By humanlabrat | 31 oktober, 2011 - 00:20 - Posted in Media, Samhälle

Det ansiktet tillhör Göran Skytte! En gång i tiden var Göran Skytte en del av en vänstervåg och spelade i progg-band. Numer är han höger med stort H. När det slog slint är det ingen som riktigt vet, men kanske var det när han kom i TV och blev kändis som det small till?

Göran Skytte föreföll nämligen, som många andra, att vara disponerad för att bli tokig om han kom i tv och blev kändis. Något som nu, med facit i hand, alla inser är precis vad som hänt. (Lasse – Gud skapar galenskap)

Skytte är allt jämt idag en galning och han spyr gärna galla över Socialdemokraterna och spär istället på Moderaternas historieförfalskning. Han hjälper gärna till i det falska drevet mot Juholt och sossar för att skapa en enpartistat. Så kan det gå! Kanske har han gått på myten om att man måste vara omogen om man är vänster? Eller är han ”bara” galen och sjukligt fixerad vid pengar? (Sjuklig fixering vid pengar är i min värld en sjukdom som borde få egen diagnostisk beteckning. Problemet är dock att stora delar av läkarkåren skulle behöva sjukskrivas för åkomman om denna fixering sjukdomsförklarades och det är väl därför som det fortfarande inte anses vara en sjukdom.)

Bloggar: Alliansfritt Sverige – Oklart om M tar bort historieförfalskningen. Jinge – Aftonbladet och drevet mot Juholt.

Twitter: #Stuffmoderaternadid

Medier: abab2, ab3 ab4 ab5 ab6expexp2 dn dn2 svd, svd2 svt svt2.

By humanlabrat | 29 oktober, 2011 - 15:12 - Posted in Media, Politik

Moderaterna ljög om de sjuka i Sverige, påstod de var fuskare och bedragare. Men så här i efterhand vet vi att det var lögn. Det ”omfattande” fusket med sjukförsäkringen var 0,04 %. De senaste dagarna har Moderaterna ägnat sig åt historieförfalskning. I M.s idéprogram avlöser den ena lögnen den andra. Trots det kommer M inte att ändra i sitt idéprogram. Men vad annat kan man vänta sig av ett parti som har en propagandaminister?

Den som talar sanning i dagens Sverige anses vara en lögnare, medan en uppenbar lögnare anses vara sanningsenlig. Allt har vänts upp och ned och ingenting är vad det en gång var. Propaganda används alltid av diktatorer och Hitler var en flitig användare av propaganda. Naiv är den som i dessa dagar tror att propaganda bara användes förr. Syna det som Moderaterna och Alliansen sänder ut via sin partiska media, och hur mycket regeringen lägger på PR, så ska du se propaganda in action just nu i nutid! (Följ några av alla de länkar jag serverar i detta inlägg.)

Eftersom så många inte verkar veta vad propaganda är så lägger jag in förklaring på ordet  från Wikipedia, Wikipedia(en) och Nationalencyklopedin:

Propaganda (av det latinska propagare, ‘fortplanta’, ‘utbreda’), är ett meddelande eller en framställning som är avsedd att föra fram en agenda. Den som sänder budskapet är som regel part i målet. Syftet är inte att informera utan att påverka, och innehållet brister ofta i saklighet, och/eller är avsiktligt ofullständigt eller rentav falskt. Termen avser framför allt politiska kampanjer och budskap.

Propaganda is a form of communication that is aimed at influencing the attitude of a community toward some cause or position so as to benefit oneself or one’s group. As opposed to impartially providing information, propaganda, in its most basic sense, presents information primarily to influence an audience. Propaganda is often biased, with facts selectively presented (thus possibly lying by omission) to encourage a particular synthesis, or uses loaded messages to produce an emotional rather than rational response to the information presented.

propaganda (nylatin, efter Congregatio de propaganda fide (jämför nedan), av latin propa´go ‘fortplanta’, ‘utvidga’, ‘utsträcka’), mer eller mindre systematiskt bedriven verksamhet som syftar till att med hjälp av språk, bilder eller andra symboler påverka människors åsikter, värderingar eller handlingar i en bestämd riktning.

Läs också: Moderaterna i ett nötskal: Förfalskning, lögner & okunnighet! Moderaternas sektstämma!   Moderaterna: Vi har inte råd med gamla och sjuka!    Sjuka ska dö! – Tycker du det också?    Jobbcoacher & Supermänniskan! Överrepresentation av borgerlig propaganda i medierna!    Korrumperade medier levererar allians-propaganda!    Lågt valdeltagande ligger i Moderaternas intresse!   Ska Alliansens och mediernas kupp mot Juholt lyckas?    Gamla och sjuka behöver inga pengar, men Facebook behöver miljoner!    Äger Anders Borg ens sina egna kalsonger?

Bloggar: Peter Andersson – Propagandaminister Schlingmann. Kajza – Propagandaminister förr och nu. Marias utsiktstorn – Räckte det inte med propagandaminister Schlingmann? Alliansfritt Sverige – Alliansens PR-budget. Alliansfritt Sverige – Myterna om sjukförsäkringen samlade. Alliansfritt Sverige – Sanktionsmotståndare skrev om M:s historia om apartheid. Alliansfritt Sverige – M velar om sin roll i rösträttskampen. Alliansfritt Sverige – Beatrice Ask: Fel att bara stödja ANC. Alliansfritt Sverige - M avvisar lag om partibidrag.  Moteld – Välfärd á la Reinfeldt. Alltid rött, alltid rätt – Moderata lögner. Martin Moberg - Moderat historieförfalskning av sällan skådat och motbjudande slag. Krassman – Moderaterna uppfann hjulet. Jinge – Pinsamt så att jag skäms för (M). Jinge – Moderaterna ljuger. Esbati – Sjukförsäkringen Schlingmanniseras. Röda berget – Moderaternas lilla bolag Arvid Lindman AB. Görans tankar – Det hemlighetsfulla partiet. Annarkia – För moderaterna är politik PR. Annarkia – Nyspråk och historieförfalskning som vapen. Annarkia – El(m)säter gör Arkelsten sällskap. Ett hjärta rött – De nya moderaterna vevar historien baklänges. Ett hjärta rött - Politik som absurd och grym teater. Ett hjärta rött – Reinfeldts regering har osäkrat välfärden. Bo Widegren – De borgerligas falska drev och historieförfalskning. Nemokrati – Anders Borg fortsätter ljuga på bästa sändningstid -  och SVT konfronterar inte lögnen. Nemokrati – Aftonbladet och Svenska Dagbladet har samma ägare – och Sverige saknar opposition. Lasse - Politisk rasism. Lasse – Borgerliga vindflöjlar. Lasse – Lögner blir lustiga nyheter. Lasse – Moderaternas lögner. Jonas Sjöstedt – Moderaterna skriver (om) historien. HomoPoliticus – Moderaternas motstånd mot demokratin.

Medier: abab2 ab3, ab4ab5 ab6ab7hg vlt sk hd hd2smp co fbda ar kk expexp2 exp3 exp4exp5 svdsvd2 svd3 svd4 srsr2sr3dn dn2 dn3.


By humanlabrat | 28 oktober, 2011 - 19:20 - Posted in Sjuk()Vård

Carina, 36, utsattes för ett kejsarsnitt helt utan bedövning. Hon skrek rakt ut av smärta under hela ingreppet, ändå tog det hela 45 minuter innan vårdpersonalen sövde ner henne. Det enda som ansvarig överläkare låter hälsa till Carina är följande:

Det finns inga garantier för att bedövningen tar.

Carina har fått psykiska men av den hemska upplevelsen  och behöver gå i terapi för att kunna bearbeta det som hänt. Läkarna har blivit dömda av förvaltningsrätten till disciplinär åtgärd. Kors i taket! Det hör till ovanligheterna. Nästa gång tar psykopat-doktorerna någon annan som offer för att tillfredsställa sina sjuka lustar, någon vars röst ignoreras av de låtsasinstanser som ”granskar” läkare.

Det är ju tur att läkare har patienter att leka med för hur hade det annars gått med deras sexlust? Jag menar någon anledning måste det ju finnas till att det tog 45 minuter innan de sövde ner patienten som skrek av svåra smärtor. Man behöver ju liksom inte vara professor för att begripa om någon har kraftiga smärtor, eller??? Dessutom, skulle det vara en slump att det just är kvinnor som man låter operera utan riktig bedövning? Skulle inte tro det.

Bloggar: Em Mitt i Livet Om Vård.

Medier:  ab sr ss svt svd exp vk.

By humanlabrat | - 18:10 - Posted in Monarkin

Vad bra! Då kanske vi snart kan få se bilderna på kungen i besvärliga situationer? Vore inte mer än rätt. Vad är väl lite snuskbilder på kungen i offentligheten i jämförelse med vad sjuka och arbetslösa utsätts för i dessa dagar? Ingenting! Jag tror säkert att de flesta sjuklingar hade ställt upp på lite besvärliga bilder om de sen lämnades ifred och fick sin sjukförsäkring.

Kungen är trots allt en långt större bidragstagare än sjuklingarna och ändå är det inte någon som jagar honom mot stupet. Inte ens när han finns med på bilder med snuskigt innehåll så visas det för allmänheten trots att skattebetalarna betalar för all hans lyx. Nej då ska kungen skyddas till varje pris. Och bilderna borde vara mycket besvärande för kungen eftersom hans bästa kompis t.o.m. kontaktade kriminella för att lösa ut bilderna. Eller har ni glömt bort den delen av kungen, den som har kontakt med grovt kriminella?

Ut med bilderna nu så vi kan få åskåda ännu ett av alla dessa kungliga skådespel, om än detta är mindre förskönande för kungahuset. Fram med bilderna nu så vi får se kungen tillsammans med nakna damer. Något får han väl ändå göra för att glädja folket när han får så feta bidrag. Arbetslinjen ni vet, arbeit mach frei. Om det inte duger för kungen att avslöjas som den horbock han är så kan han väl abdikera i så fall!

Befolkningen bör få se horbocksbilderna på kungen så de begriper vilken typ av herrar som deras surt förvärvade skattekronor går till. Inte var det till någon gammal och sjuk som varit hederlig och skött sig hela livet i vart fall. Med kungens stora bidrag så kan man ju i vart fall begära avhållsamhet från kriminella och att han har något så när kontroll på lille Petter-Nicklas. Annars är det ju bara att börja leva vanligt Svensson-liv utan daglig tryffel och stekta sparvar.

2011-10-29: Igår fick vi veta att  material om kungen stulits. Idag får vi veta att den journalist som arbetar med att göra ett TV-program om kungens skandaler har blivit hotad. Intressanta frågor i detta skede är: Vem/vilka snodde materialet och vem/vilka har hotat journalisten? Kan det vara samma person/personer som gjorde båda två? Vi vet sedan tidigare att kungens bästa kompis varit i kontakt med grovt kriminella. Har de kanske skickat ut kriminella även denna gång för att skydda kungen? Det finns alltid folk som går ”överhetens” ärenden, inte minst om de får betalt.

PS: Vet du vad kungens våta dröm är? Jo det ska jag tala om för dig: Att bli diktator i ett arabiskt land.

Läs annat som jag skrivit om Monarkin.

Bloggar: SKP – Kungligt och hemligt

Medier: exp exp2exp3, resd, ab ab2, ab3 ab4 ab5 ab6 sr sr2svt svt2 svt3svt-play gpsvd svd2svd3svd4 dn, dn2dn3dn4dn5.

Uppdaterad: 2011-10-29

Annie Lööfs ständiga hånflin gör sig nu inte bara påmint utan visar sig i praktisk handling. Alliansen hävdar hela tiden att de är försiktiga med skattebetalarnas pengar, men trots det så gödslas det ena företaget efter det andra med pengar och gärna skickar man också stålar utomlands till skatteparadis. Jag trodde nästan det var ett sent april-skämt när jag igår läste att Annie Lööf och hennes Allians-kompisar ger bort 100 miljoner till Facebook, ett företag som de facto är värderat till 350 miljarder kronor. Annie Lööf hade lika gärna kunnat bege sig ut på stormande hav för att kasta 100 miljoner i sjön eller varför inte grilla upp pengarna på sant Gudrun Schyman-manér?!

I den här takten som regeringen kastar allt större summor i sjön, lägger miljon efter miljon på PR för den egna politiken,  pyttsar undan allt större summor till skatteparadis och ger släkt och vänner i FAS 3-bolagen och restaurangerna miljarder så har vi i Sverige snart att se fram emot att vara ett lika fattigt land som självaste Ryssland. Pengar som skulle gått till gamla, sjuka, sjukförsäkring, A-kassa och skola delas ut till företag för att hamna i privata fickor.

Förresten, sponsrar Facebook Annie Lööf månne? Hur mycket av de 100 miljonerna kommer delas ut till Annie Lööf själv? Att hon är minst lika pengakåt som diktator Reinfeldt vet vi redan eftersom hon bland annat bostadsfifflar, MEDVETET,  vilket inte ens Juholt gjorde. Och hennes moderat-kompis Billstöm bostadsfifflar mer än de flesta politiker. Något drev i sikte? Icke! Någon mer än jag som känner sig spyfärdig över Alliansens korrupta politik?

Facebook låter hälsa att de hade byggt sina serverhallar i Luleå även utan regeringens bidrag.

Bidrag till diverse företag som är goda för miljarder är tydligen helt i sin ordning, medan sjukförsäkring till sjuka är fel. Alliansens så kallade arbetslinje är en bidragslinje där de största bidragen går till rika företag och rikemän, medan de som verkligen skulle behöva lite bidrag får nöja sig med existensminimum, om ens det. Men glöm inte bort att den myt Alliansen spridit är ”sanningen” nämligen att det är de sjuka och arbetslösa som är fuskare, inte skattesmitande företagare med kreativ bokföring och inte de myglande politikerna i Alliansleden. Att rikta pilarna mot sjuka är att utse en syndabock som alla är upptagna med medan de riktiga fifflarna och fuskarna smusslar undan skattebetalarnas pengar under tiden. De sjuka och arbetslösa får klä skott för fuskare och bedragare som inte har med dem själva att göra.

Var är pengarna till en sjukförsäkring värd namnet?

Var är pengarna till en A-kassa värd namnet?

Var är pengarna till anständig sjukvård?

Var är pengarna till att låta Ganna stanna?

Var är pengarna till en bra skola?

Var är pengarna till en värdig äldrevård?

Var är pengarna till tågtrafiken?

Alliansens svar: Vi har inte råd. Men det finns ju helt klart en hel del annat dyrt som de har råd med. Det finns pengar i Sverige men de läggs på fel saker. Prioriteringar. Att skänka pengar till företag är Alliansen första prioritering i kombination med att kasta ut sjuka och arbetslösa på gatan. Djungelns lag gäller! Den som är frisk slug och utan skrupler har fritt fram att roffa åt sig i dessa dagar. De som är laglydiga och har ett samvete blir däremot utslängda i fattigdom och elände. Det är barbari och psykopati som gäller! Men statsministern säger ju att barbari är ursvenskt och där med något att rekommendera. Vad annat kan man vänta från en person som borde lagts in för tvångsvård för längesen? Men i upp-och-ned-vända världen är det psykopaten som är frisk medan hans offer anses vara psykiskt sjuka.

Bloggar: Jinge – Annie Lööfs Facebook-skandal. Badlands Hyena – Näringslivet vill ha passiva politiker. HomoPoliticus – Drevet som gud glömde.  Lasse – Politisk rasism.  Björn Andersson – Fredrik Reinfeldt – (M) ministrar har inte gjort fel? Krassman – Urvattnad spiksoppa. (S)ebastian – Bidragslinjen hör bara hemma i Reinfeldts Sverige.

Medier: ab ab2 ab3 ab4 exp, dn dn2, svd.

By humanlabrat | 25 oktober, 2011 - 13:47 - Posted in Politik

Moderaterna agerar på ett sådant sätt som bara diktaturer skulle agera. Ingen riktig demokrati skulle acceptera moderaternas historieförfalskning, alla deras lögner och deras smygpolitik som göms bakom socialdemokratisk retorik. Endast den riktigt okunniga köper moderaternas sagor. Så fort en moderat öppnar munnen och talar så är det antingen falsarier och lögner eller ren okunnighet som yppas. Om vi ska tro på allt moderater kläcker ur sig så ska vi också tro på att moderaterna uppfann hjulet.  Ännu en moderat kan ge okunnigheten ett ansikte, Elmsäter-Svärd är helt ovetande om transporten av farligt gods i tunnlar.

Till dessa diktaturens kreatur lämnar befolkningen sitt förtroende som diktator Reinfeldt bär. Men hur och på vilket sätt bär han detta förtroende? Vilka signaler skickar han till er som röstat på honom när han tar A-kassa och sjukförsäkring ifrån er? Herr Reinfeldt som låtit påtala att svenskarna är mentalt handikappade hade kanske rätt? Eller är det tredje statsmakten som fört människor bakom ljuset när det gäller Alliansens politik? Medierna har ju fullt upp med att försöka hitta fel på Juholt och kleta ned honom med falsk skit allt medan makten förblir icke granskad. Men vad är väl diktatur, falsk historieskrivning, lögner och att föra medborgarna bakom ljuset i jämförelse med Juholts icke-fel???

Läs också:  Äger Anders Borg ens sina egna kalsonger?   Moderaternas sektstämma!   Alliansens förljugenhet och Borgs falsarier!

Bloggar: Johannes – Erkänn historien och lär av den, Moderaterna.  Svensson – Rösträtten i Sverige och arbetarkampen – storstrejken 1902.  Svensson - Den svenska revolutionen tvingade fram lika rösträtt.  Röda Berget – Moderaterna förminskar de som kämpade för svensk demokrati. Jinge – Okunnighetens ansikte, Sofia Arkelsten (M).  Jonas Sjöstedt – Moderaterna skriver (om) historien.  Storstad – Anna och rösträtten.  SKP – Vem har inspirerat moderaternas idéprogram?  Snusidal Socken -  Det här med historia är inte moderaternas starka sida!  Lasse – Lögner blir lustiga nyheter.  Alliansfritt Sverige – M-beslut: Vi var ledande i kampen mot apartheid.  Alliansfritt Sverige – Arkelsten försöker historieförfalska – åker fast.  Alliansfritt Sverige – M-stämma: personkult, historierevisionism och kamp mot visioner.  Alliansfritt Sverige – Beatric Ask – ”Fel att bara stödja ANC”.  Lapsus Dei – Arkelsten senil?  Badlands hyena – Sofia ”1984″ Arkelsten.  ardin - Förde Aftonbladet medveten kampanj för att avsätta Juholt?  Martin Moberg – Historieförfalskningen fortsätter från (m):s sida – nu om rösträttens införande.  Martin Moberg – Ökade klyftor och växande utanförskap -  ett resultat av fem års högerregerande.  Annarkia – Nyspråk och historieförfalskning som vapen.  Ledarbloggen – Nya Moderaternas Nya Historia – vi har HELA listan.  Nemokrati – Aftonbladet och Svenska dagbladet har samma ägare – och Sverige saknar opposition. Stuffmoderaternadid.

Medier: ab ab2, ab3 ab4, ab5ab6ab7 svdsvd2dndn2 dn3 dn4 vf exp exp2, svt sr.

By humanlabrat | 24 oktober, 2011 - 12:18 - Posted in Politik

Finansministerns privatekonomi har avslöjats, hans hus är belånat långt över skorstenen. Borg är sämre på ekonomi än de flesta andra lekmän. Dessutom, varför ska högavlönade alltid låna? Förbjud lånandet som är en av de orsaker till att världsekonomin ideligen drabbas av kriser. Har man så fet lön som Borg så kan man väl spara till att köpa sitt boende kontant? Eller är han alldeles för oekonomisk för att få till det? Tillgången till lån gör att folk istället för att spara sina pengar till det de ska köpa går och lånar så de kan köpa massa onödig skit för de pengar som skulle gått till husköpet eller vad nu lånet var avsett för.

Anders Borg äger inte ens sina egna kalsonger och hans ”ekonomiska sinne” har spridit sig till Sveriges ekonomi. Snart äger vi ingenting i Sverige heller, allt har sålts ut till rea-priser av Anders Borg samtidigt som han lånade pengar till jobbskatteavdrag. Man kan konstatera att en råd tråd går mellan Borgs privatekonomi och hans finansministerskap. Anders Borgs helgonförklaring i medierna är precis lika falsk och köpt som utnämnandet av Carl Bildt som en av tidernas största tänkare. Men har man stålar så kan man ju även köpa sig helgonförklaring och utnämning till stor tänkare, för money talks.

Snart är Sverige lika mycket dekis som USA för moderaterna strävar ju efter att göra Sverige till ett nytt USA. Moderaterna ÄLSKAR USA! De fattiga blir fattigare och fler körs ut från A-kassa och sjukförsäkring, vad annat blir vi då om inte lika förfallet som USA??? Vi vet ju redan att Alliansen vinner 2014 med hjälp av tredje statsmakten som slagit undan benen för Juholt. Demokratiska val? Jo men visst! Det är ju inte alls medierna skeva bild av politiken som bestämmer vad folk röstar på…

Bloggar: Jinge – Den politiska framtiden. Nemokrati – Kvällens Agenda -Pan-Europeisk Bankakut i kärleksfull mobbningsenighet mot sjuka och arbetslösa. Lasse – Mästarens mästare. Robin Hood – Aftonbladet – på gränsen till etiskt sammanbrott. SKP – Släng dem på soptippen! Annarkia – Nyspråk och historieförfalskning som vapen. Martin Moberg - Moderat historieförfalskning av sällan skådat och motbjudande slag. Krassman – Moderaterna lämnar walk over.

Medier: ab ab2 ab3, ab4ab5 ab6, ab7 ab8, ab9 ab10 ab11 ab12 e24 exp exp2 exp3 svt svt-playdn dn2 dn3dn4, dn5 svdsvd2 svd3 ft blt sr.

By humanlabrat | 20 oktober, 2011 - 23:57 - Posted in Politik

Moderaternas sektmedlemmar har samlats runt sin diktator idag på deras egen sektstämma. Själv höll jag på att somna av Reinfeldts eviga gaggande och ordbajseri, men han låter i vart fall hälsa att Moderaterna/Alliansen kommer vinna valen även 2014 och 2018. Hur kan man veta så säkert att man vinner även då? Vad är det som Moderaterna vet som vi andra inte informerats om? Har det med de hemliga sponsorerna och det av Moderaterna utstuderade valfusket att göra? Kommer Sverige likt Libyen att behöva avsätta Reinfeldt med våld om 35 år? Troligt! Reinfeldt har ju evigt liv och ska bli 100 år, MINST!

Jo visst ja, Moderaterna har nu gått en kurs i att lyssna på människor. Reinfeldt poängterar att Moderater är ödmjuka, men trots det så behöver de gå en kurs i att lyssna. Jösses! Är det någon som går på hans ologiska pladder, eller är det så att folket sover när han talar? Hur kan man ha förtroende för en person som inte lärt sig lyssna när han är över 40 år? Kommer han lära sig det någonsin med världens alla möjliga lyssnarkurser? Knappast! Kurser i hur man lyssnar hjälper inte på vare sig diktatorer eller döva. Dessutom om man är ödmjuk så kan man lyssna, det hör liksom ihop. Då behöver man inte gå en kurs i hur man lyssnar.

Diktator Reinfeldt har talat idag, amen. Någon politik eller nya idéer och förslag hade han inte att komma med. Inte heller tycker han att det behöver redovisas hur de nya sjukreglerna slagit och vad som hänt med de utförsäkrade. Istället talade Reinfeldt om samhällsförvaltande. Självklart behöver Moderaterna inte ha några nya idéer, de är ju ett enfrågeparti. Inte behöver de heller redovisa vad deras reformer orsakat. Sänk skatterna, halleluja!

Samtidigt fick en närstående till mig just denna dag veta att utförsäkring är i antågande. Personen i fråga kan verkligen inte jobba mer än den gör och har verkligen försökt, men det går inte. Nu ska Reinfeldt dra in denna sjuka människas pengar, för att sänka sina egna och övriga rikemäns skatter. Jag spyr på moderaterna och deras skitpolitik, än mer spyr jag på medborgare som har förtroende för en diktator som förstör den ena människans liv efter den andres. Lyssnande och ödmjukhet? Reinfeldt vet inte ens vad de orden betyder och än mindre kan han stava till dem!

Medier: ab-tv abab2 ab3 exp exp2 svt svt2 dn dn2 svd.

Bloggar: Henning Bask – Arbetslinjens offer. Martin Moberg – Den tydliga idétorkan i (m) består, lika så den sötsliskiga sosselightretoriken.  Martin Moberg – Sjuka sjukförsäkringen blir bara allt sjukare och sjukare. Annarkia – När ska Reinfeldt se verkligheten i vitögat? Sebastian – Hemliga Moderaterna och lobbyisterna med de stora plånböckerna. Lasse – Höstjakten i Mogadondalen snart här. Alliansfritt Sverige – Nya välfärden – föräldrar och sambos. Alliansfritt Sverige – Överklasspartiet är återuppstått. Ett hjärta rött – Reinfeldts regering har osäkrat välfärden. FI(VG) – Från ättestupa till rymdsond. Badlands Hyena – Reinfeldt har en idé! Ledarbloggen – Rajraj företräder ett visionslöst allmänintresse. Och hör sen! Snusidal Socken – Näringslivet utan intresse för Reinfeldt. Ojdå! Johannes – Roligt på M:s partistämma! Leine – Diktaturvarning – Sverige! Peter Andersson – Självgodhetens röst från Örebro. Jinge – Den moderata avvecklingen av välfärden.

Uppdaterad: 2011-10-21

By humanlabrat | - 19:45 - Posted in Politik

Libyens förre diktator och hans son (ev. två söner) hittades idag i staden Sirte och dödades. Personligen tycker jag att man skulle tagit Gaddafi levande och ställt honom inför rätta, det hade varit mer plågsamt för diktatorn Gaddafi som orsakat sitt folk så mycket lidande. Samtidigt förstår jag ilskan när man fångar in en diktator som hållit Libyen i sina klor i över 40 år. Vad vet väl människor i demokratiska länder om det?

Vi svenskar har dock bara 35 år att vänta tills vi vet hur det är att ha en diktator vid makten i 40 år. Reinfeldt planerar ju att leva till han är 100 år och på Moderaternas sektstämma idag lät han meddela att Moderaterna och deras allianskompisar kommer vinna valet både 2014 och 2018. Börjar bli dags att lämna Sverige. Landet kommer bli ganska urholkat på folk eftersom det är fler som lämnar landet nu än vad det varit tidigare i historien. Snart är Libyen ett bättre land än Sverige…

Medier:  abab2exp dn dn2 dn3 dn4 dn5, svd svd2 svd3, svd4 svd5 svt svt2 svt3 svt-play svt-play2.

By humanlabrat | - 12:31 - Posted in Carl Bildt, Politik

Men vilket drev går efter honom??? Skulle Alliansanhängaren Niklas Svenssons semesterresa till Dehli föreställa ett drev? Carl Bildt är en av de mest korkade och arroganta människor som går i ett par skor, ändå har han utsetts till en av världens största tänkare. Vad säger det om världen? Jo att money talks! Ända sedan 2006 har Bildt åkt runt i världen på skattebetalarnas bekostnad. Men vad har han uträttat som utrikesminister? Någon som vet? Carl Bildts utrikesministerskap verkar snarare vara en täckmantel för vad han egentligen är, nämligen en businessman som får sina resor och uppehälle betalda av svenska skattebetalare. I sin ficka har Bildt blodspengar. Men det väcker inte något drev och Reinfeldt fattar, passande nog, ingenting.

Dessutom, vad sysslar Urban Ahlin med? Samme Ahlin var inblandad i att förtala Juholt under den av medierna simulerade affären, nu sitter samme socialdemokrat och försvara Bildt. Socialdemokraterna borde göra det enda rätta nämligen att kasta ut Urban Ahlin ur partiet så han kan gå med i det parti han sympatiserar med, nämligen moderaterna. Ahlin har väl köpts av Alliansen och kan mycket väl vara en av dem som läcker till medierna om allt möjligt. Den som tar ryggCarl Bildt i dessa dagar är antingen ”bara” dum i huvudet eller så är det en moderat.

Kommer Bildt få loss de båda journalisterna som sitter fast i fängelse i Etiopien? Har han gjort och gör han vad som krävs för att hjälpa dem, eller är han upptagen med sina privata affärer? Tyvärr tror jag inte att journalisterna kommer loss med arrogante Bildts så kallade ”hjälp”.  Han bara åker runt världen utan att uträtta någonting, på skattebetalarnas bekostnad.

Läs också: Carl Bildt – egotrippad eller bara en fjant?

Medier:  ab ab2 ab3ab4 ab5exp svt svt2 dn dn2 dn3 dn4, dn5, srgp svdsvd2 svd3 svd4 svd5 svt-play svt-play2.