bilindustri, de skiter i sjuklingar som går och hänger sig och de skiter i arbetare som dör på sina arbetsplatser.

Vad bryr sig regeringen Hjälplös om egentligen? Jo det ska jag svara på, de bryr sig om sig själva och att förse sina egna och sina närståendes plånböcker med arbetarnas hårt förvärvade slantar, skattebetalarnas pengar. Regeringen anser också att vi behöver fler slavarbetare i Fas 3 och därför förbereder man nu de oseriösa Fas 3-företagen på att det kan komma en hop gamla SAAB-arbetare och jobba gratis åt dem framöver. Arbetsförmedlingen förbereder fler platser inom Fas 3 och det tog cirka 2 sekunder att hitta företag som vill ha gratis arbetskraft.

Som medborgare borde man kunna kräva mer av en regering och de som är folkvalda borde ta sina uppdrag på större allvar. Men å andra sidan tar nog regeringen sin uppgift på allvar, det är bara det att deras värderingar är fel och deras världsbild är skev och de beslut de tar eller inte tar har med deras egna vanföreställningar och empatistördhet att göra. Maud ”Korvkisosk” Olofsson säger att det är SAAB som de anställda ska vända sig till med sina klagomål över att inte ha fått någon lön. Är det någon som inbillar sig att de anställda inte redan vänt sig dit? Oavsett vad, regeringen Hjälplös kan ingenting göra, förutom att förhala beslut så att fler ska svälta, plågas och dö. Det ser mörkt ut för Sverige!

Medier: ab,  ab2 ab3,  ab4e24,  e24 lb svtsvt2 svt3 expexp2 exp3 exp4,  dn,  dn2 dn3 dn4 dn5dn6dn7 dn8svd svd2 svd3 svd4.