By humanlabrat | 31 augusti, 2011 - 16:52 - Posted in Politik

Mer moderat politik att vänta. Lööf må påstå att hon är centerpartist, men är säkerligen värvad av moderaterna för att fejka att det fortfarande finns ett centerparti kvar. De som röstar på C blir ordentligt lurade och dragna vid näsan. Falske Fredrik Reinfeldt faller Lööf mycket bra i smaken eftersom hon är precis lika falsk och oäkta själv. Men sånt går ju hem i stugorna! 

Tåget tuffar på i vanlig ordning, samma gamla moderata politik. Men med den klena ”satsningen” på tåg och järnvägar så lär tågen snart bli stående för gott och det är ju precis vad moderaterna vill. De är ju i full färd att bygga lilla USA. Annie Lööf firar idag, hon har hamnat vid köttgrytorna. Resten av befolkningen får kräla i dyn och får väl snart, precis som på Haiti, baka bröd av lera. För övrigt, är det bara jag som tycker att Annie Lööf idag pratade som om hon läste innantill?

Medier: ab exp dn dn2 dn3svd svd2 svt svt-play.

By humanlabrat | 30 augusti, 2011 - 17:38 - Posted in Sjuk()Vård

Doktorn vill gärna göra dig till knarkare för det tjänar den pengafixerade läkaren stora pengar på. Narkotikaklassade läkemedel skrivs ut lättvindigt och i omfattande skala, sådant vill doktorn gärna ge dig. Du som patient kan ofta se i stjärnorna efter adekvata utredningar och t.ex. antibiotika om du blir sjuk, däremot skriver doktorn mer än gärna ut knark till dig. Doktor Ola ”Knark” Lundin blir gärna din knarklangare så länge du hostar upp stora summor pengar åt honom. Om du blir frisk, sjuk eller beroende av narkotikan skiter han fullständigt i. Ändå får han lov att kalla sig läkare. Vem läker och helar han undrar jag???

Menar politikerna allvar med att de vill ha en friskare befolkning så bör de göra en ordentlig utrensning i läkarleden. Visst skulle det inte bli så många av de nuvarande doktorerna kvar, men till syvende och sist så är det bättre med ingen vård än dålig skitvård som bara gör folk ännu sjukare! Men adeln läkare vågar politikerna inte ge sig på, istället jagar de sjuklingarna som påstås vara fuskare. Det är sjuklingens eget fel att den inte får utredning och rätt diagnos tydligen. Är det även sjuklingens fel att stora delar av läkarkollegiet är oseriösa, oproffisionella och rent inkompetenta? Är det sjuklingarnas fel att läkare årligen lurar till sig miljarder ur försäkringskassans budget?

Packet doktorer kan vi vara utan, för när det verkligen gäller så är de sällan eller aldrig där för att hjälpa dig ändå. Det enda de flesta av dem är intresserade av är att lura till sig massa pengar. Liv och hälsa hos människor skiter de fullständigt i! Dessutom kan man undra hur mycket läkare knarkar själva egentligen med tanke på hur fixerade de är vid att skriva ut narkotika till höger och vänster. Att läkarstuderande använder knark i hög utsträckning är redan känt. Slutar de knarka bara för att de fått sitt leg? Knappast!

Läs också: Doktorn gör dig till knarkare Nya avslöjanden om läkare som langar knark!

By humanlabrat | 24 augusti, 2011 - 16:49 - Posted in Politik

Ghaddaffi har talat via en dålig telefonledning. Hans tal handlade denna gång mestadels om råttor som ska utrotas. Personligen tycker jag han låter ganska så spak numer och hans son som visade upp sig härom dagen var spinkigare än förut.

Ghaddaffi har hyrt in legosoldater från fattiga länder i afrika som strider i hans namn för pengar, med livet som insats. Men vad ska en fattig hungrande människa göra när det enda som erbjuds är smulor från Ghaddaffi? Detta vet säkert diktator Reinfeldt mycket om och han kan berätta om både när han i sin ungdoms dagar och i sina vuxna dagar inte fått det han velat ha i form av lyxresor och jobbskatteavdrag, då blir han kinkig. Jo visst, bortskämda Reinfeldt vet ju sannerligen mycket om ”verklighetens folk”!

Ghaddafi har inte blivit tillfångatagen och nya strider blossar hela tiden upp. Utländska journalister sitter som gisslan på ett hotell som intagits av Ghaddaffi-anhängare. Ghaddaffi själv tros ha flytt ner i underjorden i ett tunnelsystem som tydligen ska vara så stort och omfattande att det går att köra omkring med pansarvagnar där nere. Risken är ju att han och hans anhängare ligger och lurar där nere. Var är NATO kan jag undra? Dessa stridskåta nissar brukar gilla att lägga sig i, men varför hjälper de då inte till med att genomsöka dessa underjordiska tunnlar?

Många säger att Ghaddaffi är på fallrepet, men som det ser ut nu tror jag oroligheterna kan fortgå länge än. Så länge fjanten Ghaddaffi och hans familj är på fri fot kommer striderna i Libyen inte avslutas. De har redan pågått länge än och varför underlättar då inte stridskåta NATO? Hjälp behövs med de slutliga striderna och med att fånga in den största kloakråttan i Libyen som tydligen numer bor i kloakerna under jorden.

Medier: ab ab2 ab3 ab4,  ab5 exp,  exp2exp3 exp4 exp5 exp6 svd svd2,  svt svt2.

By humanlabrat | - 12:48 - Posted in Politik

Det går inte att förhandla med psyksjuka diktatorer. Det begriper de flesta, men Katarina Engberg tror att förhandlingar med Ghaddafi är möjliga. Jösses! Lika lite går det att förhandla med den svenske diktatorn. Miljöpartiet ska ha bjudits in till gubben i lådan för att ”förhandla”. Förhandlingen gick ut på att Mp:s företrädare skulle tacka och buga och säga ja till allt som Reinfeldt vill. Fege Fredrik är van vid ja-sägare, falskspelare och folkmördare, medan vanligt hyggligt och sunt folk skrämmer honom. C, KD och FP har nu sagt ”Ja Reinfeldt” i hela fem år, allt för att få komma nära köttgrytorna. 

Det blev inte mycket till kaffemöte. Kaffet hann aldrig hällas upp. När Mp inte gick med på att legitimera det femte jobbskatteavdraget fanns det enligt Reinfeldt inte något att diskutera mer. Märk väl, detta handlar om det jobbskatteavdrag som Reinfeldt och Borg enligt egen utsago lagt på is på grund av krisen. De flesta borde begripa nu att även det var en fet lögn, precis som allt annat som ramlar ur de ruttna munnarna på moderater. 

Reinfeldts köpta ”journalist” Lena Mellin tycker att Reinfeldt ska sluta vara ”stingslig”. Tyvärr Mellin, en psykopat och diktator slutar inte vara psykopat och diktator bara för att du påstår att han är stingslig. Det skulle du tänkt på innan du tog emot mutorna för att skriva alliansvänligt. Men det begriper du väl inte. Sent ska syndaren vakna! Nu verkar även Karin Pettersson ha blivit mutad av allians-diktatorn.

Diktatorns ord är lag och den politik som bedrivs kommer från Reinfeldt och hans skeva verklighetsuppfattning som går att läsa om i Det sovande folket. Än en gång, om vi i Sverige ska få bort denna diktator, bör oberoende valobservatörer finnas på plats vid nästa val. Med all media som borgerligheten äger och med alla köpta journalister och köpta bloggare så kommer alliansen ändå ha ett oförtjänt försprång och bör inte få fuska med valsedlarna igen. Omfattande provvalsfusk är satt i system för att kunna fuska även i riktiga val. 

Vem betalar moderaternas propaganda och mutor tror ni? Självklart är det skattebetalarna! Det är sånt våra gemensamma pengar går till numer istället för till sjuka, gamla och handikappade!

By humanlabrat | 20 augusti, 2011 - 15:07 - Posted in Politik

Idag är det tydligen Fredrik Reinfeldts dag här i Sverige. Jag önskar att hans dagar i mediebruset snart ska ta slut så vi slipper lyssna på dylikt skitsnack. Dagen inleddes med en presskonferens på en båt. Båten, en statussymbol som heter duga tydligen enligt sprättupparna i moderaterna. Daniel Swedin på AB skriver om detta:

I dag ska Fredrik Reinfeldt sommartala i Strandvik utanför Gustavsberg. Han tar båten dit. Det är viktigt med båtar för ­Moderaterna. Stockholms­moderaterna är till exempel mycket engagerade i pendel­båtar. Samtidigt lider övrig kollektivtrafik av kronisk infarkt.

 Skitsnackarstilen blev än mer tydlig under presskonferensen på penisförlängaren, ursäkta jag menar på båten. Borta var de sorgsna hundögonen som ersatts med besserwisserns och skitsnackarens uppblåsthet. Reinfeldt har nu blivit så uppblåst och pompös att han snart spricker.

Väl i land var det dags för Reinfeldts sommartal. (Borde heta hösttal eftersom hösten redan är här.) Gubben i lådans tal var lika dåligt som de brukar vara. Som vanligt målar han upp sig som en gud som kommit för att rädda svenskarna, allt medan han pratar skit om motståndarna i oppositionen. Vi måste lära oss leva med marginaler, säger Reinfeldt. Jaså, vilka marginaler har du själv? Har du svårt att få pengarna att räcka till mat under hela månaden? I så fall kan vi konstatera att Reinfeldt inte är speciellt ekonomiskt lagd. Han har trots allt 144. 000:- i lön varje månad. Kan man inte få ihop ekonomin då, och trots att frun också är välbetald, ja då är man en slösaktig fjant som inte är det minsta ekonomisk.

Reinfeldt slängde under talet ut det så kallade ansvarskortet och vill göra gällande att det inte finns några mer ansvarstagande människor i världen än just moderater. Var och en får själva bedöma tillförlitligheten i det. Men jag undrar stilla: Vilket ansvar tar Reinfeldt för att sjuklingar gått och hängt sig till följd av de nya sjukreglerna? Vilket ansvar tar han för att sjuka faktiskt blivit sjukare av sjukreglerna? Vilket ansvar tar han för att barnfattigdomen ökat? Vilket ansvar tar han för att A-kassan snart är ett minne blott? Vilket ansvar tar han för att lärartätheten minskar i skolorna? Vilket ansvar tar han för att klassklyftorna ökar? Nej precis det, INGET! Den som verkligen är ansvarsfull behöver inte gå runt och upprepa det som ett mantra för att trycka in det i folks skallar. En ansvarsfull person agerar och tar ansvar när reformer drabbat människor på ett mycket brutalt sätt

Han pratade som vanligt mest skit om oppositionen, men sa nästan ingenting om vad han själv vill och tänkt göra. Sektkänslan i luften var ett faktum. Vad Reinfeldt än säger så ropar hans hjärntvättade anhängare halleluja. Reinfeldt menar att socialdemokraterna inte har någon politik. Men det är tydligt att Reinfeldt inte har någon politik själv eftersom han bara pratade om socialdemokraternas ”ickepolitik”. Tänk att man kan hålla ett helt tal om politik som inte finns! Vad finns att diskutera om S nu inte har någon politik??? Moderaterna är ett enfrågeparti och har bara en fråga på agendan - jobbskatteavdraget. Så nu har moderaterna ingen politik alls. Som vanligt beskyller M sina motståndare för det som är dem själva. Det är nämligen M som inte har någon politik, inte S.

Och så pratades det lite om unga också. Ungdomsarbetslösheten i Sverige är redan bland de högsta i EU sedan alliansen tog vid, men det glömde han självklart nämna. Reinfeldt påstod att han har så stor erfarenhet av unga, jaså vilka erfarenheter är det? Dina egna ungar då eller? Han tog självklart exempel på unga tjejer som ville jobba som traktorförare och polis och han var uppenbart imponerad av deras yrkesval. Det säger en hel del om Reinfeldts och moderaternas omoderna kvinnosyn. Han pratade för övrigt i jag-form och talade om att detta vill jag göra för att hjälpa unga ut i arbete. Se där, diktatorn uppenbarar sig allt mer. Reinfeldt pratar inte längre för alliansen eller för sitt parti moderaterna utan för vad han själv vill göra. Diktatorn styr landet med järnhand. Rakt ner i helvetet!

Reinfeldt har för många tal sedan slutat anstränga sig för att hålla bra tal. Det har väl aldrig varit nån hög nivå precis, men har blivit allt sämre med tiden istället för att bli bättre. Har han själv skrivit dagens amatörtal? En diktator behöver inte anstränga sig för en diktator har makten ändå. Med köpta opinionsmätningar får folket veta att Reinfeldt har högt förtroende. Med köpta journalister propageras det för diktatorns icke-politik även i tidningar som påstås vara socialdemokratiska. Diktatorn vinner även nästa val med avancerat valfusk.

Var det en enda som orkade hålla sig vaken under hela talet förresten? Rena sömnpillret den där ”statsministern”. Meningen är förstås att svenskarna ska vara det sovande folket allt medan M utarmar landet på tillgångar. De somnar till Reinfeldts monotona ältande.

Utöver detta låter gubben i lådan hälsa att han nu vill ha sänkt restaurangmoms för att han själv och hans familj ska kunna gå på krogen än mer än de redan gör idag. Det har tydligen varit betungande för familjen Reinfeldts ekonomi att ständigt befinna sig på lyxrestauranger.

Medier: dndn2 abab2 ab3 ab4,  lb svt svt2 svdsvd2 svd3 svd4,  expexp2 exp3 exp4 exp5 exp6.

By humanlabrat | 19 augusti, 2011 - 22:00 - Posted in AF & FK, Samhälle

Nu spänner du ögonen i den här texten och tror dig veta att det är sjuklingar som fuskat. Men icke! Mig veterligen är fusket med sjukförsäkringen fortfarande så lågt att det knappt är mätbart – 0,04 procent. De fuskare som nu hittats har alltså inte påträffats bland sjuklingarna utan bland handläggarna. Blev du förvånad nu? Det blev inte jag! Hur många fler av handläggarna på FK fuskar undrar jag? När ska dessa handläggare sättas under lupp och förnedras på samma sätt som de sjuka?

Medier:  sr, abab2 ab3 ab4 lt ar nsd exp,  exp2.

By humanlabrat | 17 augusti, 2011 - 16:06 - Posted in Monarkin

Det är ju tur för hovet att kronprinsessan Victoria och Prins Daniel fick till det i sängen. Nu kommer hovets popularitet åter att stiga. Glömda är alla kaffeflickor. Glömda är alla plumpa uttalanden av kungen.  Glömda är alla miljoners miljoner som kungafjanteriet kostar. Åter igen kan förespråkarna för klassamhället, förespråkarna för vi och dom, förespråkarna för ojämlikheten fira en seger. Herman Lindqvist är självklart eld och lågor och Reinfeldt ser fram emot denna ”fantastiska upplevelse” att få se en kunglig avkomma avlas fram. Hur många fler miljoner kommer Borg skjuta till nu när kungaaveln är i full gång? Ännu en elitmänniska ska nu produceras och leva i lyx på fattighjonens bekostnad i alla sina dagar. Jag antar att man ska säga grattis till Sverige?

Läs mer som jag skrivit om monarkin.

Bloggar: Jinge Högberg.

Medier: abab2 ab3 exp exp2 exp3 exp4 exp5 dn dn2 dn3,  dn4 dn5svd svd2 svd3 svd4 svd5 msnsvt svt2 svt3 svt4 svt-play svt-play2 bt.

By humanlabrat | - 14:03 - Posted in Politik

Skänk dina pengar till adeln är vad de tycker du ska göra! Vanligt folk har blivit bestulna på sjukförsäkring och A-kassa men uppmanas nu att pumpa adelns fickor än mer fulla med pengar. Skänk dina pengar till…doktorn! Doktorer litar befolkningen alltid på av någon outgrundlig anledning så självklart öppnas plånböckerna för att betala läkarlöner till läkare inom Läkare utan gränser och till deras experiment på afrikaner. Läkarna lovar att använda varenda krona. Ja det tror jag säkert att ni gör, men knappast till det som givarna hade tänkt sig!

Moderaten Peter Norman gör reklam för adelns insamling där största delen av pengarna hamnar i läkarnas egna fickor. Norman skryter med att ha skänkt hela 200 kronor! Dra mig baklänges! JÖSSES! Jag förstår att det sved i hans snåla hjärta att skänka en så stor summa. Jag antar att han gråter varje gång han går på toaletten. Låt oss då se, vad tjänar denne Norman? Jag har inte hittat uppgifter på vad han får in genom att vara finansmarknadsminister, men vi vet ju alla att ministrar får fet lön. Dessutom visar det sig att samme Norman tjänat 47 miljoner kronor de senaste 20 åren. Vart pengarna tagit vägen är dock hemligt.

Hur stor procentandel har han då skänkt till Läkare utan gränser? 200 kronor av 47 miljoner blir i procent, ja räkna ut det själva. Det borde betyda att jag inte behöver skänka en enda krona och ändå anses vara delaktig i insamlingen eftersom jag har betydligt mindre pengar än denne Norman. Om jag ska skänka samma procent som han skänkt av sin förmögenhet så borde vi hamna så nära noll kronor som det bara går. Jag skänker alltså pengar mot min vilja till Läkare utan gränser. 

Medier: svtsvt2.

Glöm de sjuka och de handikappade. De kostar skattebetalarna bara en spottstyver jämfört med de summor som gödslas över Fas 3- anordnare. Jobbfabriken fick 2010 hela 31 miljoner i bidrag av staten för att anordna slavarbete åt långtidsarbetslösa. Miljarder av våra gemensamma pengar går rakt ner i fickorna på slavdrivare utan att de skapar ett enda riktigt jobb. Jobbfabrikens VD Ivan Daza är bara en av många privatpersoner som blivit miljonärer på regeringens skeva politik. Ivan Daza är bara toppen på ett isberg och det finns många fler än hans företag som anordnar Fas 3 och som tar hem storkorvan med hjälp av våra gemensamma pengar.

Reinfeldt, Borg, Olofsson, alla har de propagerat för att de är rädda om skattebetalarnas pengar och att de är ekonomiskt lagda. Om man verkligen tar ekonomi på allvar, varför sparar man inte in på alla de miljarder som vräks över Fas 3-anordnare i så fall??? Borgs mantra om att det går bra för Sverige har nu upprepats år ut och år in. I själva verket töms Sverige på sina resurser, tillgångar och pengar som stoppas i rasande fart i privata fickor. Samtidigt har de sjuka fått vara syndabockar.

Fas 3- anordnare kan gömma sig bakom Reinfeldts hemligstämpel. Så agerar en sann diktator! Ska vi slå vad om att det i listan över Fas 3-anordnare finns ett helt gäng som är kompisar eller släkt med Reinfeldt och Littorin med flera Alliansministrar? När ska befolkningen begripa att de blivit lurade? Ordentligt lurade! Självklart kniper de köpta medierna käft om det svindleri som pågår inom  Fas 3.

Bloggar: Alliansfritt,  Alliansfritt2 Helga von PitbullSlavstugan, Fas 3-info Jämlikhetsandan Badlands Hyena Martin MobergJohan Westerholm Johan Westerholm2Peter Andersson Röda Berget.

Medier: ar,  ar2 ab ab2 gpgp2 dn sr newsmill,  tco-t, svt svt2,  svt3 svt-play svt-play2 ab ab2 ab3,  ab4 ab5ab6 ab7 ab8 ab9,  ab10 ab11ab12 ab13 ab14 ab15 ab16 ab17 exp,  exp2 exp3,  exp4 exp5 exp6exp7 exp8,  exp9exp10,  gt dndn2 dn3,  dn4 dn5 dn6 dn7 dn8,  dn9 dn10 dn11 svd svd2 svd3 svd4 svd5 svd6 svd7 svd8 svd9 svd10 svd11,  svd12 svd13 svd14 gp,  gp2 gp3gp4gp5 hd,  hd2 svt.

By humanlabrat | 16 augusti, 2011 - 19:32 - Posted in AF & FK, Politik

Det påstås idag av borgerlig media att de sjukas rättssäkerhet ska stärkas. Men i själva verket är förändringarna till för att främja att Försäkringskassan gör bättre bedömningar som ska bli svårare för sjuklingarna att överklaga. Regeringen fortsätter att lappa och laga ett i grunden sjukt system.

Medier: dn abm hdda.