By humanlabrat | 30 november, 2011 - 23:23 - Posted in Samhälle

Fosterbarnen i Marks kommun som berövades sina psykologiska föräldrar 2009 kommer aldrig att få komma hem igen. Kammarrätten i Jönköping beslutade i oktober att barnen, som felaktigt omhändertogs av Marks kommun 2009,  kommer få stanna i det hem de bor i för tillfället. Tillbaka till de personer som enligt barnen själva är deras föräldrar får de alltså inte komma. Det skulle tydligen vara en smärtsam process att äntligen få komma hem???

Med detta beslut kommer barnens sår att fortsätta vara öppna och det kommer innebära stora konsekvenser för resten av deras liv. Man skulle kunna påstå att detta är barnmisshandel som är sanktionerad av staten. Men vem bryr väl sig om barnen när det är maktstrid mellan vuxna som pågår? Jo, det finns två som sätter barnen först och som jag kan svära på struntar i prestige och i sig själva, nämligen Eva och Anders. Men tillbaka till dem får alltså barnen aldrig komma mer, inte förrän de blivit vuxna i vart fall. Det är fruktansvärt att se vilka övergrepp som får begås på barn.

Anita Lomander (S) som är vice ordförande i Socialnämnden hoppas nu barnen äntligen ska få lugn och ro. Lomander är säkert en fin människa som innerst inne menar väl, men särskilt intelligent i frågor som dessa är hon inte. Politikerna och de ansvariga på Marks kommun är de som nu kommer få lugn och ro eftersom dom fallit i ärendet, men barnens helvete fortsätter. Varje natt kommer de drömma om hur de fördes bort från sina föräldrar och varje natt och dag i hela sin uppväxt kommer de längta till och sakna de enda föräldrar de känner till, nämligen Eva och Anders som tog hand om dem sedan späd ålder och i fyra år framöver. Varje dag kommer barnen lägga skuld på sig själva och fråga sig om det är de som gjort något fel för att deras hem och deras föräldrar berövats dem.

Att inte låta barnen komma tillbaka till Eva och Anders är så fel att man blir rosenrasande. Hur kan man beröva små barn deras föräldrar på detta sätt och dessutom när det gjorts på helt fel grunder??? Till råga på allt har det också visat sig att det förekommit jäv i rättsprocessen. Kan man känna annat än ledsnad?

Fostermammans blogg:  Dom tog ”våra” barn.

Andra bloggar: CattasBubbla – Uppdrag granskning om Fanny och Rasmus ikväll.  Ann-Mari – Socialtjänsten i Mark far med osanningar.

Medier:  ugug2svt-playsr, sr2 sr3, sr4, sr5gt gt2 ab ab2 ab3ab4 ab5 expexp2 exp3exp4 dn svdsvd2.

By humanlabrat | - 21:20 - Posted in Politik

Inget nytt under solen! Detta har jag påtalat så många gånger tidigare på min blogg att jag inte ser någon anledning att upprepa mig. En diktator är en diktator och inte något snällt lamm. Med andra ord är det inte heller det minsta svårt att lista ut vem det är som bedriver mosa-Juholt-kampanjen. Styr man med järnhand så styr man allt med samma järnhand! Men svenska folket vill ju tydligen ha en sån att styra oss in i helvetet?

Riksdagsledamöter och ministrar i Reinfeldts regering är bara statister, det är inte minst Husmark-Pehrsson ett bevis på. Hon hade i själva verket ingenting att säga till om när det gäller de nya sjukreglerna, det var Reinfeldt och Borg som skissade ihop den sjuka sjukförsäkringen. Det är Reinfeldt som styr och ställer och bestämmer likt vilken envåldshärskare och diktator som helst. Förvånad? Inte jag, det har jag fattat för längesen och skrivit om här på min blogg flera gånger. Det var längesen jag för första gången kallade Fredrik Reinfeldt för diktator och påtalade att moderaterna mer liknar en sekt än något annat.

I socialdemokraterna är det inte någon som styr med järnhand det är därför intern kritik mot Juholt kan flöda i medierna, medan moderaternas kritik mot Reinfeldt tystas ner eftersom de som vågar säga emot honom blir utfrysta och sedan utslängda. Ändå är det Håkan Juholt som anses vara det största hotet mot Sveriges framtid, som om Juholt skulle vara ett hot mot demokratin! Demokrati är något farligt i moderaterna, något som ska förintas. Är det också vad svenska folket vill?

Läs vad andra skrivit om diktator Reinfeldt och hans järnhand m.m:

Erik Nises / Anette Holmqvist - Färre har förtroende för regeringen.

Staffan Dickson – Ex-moderaten i hård kritik mot partiet.

Anette Holmqvist / Pär Karlsson / Staffan Dickson – Styr med järnhand.

Marit Sundberg – Förra riksdagsledamoten sågar Reinfeldt.

Sandra Bygden – Göran Johansson vill ändra S-fokus.

Ingvar Persson – Passiv regering – hån mot de sjuka.

SVT – Hård kritik mot Reinfeldt i ny bok.

SvD – Hård kritik mot moderat partikultur.

SS – Skånemoderater fick inte rösta om broavgift.

Henrik Alexandersson – Reinfeldts envälde.

Martin Moberg – Toppstyrt, locket på om partibidragen och vinande partipiskor moderat partikultur i ett nötskal.

Lasse – Löneförhandling utifrån duglighet.

Leine – Reinfeldt älskar utförsäkrade eller inte.

Olsson – Reinfeldts skräckregemente.

Anita – När (m)oralen segrar.

Jinge – Tystnad och lydnad, Reinfeldts krav.

Röda Malmö – Gärna demokrati, bara vi får bestämma … statisterna i politiken.

Annarkia – Reinfeldt en riktig Jante?

Ola – Att höja eller sänka sitt parti.

Badlands hyena - (M)annen med järnhandsken.

Helga von Pitbull – Nya Gestapo på frammarsch i Sverige.

Roggan – Har vi en ny dr. Jekyll och mr. Hyde nu?

Krassman - Skillnad mellan partipiskorna.

SKP – I skuggan av en diktator.

ad, abab2 ab3 ab4 ab5, e24 e24(2)dn dn2 exp exp2 exp3exp4 exp5 exp6exp7ABAB2AB3svt svt2 svt3.

By humanlabrat | - 18:58 - Posted in Sjuk()Vård

Detta fastslår då åter domstol som friar sjuksköterskan som mördade Emil Linnell, tidigare har rättsinstanserna friat dråpläkaren som dräpte ett barn. Utslaget var väntat eftersom vårdpersonal så gott som aldrig fälls oberoende av vad de sysslar med på arbete eller fritid. Rättsapparaten håller dem alltid om ryggen. Jag lider med Emil Linnells anhöriga, men är tyvärr inte det minsta förvånad. Det är så här det alltid går till och därför är den sjuka vården ett fantastiskt tillhåll för psykopater som vill utöva sina sjuka lustar och sitt maktmissbruk på patienter, utan att behöva ta något som helst ansvar ens när uppenbara fel, brister och mord begås.

Hur ska patientsäkerhet kunna upprätthållas när de som gör fel eller mördar medvetet inom sjukhusens väggar aldrig får ta personligt ansvar? Jag skulle säga att det under sådana omständigheter är omöjligt att ens komma i närheten av någon som helst form av patientsäkerhet. Det är helt andra kulturer som odlats än den patientvänliga inom den sjuka vården.

Inte ens förlossningsskadorna kan de göra något åt i den svenska vården! Det är tydligen helt i sin ordning att kvinnor får gå och lida i tystnad till följd av skador som hade kunnat undvikas om patienten hade stått något så när högt i kurs inom den sjuka vården. Men kvinnors sexualitet, kontinens och hälsa står inte högt i kurs. En patient är inget annat än ett slaktat köttstycke när sjukhusets dörrar passerats. Ett köttstycke som psykopaterna kan leka med hur mycket som helst.

Den mesta av vårdpersonalens tid går åt till att förnedra och misshandla patienter och till maktlekar mellan vårdens personal. Allt mindre tid läggs på kvalitativ vård och på att sätta patienten i centrum, det är läkaren och hans ”guldkant” på arbetet som är det viktiga. Vad den ”guldkanten” må vara varierar mellan olika doktorer, en del går ut på stan och shoppar större delen av sin arbetstid, andra flörtar med sjuksköterskor, nån tredje minglar och fikar hela dan. En stor del av arbetstiden går åt till att solla bland patienterna så man får de patienter till sin avdelning som är mest lönsamma så fler guldkanter kan förgylla avdelningen med än mer mingel och mer arrogans och ignorans av patienter. De flesta läkare drömmer också om att öppna botox- eller skönhetsklinik istället för att vårda sjuka så pengarna ska rulla in. Tydligen har de så lågt betalt att de inte klarar sig!

Om vårdpersonal är missnöjda med underbemanning eller andra saker på sin arbetsplats så är det så gott som alltid patienterna som får klä skott för det, för tydligen är patienterna politikerna som styr den sjuka vården??? Personligen är jag övertygad om att allt skulle bli bättre inom vården om patienterna just fick större inflytande och mer och säga till om. Om patienten stod högt i kurs skulle allt bli bättre, men med psykopaternas skeva människosyn är det inte troligt att patienter skulle uppgraderas från köttstycke till människa.

Emil Linnells baneman jobbar fortfarande inom den sjuka vården. Såna som han är alltid välkomna tillbaka och hans kollegor kommer dalta med honom för tänk hur ”orättvist” denna duktiga sjuksköterska behandlats. I den sjuka världen på sjukhus och vårdinstanser är det alltid, av okänd anledning, synd om personalen och man tycks se patienter som fiender som man är i krig med. Hur kan det komma sig? Lättstötta och manipulativa är den mesta vårdpersonalen. Av någon ”underlig” anledning är detta just två uttalade karaktärsdrag hos psykopater.

Det är bättre att inte ringa ambulans och att aldrig beträda den sjuka vårdvärlden som har egna lagar och regler. Med största sannolikhet kommer du bli friskare utan sjuk vård och i länder där läkarkåren gått ut i strejk har sjukligheten i befolkningen alltid minskat. Visst finns det alltid undantag bland läkarna även om de är få. Om man personligen känner en läkare så är man ju förstås en av de lyckligt lottade som får högsta möjliga insats även om det så bara rör sig om ett skrapsår eller en liten varböld, detta gäller också för rikemännen. Vi andra får minsann ligga hemma och plågas och få men för livet när det gäller livshotande tillstånd.

Nu stoppas och fördröjs också vården av dödsjuke lille Hugo på grund av så kallad plastbrist. Vad platsbrist betyder i praktiken har vi fått lära oss genom att titta på Dokument inifråns Vårdlotteriet. I själva verket har man väl fått kalla fötter och tänker inte hjälpa lille Hugo, han är väl inte tillräckligt lönsam antar jag.

P.S: Jag kan för övrig berätta att det inkommit en kommentar från någon vårdpersonal eller läkare som kallar sig för Bajskorv. Med  tanke på personens alias så behöver ju ingen större vikt läggas vid kommentarens innehåll. Det är på den nivån ett stort antal läkare ligger på, de har inte lämnat kiss- och bajsstadiet ännu. Inte undra på att det gått åt h-vete med sjukvården!

Läs mer som jag skrivit om sjuk()vård.

Medier: ab ab2 ab3, ab4 ab5 exp exp2 svt dn dn2 svdsvd2 svd3.

By humanlabrat | 24 november, 2011 - 01:42 - Posted in Samhälle

Privatskolan Lundsberg har polisanmälts, men rektorn välkomnar polisens utredning. Han är nämligen väl medveten om att makteliten på skolan kan tysta små poliser som inte vågar säga eller skriva något ofördelaktigt om maktelitens egen uppfostringsanstalt. På Lundsberg går det till på samma sätt som i Jan Guillous bok Ondskan där misshandel och förnedring används som så kallad kamratuppfostran. Antagligen ska agnarna sållas ut från vetet så att de mest empatistörda individerna ska kunna få de mest maktfullkomliga positionerna.

Inte undra på att ”överheten” tycker att det är helt OK att utöva maktmissbruk och plåga fattigt folk när de sedan kommer ut i samhället, det ingår liksom för att kunna behålla förmögenheter inom en mindre skara människor. Rikemännens skola Lundsberg får självklart bidrag från Skolverket, men jag håller med Gulliou som menar att om överklassen ska ha egna skolor ska de åtminstone finansiera dem själva.

Det är inte första gången som Lundsbergs internatskola är i blåsvädret. Sedan flera år tillbaka är det känt att yngre elever attackerats med urin och avföring. Visst är verkligen överklassen fina och bättre än oss andra, det är ju piss- och skitkriget verkligen ett bevis på! (Självklart menar jag tvärtom).

Bloggar: Ericas tillhåll – Ge dem mer skattepengar.  Röda Malmö – Den ökända kungaskolan – med överklassens beryktade ”kamratuppfostran”.

Medier: ps ps2 ab ab2 ns me gpbt exp dn svt-play.

By humanlabrat | 23 november, 2011 - 22:24 - Posted in Citat

Har du nånsin upplevt att allt du trodde att du visste visade sig vara fel?

Att människor som borde hjälpa en inte finns där.

Att myndigheter som borde skydda en inte gör det.

Att vänner … som man tror är ens vänner går bakom ryggen på en.

Det är omskakande när sånt händer. Det öppnar ögonen på en.

(Ur Bron)

s v t a e b 3 4 5 6 7 8 9 E E24 A B d n D N 01 sv

Tidigare har Carl Bildt köpt sig en utmärkelse som en av världens största tänkare. Om han är världens största tänkare så är vi många genier som går runt i ett par skor. Bildt är duktig på ordbajseri och att slingra sig, men någon större tankeförmåga besitter han inte. Kan man uttala att sjuka springer omkring på stan så har man inte många hästar hemma.

Nu är det så Anders Borgs tur att få sig en inköpt utmärkelse. Money talks som ni vet! I vart fall har Borg blivit korad till bäste finansminister. Se där, bara falskflin, mingel och oändlig slapphet så kan även du koras till den bäste finansministern. Du behöver inte ens ha koll på ekonomi och än mindre på din egen ekonomi. Det luktar begravd hund om bägge dessa utmärkelser. Problemet är dock att folk tror på det här med utmärkelser och att det minsann måste vara sant att dessa är så oerhört duktiga om någon panel säger det. Wadelich säger det enda rätta, Anders Borg borde tacka Göran Persson för sitt pris.

Ska moderaternas bevingade ord bli Man ska jobba, inte röka och supa mån tro? Eller duger Hitlers gamla slagdänga Arbeit macht frei? I vart fall är det uppenbart att vem som helst kan få fina utmärkelser om de bara har pengar att betala med för att få det. Dessa utmärkelser är en del av moderaternas PR-teknik och slugt uttänkta propaganda. Den som lever kommer få se att moderaternas ministrar liksom Allianzens politik var en fet korruptions-bluff.

Läs vad andra bloggare skrivit om Borgs utmärkelse: Marias utsiktstorn – Häxmästaren Borg.  Lasses blogg – Häxmästaren och krokodilen.  Jinge – Anders ”Jag ska titta på saken” Borg.  Leine – Anders Borg du borde skämmas vara #1.  Annarkia – Anders Borg med kronan på sned. Nemokrati -Münchaus Financial Times ”stresstestar” Finansministrar lika bra som EU Testat Banker.

Medier: abab2 ab3 ab4, ab5 ab6 ab7 exp exp2 exp3 exp4 dn svd.

By humanlabrat | - 01:24 - Posted in AF & FK, Monarkin, Politik

Det återstår att se. I vart fall har det tagits ett steg i rätt riktning när man nu beslutat att kungens pengar ska granskas hårdare. Självklart var Allianzen emot detta förslag, de vill bara jaga fattiga ”fuskare” medan stormyglare (de verkliga fuskarna) ska skyddas och ges bidrag enligt dem. Vanligt folk blir minsann jagade in i döden av Försäkringskassan om de blir sjuka, eller så blir de uppmanade att jobba med brutet ben. Samma hårdhandskar mot snyltgäster som kungen tack! Jag tycker att kungen kan betala sin dagliga tryffel själv. Dessutom kostar han betydligt mer än en  24-åring som råkat bryta sitt ben, även utan tryffel-lyxen.

Nu får det vara slut på stekta sparvar till kungar och borgerliga politiker. Låt dem smaka på sin egen medicin! Nästa steg är är att sänka politikernas arvoden och ersättningar. De borgerliga som förespråkar jakt på fattighjon kan jobba gratis som vilken Fas 3-jobbare som helst tycker jag. Vore väl något för moderaterna att anställa Fas 3-folk så slipper de punga ut extra för statsministern utan får istället bidrag för slavarbetarna. Det börjar också synas på både Borg och Reinfeldt att de äter alldeles för många och näringsrika måltider så det börjar bli dags att införa egenfångad kost åtminstone halva dagen. Kan vara en råtta, en mus eller en sparv som steks till lite snabbt med hjälp av någon Fas 3-kock.

Förtäring av alkoholhaltiga drycker borde inskränkas både för Reinfeldt, Borg och kungen till en öl om året och cigaretter borde helt förbjudas, böter om de bryter mot detta. Man ska jobba, inte supa och röka, allt enligt Allianzens ordspråk. Med andra ord har inte kungen gjort ett vettigt handtag i hela sitt liv eftersom han röker som en borstbindare och dricker alkoholhaltiga drycker på allehanda ”fina” tillställningar i stort sett dagligen. Till slut tar de stekta sparvarna även slut för dem som minst förtjänar att få några, men ont blod förgås inte så lätt så nog vinner den onda alltid och får smaka flest sparvar.

Läs mer som jag skrivit om Monarkin.

Medier: exp dmab rf.

By humanlabrat | 22 november, 2011 - 17:07 - Posted in Sjuk()Vård

Se Dokument inifråns senaste dokumentär om Vårdlotteriet. Den visar det som jag i flera år hävdat, att alla inte får adekvat vård i den sjuka vården. Folk delas in i fack och grupper som bestämmer huruvida människor får vård eller om de drar en Svarte Petter. För att få vård ska patienten vara lönsam och vara frisk för övrigt, med andra ord bara ha en enda diagnos. Du ska dessutom vara närande och lätt att diagnostisera. Det som tar längre tid att reda ut struntar man helst i, så vida det inte är självaste Gunde Svan som söker i så fall. Trots att Gunde Svan knappast är döende och han kan både kan gå och stå själv och verkar inte ha några smärtor på 10 i smärtskalan så läggs stora resurser på honom. Hur kan det komma sig tror ni?

Du ska också falla den specifika doktorn i smaken vilket inte är enkelt eftersom de flesta läkare är fullpumpade med fördomar. De kan fylla en hel journal med sina egna fantasier efter att knappt ha pratat med patienten alls. Den mesta av vårdpersonalens tid går åt till maktspel, att lura på andra avdelningar ”jobbiga” på patienter och att svartmåla vårdtagare som man inte gillar eller rent av förstört med sina ”lustfyllda” experiment. Det är en sjuk kultur som odlats och fortfarande odlas inom den sjuka vården. De är också mycket kreativa när det gäller att hitta på koder i journalerna som begränsar patientens chans till vård, bland annat dödskoder. Mycket tid läggs också på att räkna pengar för att få så mycket pengar till sin avdelning som möjligt.

Läkares och sjuksköterskors bekvämlighet, lathet och guldkant är det viktigaste i den sjuka vården, liksom läkares känsla av makt. Läkarförbundets ordförande Marie Wedin säger att patienten ska ställa krav, men de flesta vet att den som är ”besvärlig” och ställer krav åker ut med huvudet före. Dessutom, när man är allvarligt sjuk, är det knappast så lätt att slå näven i bordet eller att ställa krav. Inte minst gäller detta vid sjukdomar som är beskaffade på sådant sätt att det kanske rent av är svårt för patienten att beskriva. Med andra ord, man måste vara frisk för att vara sjuk. Men hur många är det?

Se också Dokument inifrån: Vi gav dom vår pappa & Florence Karlssons sista resa.

Läs mer som jag skrivit om sjuk()vård.

Medier: expexp2 exp3 exp4exp5 exp6 abab2, ab3 ab4 ab5 ab6 ab7svt svt2 svt3 svt4 svdsvd2svd3, dn dn2 dn3 dn4, dn5 dn6 dn7dn8 dn9.

By humanlabrat | 16 november, 2011 - 00:12 - Posted in Samhälle, Sjuk()Vård

det går också bra att ägna sig åt stölder på fritiden. En läkare i Borås frias från straff efter att ha snott en mobiltelefon. Bevis finns för att tjuv-doktorn stulit telefonen och polisen hittade den i läkarens lägenhet, men han frias ändå. Motiveringen till att fria tjuven i rätten? Jo, domstolen menar att han tjänar för mycket för att vilja stjäla. De hävdar också att eftersom läkaren vid stölden precis hade avslutat ett jobbigt jour-pass så är det en förmildrande omständighet. *Tar mig för pannan?* Åter igen har det alltså bevisats att läkare har precis lika mycket straffrättslig immunitet som självaste kungen. Människor är inte lika inför lagen. Adel är fortfarande adel…

En annan läkare utförde ingrepp på sin hund vilket ledde till att hunden tog skada och inte läkte en fraktur. Denna doktor är också anmäld men frias säkert också med hänvisning till den feta plånboken och de jobbiga jour-passen. (Som om det bara är läkare som kan ha jobbiga arbetspass!) En adekvat fråga i det här sammanhanget är: Varför ansåg sig doktorn inte ha råd att gå till veterinär med hunden istället för att utföra ingreppet själv? Eller var det läkarens våta dröm om att experimentera med levande varelser (både människor och djur) som uppenbarade sig?

Andra läkare har sina mobiltelefoner fulla med avklädda bilder på sina patienter. En kvinna som genomgått en ändtarmsundersökning fick se bilder på avklädda patienter i läkarens mobil och hon blev själv orolig för att hon fanns med i samlingen.

När läkare inte ägnar sig år att experimentera med människor och djur eller åt att runka till bilder de tagit på patienter på jobbet så ägnar de sig åt stöld, våldtäkt och att langa knark till unga. Adeln är verkligen en alldeles ”särdeles” art, i vart fall om de får uttala sig själva om hur förträffliga de är. De kan aldrig göra fel bland annat, vilket borde vara högst ovanligt bland människor. Men de tror kanske de är gudar? Inte en art som faller mig i smaken dock. Jag brukade se upp till läkare och annan vårdpersonal, numer vet jag tyvärr bättre…

Undantag finns alltid, även om de är få.

Läs mer som jag skrivit om sjuk()vård.

Medier: lt n24 ab ab2 ab3 ab4 ab5 ab6ab7ab8 ab9 ab-tv expexp2exp3 exp4 exp5 exp6exp7exp-tv.

By humanlabrat | 15 november, 2011 - 21:24 - Posted in Politik

Jag är så trött på alla dessa så kallade ”socialdemokrater” som påstår sig vara sossar men som i själva verket är moderater. Frågan är om socialdemokraterna inte är infiltrerade av moderater som är satta att göra ett insiderjobb. Senaste i raden av ”sossar” som sticker kniven i Juholts rygg är Anders Johansson (infiltratör och spion åt moderaterna) som på typiskt småbarnsmanér ägnar sig åt skitsnack á la moderaterna. Varför  i h-vete skickar man runt ett sms om Juholt egentligen? Varför tar man inte kritiken internt? Och varför sluter man inte upp bakom sin ledare och ger honom respekt? Jo det ska jag tala om.

Anders Johansson är tydligt och klart på ett uppdrag och får med största sannolikhet en hacka av moderaterna för sin smutskampanj av Juholt. Den som har minsta vett begriper nämligen att ett sådan beteende skadar partiet och minskar chansen för att vi i Sverige ska kunna få en ny regering 2014. Johansson agenda är alltså att hjälpa moderaterna och deras Allianz-kompisar att sitta kvar även efter nästa val.

Mitt råd till Socialdemokraterna är att leta reda på alla av Reinfeldt inskickade infiltratörer och göra sig av med dem omgående. Släng ut Anders Johansson på en gång! Han kan gå med i moderaterna istället eftersom han uppenbarligen inte är något annat än just moderat.

Medierna hänger självklart på smutskastningen i hopp om att kunna avsätta Juholt. Det är uppenbart att det finns folk som är livrädda för Håkan Juholt! Samtidigt tycker jag synd om Juholt som stretar på och jobbar stenhårt och bara får ta en massa oförtjänt skit hela tiden.

Här har vi en Allianz-regering som mördar sjuka, vanvårdar äldre, förintar vår välfärd och gör människor allt mer rädda, ledsna och fattiga. I det läget väljer medierna att lyfta fram skitsnack om Juholt. DET är f-n inte klokt och något är väldigt fel. Har moderaternas hemliga sponsorer mutat alla medier och alla journalister i landet? Allianzen, medierna och moderat-”sossar” ger väl sig inte förrän de tagit livet av Juholt. Tagga ner lite för sjutton och ge honom en chans!

Opposition är inte tillåtet i diktaturer och det är uppenbart att det inte är tillåtet att vara S-ledare i Sverige idag. Fråga: Vad gör det oss och vårt land till? Svar: DIKTATUR!

PS: Självklart är detta skitsnacks-sms inte alls tajmat för att ta fokus från äldrevårdsskandalen som just nu skakar regeringen! (Ironi)

Bloggar: Ulf Bjereld – Håkan Juholt och sms-attacken.  Bengt Silfverstrand – Vet hut herrar Johansson, Olsson, Högberg och Strobl.  Marias utsiktstorn – Men skärp er!  Högberg – ett litet sms kan betyda så mycket.

Medier: svt svt2 svd svd2svd3 svd4svd5da psbtya sk me ku gp gp2exp exp2 exp3 exp4 exp5dn sr sr2 unt.