By humanlabrat | 26 februari, 2012 - 18:32 - Posted in Politik

Stingslig, sur och kinkig. Allt mer av diktatorns sanna jag uppenbarar sig. Det är precis som han inte har lust att bjuda upp till skådespel och spela rollen som snäll Sankt bernhardshund längre. För det är just vad han hållit på med i alla dessa år, spela teater och ljuga istället för att rakt och ärligt vara sig själv och säga vad han egentligen tänker göra med landet. Att göra en Reinfeldtare har blivit ett vedertagen begrepp, alltså att säga en sak och göra en annan. Hade han varit sig själv från början hade inte ens de största idioter i landet lagt sin röst på honom.

Reinfeldt är väl också sur över att allt fler börjar förstå att han är köpt av enskilda företag och att hans politik skapas utifrån vad hans och moderaternas hemliga sponsorer vill. Moderaterna + McDonalds = Sant! I Expressens senaste utfrågning av Fredrik Reinfeldt går det också att höra att statsministern skyller arbetslösheten på att flyktingarna numer kommer från andra länder än förr. Han nämner somalier och afghaner och det luktar flört med SD som skyller alla Sveriges problem på muslimer. Nu vill diktatorn värva fler rasister till sitt egen smygrasist-parti moderaterna. Journalist Karl-Johan Karlsson hävdar i utfrågningen att antalet invandrare med jobb har minskat sedan Reinfeldt kom till makten. Reinfeldt svara bland annat på följande sätt:

Men låt oss vara tydliga med att ett land som tar emot väldigt många asylsökande och där sammansättningen av asylsökande har har vridit till att dom två länder där jag tror att just nu kommer flest ifrån är Somalia och Afghanistan. Människor väldigt ofta med liten eller ingen utbildningsbakgrund. /…/ Vi har stora grupper som kommer asylsökande till Sverige och som gör att kön förblir lång för att komma in i arbetsmarknaden. (Exp)

Det är alltså invandrarnas fel att arbetslösheten är hög i Sverige? Låter som något SD skulle säga! Tidigare har Reinfeldt skyllt de höga antalen som behöver socialbidrag på just invandrare. Och självklart har den moderata politiken ingenting med utvecklingen att göra. Att 120 000 människor ställts utanför A-kassan och att A-kassan är ett minne blott sedan Reinfeldt tog över har förstås ingenting med socialbidragen att göra eller? Nej då, gör som SD och skyll på invandrare!

Jag pratade härom dagen med en person som röstar på moderaterna. Kan tilläggas att vederbörande är mer korkad än genomsnittet och han förnekade att sjuka utförsäkras och ville påtala att det var likadant när sossarna styrde. Nä men se där! En till idiot som på allvar tror att moderaterna driver socialdemokratisk politik! Varför ska det då finnas två olika partier, moderaterna och socialdemokraterna, om de nu bedriver samma politik? Då kan ju dessa två partier slås ihop omgående! Enpartistaten som är Schlingmanns våta dröm!!! Personen i fråga är inte det minsta insatt i politik och har aldrig ägnat en sekund till att vare sig läsa partiprogram eller läsa mellan rader. Propagandaministerns budskap sätter sig lätt på en så ovetande och okritisk hjärna.

Förvuxna bebisen Fredrik Reinfeldt och hans mamma är ungefär lika korkade och fördomsfulla de, som sina väljare. Problemet är dock att de har andra talanger och drag som gör dem rent farliga i politiska miljöer. Ingen självrannsakan, ingen självinsikt, ingen som helst självkritik och framför allt en komplett oförmåga att tänka och känna sig in i någon annan människa eller situation än deras egen. Fredrik Reinfeldt i kissblöja är således passande på mer än ett plan. Faktum är att Reinfeldt är totalt omogen, som en bortskämd och stingslig liten unge som surar om han inte hela tiden får som han vill. I hans värld är människor fuskare och inbillningssjuka när de är sjuka, för i hans värld finns inte sjukdom. Han är stingslig och sur för att inte alla i befolkningen tycker det samma. Reinfeldt får nöja sig med att ha idioterna som sina anhängare och tillbedjare. Och kinkig har diktatorn alltid varit och kommer alltid att förbli. Det är bara maskerna och det dåliga skådespelet som börjat falla och genomskådas av allt fler i befolkningen.

Under tiden som äldre ligger och plågas i Caremas lokaler, sjuka överväger att ta sina liv och arbetslösa befinner sig i slaveri i fas 3 så ägnar medierna all tid åt att diskutera den kungliga bebisens namn Estelle. Herman Lindqvist är bedrövad över namnet och man kan inte annat än att gratulera Herman till att han har ett så bekymmersfritt liv att han kan bli deprimerad över valet av namn till prinsessan. Snacka om lyxproblem! Och för de som yppar kritik mot Reinfeldts politik, vare sig det är muntligt eller skriftligt, får vänta sig ett dövöra och brev som diarieförs utan att först läsas. Empatilösheten, cynismen, kinkigheten och arrogansen har ett ansikte, det ansiktet tillhör Fredrik Reinfeldt! Stackars stackars förvuxna bebisen att han avbildas i blöja och inte blir omtalad med vackra ord. Det är synd om de elaka förövarna. Är liksom mer drag i förövare än offer, så varför bry sig om gamla, sjuka och arbetslösa då?

Bloggar:  Nemokrati – Nya (S)taffagekvinnor och Ny Partiledare – (M)ikael Damberg (kung över ett helt berg av damer).  Lasses blogg – Svenska olyckor.

Medier:  AB – Burgare och borgare i smaklös allians.  AB – Reinfeldt har tappat sugen.  SVD – Så styrs Kamprads hemliga miljardstiftelse.  SVD - Svårt för många att nå fram till läkare.  DN – A-kassan – Stödet ger inte en rimlig levnadsnivå.  Exp – Konstnären gör satir med Reinfeldt i blöja.

svt-playsvt-play2svt-play3tv4 svd 2345 6ab2 34 exp 234dn23 sr, 23svt2.

Diktator Reinfeldt låter dagen till ära meddela: - Det är alltid roligt när ett välkommet barn kommer till världen. (AB) Ah, Victorias och Daniels barn är välkommet, men sen finns det andra barn som inte är lika mycket välkomna då? Speciellt om de råkar vara födda av så kallade ”white-trash” föräldrar förstås! I Reinfeldts sjuka värld är alltså inte alla barn lika mycket välkomna till världen. Jag mår illa av den gubbens människosyn!!! I min värld är nämligen alla barn välkomna oberoende av vilka föräldrar de råkar vara födda efter. Men åter igen har Reinfeldt och medierna gjort skillnad på folk och folk.

Vilka andra får så många gratulationer som Victoria och Daniel när de fått barn? Hur många andra barn välkomnas med lika öppna armar som detta barn som föds in i bidragsberoende med ständig guldkant? Och de barn som föds men som aldrig älskas av sina föräldrar för att de inte var välkomna, de barnen kan enligt Reinfeldt dra åt h-vete eller? Ett välkommet barn är i Reinfeldts värld ett kändisbarn eller ett rikemansbarn, alla andra barn är avskum som tallar på samhällets medel enligt diktatorn. Han har tydligen inte fattat ännu att det finns arbetare som sliter dag ut och dag in och samlar ihop de skattepengar som hovet och statsministern använder till fina middagar och diverse resor runt jordklotet m.m. Reinfeldt, du är varken önskad eller välkommen så kryp in i skötet igen så vi slipper se ditt fula nylle nåt mer!

Dagen till ära passade också Aftonbladets Lena Mellin och Karin Magnusson på att baktala Vänsterpartiets ledare mitt under den live-sändning som skulle handla om tronarvingen som fötts idag. Magnusson påstod att vänsterledaren inte hade gratulerat till barnet, vilket inte stämmer. Lögn och förbannad dikt! I SvD går det att läsa Jonas Sjöstedts gratulationer till Victoria, Daniel och barnet. Men det förutsätter ju att man läser hela artikeln, vilket AB:s propagandister självklart inte ville göra eftersom de så gärna baktalar Jonas Sjöstedt på bästa sändningstid.

Kungafjäsket har börjat och kommer fortsätta ett bra tag framöver. Detta tycker självklart diktator Reinfeldt är enastående eftersom hans göromål kan komma än mer i skymundan då. Vem bryr sig om vanvårdade gamla, sjuklingar som tvingas till fattigdom och självmord, och ministrar som bryter mot grundlagen när ett barn av ”fin” börd har avlats fram? Inte ens samtliga av de äldre och de sjuka tillsammans är lika mycket värda som detta lilla flickebarn. Gamla och sjuka är oönskade och icke välkomna fenomen i samhället som ska förintas illa kvickt, så nog lär Reinfeldts bulvaner lägga i en extra växel nu när journalisterna är upptagna på annat håll.

Bloggar:  Lasses blogg - Ett mirakel är fött.  Kungabloggen – Övermänniskan & underlivet.  Varghjärta – …all over Sweden.  Arga Klara – Prinsessan och den stora frågan.  Olsson betalar – Statschef – ett lyckat avelsprojekt.  Olas tankar – En får gratulera föräldrarna och önska att det inte är en framtida drottning som är född.  Svensson – Oläsbara nättidningar idag.

sr 23 456 7svt2345 6 exp234 567891011 1213141516 1718ab 234567 891011121314dn23, 456789101112 131415svd234567891011121314.

Stefan Löfven har utsett sitt lag. Det ska offentliggöras idag men sipprade redan igår ut till medierna. (Som vanligt får man säga. Det verkar finnas gott om sossar som upplyser de borgerliga medierna. Hur mycket får de i ersättning för det?) Lövfens lag är alltigenom höger, och består mest av penisar. Två av honkön har tydligen kvoterats in i gubbligan. Baylan gör åter entré på arenan, den där karln som inte en människa vill rösta på. Varför placerades inte t.ex. en hona på hans plats istället? En kvinna borde väl klara av skolfrågor eller?

Höger, höger höger. Sosseriet har nu bestämt sig för att ta några steg ytterligare till höger så SD ska få ännu fler röster. Det är ordentligt trångt på högerkanten nu, följande partier trängs till höger: SD, M, FP, KD, C & S. MP strävar också åt höger men har väl inte riktigt nått dit ännu? Det enda partiet i dagens politik som ligger till vänster är V. Löfven och hans kumpaner kan slå sig samman med FP eftersom han precis som Björklund både vill ha mer kärnkraft och euron. Dessutom bedriver sosseriet inte längre någon socialistisk politik, de har hoppat över till socialliberalismen.

Snart börjar det bli dags att ropa på Gud och hoppas att han ska rädda Sverige! Eller så kan folket ta sitt förnuft till fånga och välja det enda parti som håller till vänster. Det är nämligen så att om man hela tiden tar till höger så finner man sig snart gå runt i cirklar och bli ordentligt yr i huvudet. För att göra en liknelse så kan man tänka sig ett skepp vars last bara läggs till höger, vad händer då? Eller tänk dig en vågskål där det bara fylls på till höger hela tiden, vad händer då? Vill du cyklar runt runt i ständiga högercirklar? Vill du gå runt runt i ständiga högercirklar och hela tiden komma tillbaka till samma plats? Har du, när du tar en tur med bilen, en önskan om att hela tiden göra högersvängar? Skulle inte tro det. Det är dags att svänga av till vänster, det har gått runt i högercirkel allt för länge nu. Det enda sunda är att göra en ordentlig vänstersväng. Men sosseriet fattar ingenting. De verkar ha blivit alldeles yra i mössan av allt ”cirkulerande”.

Nåja, man får väl ändå vara glad för sosseriets uppgång i opinionsundersökningarna. De är ju trots allt ett betydligt bättre alternativ än moderat-diktaturen, vars människosyn påminner om den både Kim Jong och Hitler har och hade…

sr2 ab2 3svd 2expsvt 2dn2.

By humanlabrat | 20 februari, 2012 - 17:00 - Posted in Samhälle

Tobias Svedberg, 38, har Downs Syndrom och är autistisk. Han är på en tvåårings mentala nivå, men trots detta dras nu hans assistenthjälp in. Tobias har inte sina föräldrar i livet, utan är helt beroende av den hjälp som samhället kan erbjuda honom och han behöver hjälp med i stort sett allt. – De enda grundläggande behov han kan göra själv är att lassa mat från tallriken till munnen och att gå. Allt annat behöver han hjälp med.

Försäkringskassan har nu meddelat att Tobias personliga assistans, som legat på 122 timmar i veckan, ska dras in. Vad ska hända med Tobias nu undrar jag? Hur ska en person på en tvåårings mentala nivå kunna klara sig själv? Skulle man lämna en tvååring på dagis om dagiset inte hade personal? Knappast! För då kan det gå illa. Med andra ord är Försäkringskassans beslut en dödsdom för Tobias. Det är inte utan att man undrar på vilken mental nivå politikerna och Försäkringskassans handläggare ligger på? Kanske de borde sjukskrivas själva och få personlig assistans så de åtminstone inte kan skada handikappade och sjuka mer?

Skam går på torra land!!!

By humanlabrat | - 15:36 - Posted in Politik

Moderaterna – I’m lovin’ att ge bidrag. (Inte till sjuka då asså, utan till världens största snabbmatskedja! Puss puss) – Detta skriver Liv Strömquist i en serie med namnet: Varför ger M alla mina skattepengar till Mcdonalds? Denna serie har kommit lite i skymundan så jag lyfter gärna fram den. Namnet på serien ställer en adekvat fråga som jag tycker de ”nya” moderaterna kan svara på.

Lite snabbt kan man dock konstatera att amerikanska McDonalds har mycket att säga till om i den svenska politiken. Det är också tydligt och klart numer att McDonalds är en av ”nya” moderaternas hemliga sponsorer.Vill vi verkligen ha mer McDonalds-politik i Sverige? Vilka andra företag är det som sponsrar moderaterna och därmed får vara med och bestämma vilken politik som ska bedrivs i Sverige? Care(M)a är förstås också med på ett hörn, men vilka fler?

Läs också:  Valfusk och röstfiske! (Moderat reklam på McDonalds)

Bloggar:  Alliansfritt Sverige - (M) hjärta M.  Alliansfritt Sverige – Varför ska McDonald’s göra reklam när moderata riksdagsledamöter kan göra det åt dem?   Martin Moberg – Om det här med ö(m)sesidig kärlek….  Annatekla – Reinfeldt sponsrad av McDonalds.  Annatekla – McDonaldiseringen.  Johan Westerholm – Att älska ett särintresse.  Ann-Sofie Wågström – (M) & M – bra då vet vi.

Medier:  AB – Satir för mycket för McDonalds.  DN – Moment 22 måste brytas.  Dagens medicin – Filippa Reinfeldts brev på brickunderlägg får hård kritik.  NewsMill – McDonalds gav mig plats i riksdagen.  SN - Lägre priser och fler jobb, en fin julklapp!  SR – McDonalds anklagas för fusk med mat och löner.  SR – Statlig jobbsatsning lönsam för McDonalds.  SR – Morrissey: ”McDonalds värre än Norgeattentaten”.   SVT – McDonalds märker om gammal mat.  SVT – Nya svartjobb på McDonald’s.

dn 23 4svd23ab 2 3 4 56 e24 expsvtsr 23.

By humanlabrat | 17 februari, 2012 - 17:53 - Posted in Politik

Regeringen är underställd riksdagens beslut och ska verkställa det som beslutats i riksdagen. Riksdagen har sagt nej till att fler människor ska hänvisas till Fas 3, men har regeringen lyssnat på detta? Icke! Trots att riksdagens beslut ska verkställas av regeringen så fortsätter den att sätta människor i slaveri på diverse Fas 3-fängelser. Riksdagen har klubbat genom förändringar i sjukförsäkringen. Men har regeringen följt detta? Icke! Ulf Kristersson påstår att han ”tar ansvar”. Ändå vägrar han göra en lagändring som riksdagen, hans överordnade, fattat beslut om.

Utöver detta kan man konstatera att vi svenskar plundras på våra gemensamma tillgångar. På Stockholmsrean går det att läsa om alla de av våra gemensamma tillgångar som i stort skänkts bort till privatpersoner. Bland annat gav Reinfeldt bort en vårdcentral värd 20 miljoner kronor för endast 700 000 kronor. Läkarna som köpte vårdcentralen till vrakpris är vänner med moderata politiker och jäv är ett faktum. Kan även kallas vänskapskorruption! Vänsterpartiet har polisanmält händelsen.

Varför anmäls inte även de övriga exemplen jag givit ovan? Regeringen bryter mot lagen när de inte gör det som beslutats i riksdagen. Vi har en regering bestående av tjyvar och banditer, ett kriminellt pack! Slängt ut dem innan det blir försent! För om de får fortsätta så kommer diktatorn snart att ändra på grundlagen också, och därmed är vi fast vid att styras av diktator Reinfeldt ända fram till han blir 100 år! För det råder väl inte längre några som helst tveksamheter, ens för den störste idiot, att vi inte har demokrati i Sverige längre, utan diktatur! Och medierna är köpta av diktatorn, för inte rapporterar de speciellt mycket om de kriminella handlingar regeringen ägnar sig åt, istället lägger man allt mer tid på att hitta fel på Vänsterpartiets ledare.

Bloggar:  Alliansfritt Sverige – All offentlig makt utgår från Ulf Kristersson.  Alliansfritt Sverige – Regeringen lägger hundratals miljoner på privata konsulter.  Annarkia – Ulf Kristersson (m) bryter mot grundlagen.  Ett Hjärta Rött – Den (m)an älskar den agar (m)an.  Ett Hjärta Rött – Forskarna sågar alliansens politik – på punkt efter punkt.  Lasses blogg – Hägglund kan se till sig själv först.  Martin Moberg – Sjuka sjukförsäkringen ska enligt Kristersson vara som den är, även om det står i strid mot riksdagens beslut och Regeringsformen.  Nemokrati – Wolodarski litar obetingat på Carl Bildt.  SKP – Här med utropar jag anarki!  Varghjärta – …svenskarna avskyr intelligenta ledare?

Medier:  SVD – Kristersson vägrar följa riksdagen.  SVD - Riksdagen röstade genom fas 3-stopp.  DN – Kristersson vägrar följa riksdagen.  SK – Kristersson vägrar följa riksdagen.  GP – Minister vägrar följa riksdagen.  AB – Riksdagen ska stoppa fas 3.  AB – Schlingmann förstår ingenting om kärlek.  AB – M vill inte rensa ut korruptionen.  IFM – Kostnaderna för fas 3-bidraget skenar i Västsveriges kommuner.  NLT – LO slår larm om höga kostnader för fas 3.  SR – Regeringen går emot krav om sjukförsäkringen.  DA – Rea på vårdcentral.  TV – Vårdcentraler ger nya ägare stora vinster.

dn2 34 56 svd23ab 23456 7e24 sr234svt 2 3 exp23da tv ka.

Välkommen till dagens sändning i det statliga propagandamediet och den andra paraden till vår stoooooooore ledare Freidrich Kim Jong Hitler ReichenSvälts ära. Idag har vi en parad på 5000 bestående av ett gäng rullstolsbundna kärringar. Samtliga har drabbats av någon typ av stroke eller annan variant av sjukdom där kroppsdelar försvagats. Allihop är mellan 76 och 80 år gamla och vår stoooooooore ledare Freidrich Kim Jong Hitler ReichenSvält har räddat dem från utanförskapet. Idag är de halvdöa tanterna gladare än någonsin eftersom de får befinna sig på Arbetsförmedlingens speciella geriatriska Fas 3. En gång om dagen bjuds de också på lunch. Både igår och idag har tanterna ätit av de Fas 3-slavar som trillade av pinn under gårdagens dygnslånga parad. Självklart kommer de döendes familjer att straffas med mindre i Fas 3-ersättning. Nu börjar kärringarnas rullstols-parad:

Mehr Arbeit für die alten und tot! Unser Land sollten wir düngen! Mehr Arbeit für die alten und tot! Unser Land sollten wir düngen! Mehr Arbeit für die alten und tot! Unser Land sollten wir düngen! Mehr Arbeit für die alten und tot! Unser Land sollten wir düngen! Mehr Arbeit für die alten und tot! Unser Land sollten wir düngen! Mehr Arbeit für die alten und tot! Unser Land sollten wir düngen! Mehr Arbeit für die alten und tot! Unser Land sollten wir düngen! Mehr Arbeit für die alten und tot! Unser Land sollten wir düngen! Mehr Arbeit für die alten und tot! Unser Land sollten wir düngen!

Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei! Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei! Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei! Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei! Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei! Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei! Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei!  Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei! Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei! Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei! Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei! Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei! Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei! Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei! Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei! Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei! Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei!

(ÖVERSÄTTNING: Mer arbete åt gamla och döda! Vårt land ska vi göda! Ett, två, tre. Arbete frigör!)

Oj då, det blev en något osynkad och dramatisk tillställning detta. Hur många överlevde denna dygnslånga parad månne? Jag förstår som representant för det statliga propagandamediet att vår stooooooore ledare Freidrich Kim Jong Hitler ReichenSvält är ytterst besviken med att så många av kärringarna dog mitt under föreställningen. Varför kunde de inte ha skärpt sig och väntat med att dö till efter paraden? Stackars stackars älskade ledare. *Hulkningar* Kärringarnas samtliga släktingar ska straffas hårt!  Vår stooooooore ledare ska inte behöva lida, vi lovar i det statliga propagandamediet att ordna en ännu bättre parad nästa gång!

Tyvärr kommer inte diktator Herr Freidrich Kim Jong Hitler ReichenSvält att kunna hålla tal till sina undersåtar idag, han har sjukskrivit sig,  eftersom han drabbats av rännskita.

Läs också:  Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei! (Första paraden till diktatorns ära)

ab, 234, 56 7 8 9 1011, 12 13 1415svd 2 3 456 78 e24dn 2 3 4567 89 10 exp23svt23 45sr23 4 5gp 23 ek lot,  lo hg ar bltsklt ah.

By humanlabrat | 16 februari, 2012 - 20:11 - Posted in Media, Politik

Det var självklart väntat. Nu är man i färd med att via de borgerliga medierna kleta skit på allt som står det minsta till vänster. När det gäller Jonas Sjöstedts påstådda inblandning vad gäller journalisterna som är fängslade i Etiopien så kan man verkligen tala om att göra en höna av en fjäder. Jag är inte ens säker på att det fanns en fjäder från början. Inte kan väl Sjöstedt rå för vem eller vilka som tar kontakt med honom? Dumheter!

Självklart är högermannen (som förklätt sig till sosse) Urban Ahlin ute och skäller. Vad annat kan man vänta av en snubbe som har Carl Bildt som största idol? Så genomskinligt är medieklimatet nu att man blir spyfärdig. Men det är förstås Vänsterpartiets senaste opinionssiffror som ska stävjas. Det är ju farligt med vänsterfolk som vill ha ett samhälle för alla. Bättre då är det förstås med diktatorer som pekar ut vilka grupper som ska jagas, förnedras och hatas: sjuka, gamla och arbetslösa.

Vad är skillnaden på Reinfeldt och Putin i samband med val? Putin delar ut mat och pengar i utbyte mot röster, Reinfeldt delar ut jobbskatteavdrag i utbyte mot röster.  Same same! Korruption! Men vänsterledaren är förstås etter värre, han har tydligen ansvar för vilka som kontaktar honom. Trams! (För att använda ord som högerfolk begriper.) Ska Sjöstedt låsa in sig i en bunker och vara tyst kanske? Skulle tro att diktator Reinfeldt skulle må då!

Samtidigt i en annan del av Stockholm använder diktator Reinfeldt skattebetalarnas pengar för hemliga utredningar utförda av privata konsulter trots att staten förfogar över egna utredningskommittéer. Skattebetalarnas pengar pytsas ut till privata intressen som i sin tur kan utnyttja situationen och jäv uppstår. Dessutom har skattebetalarna fått stå för notan som legat på flera hundra miljoner varje år. Läs mer om detta här. Men vad är väl detta mot att Sjöstedt låter sig kontaktas av folk?

Bloggar:  HomoPoliticus -  DN, Urban Ahlin och borgarbloggare arga på Jonas Sjöstedt.

exp ab2 3 4 svdV.

By humanlabrat | 10 februari, 2012 - 15:07 - Posted in Satir

Välkommen till dagens sändning i det statliga propagandamediet, och välkommen till årets första parad till diktatorns ära! Idag är det 10.000 Fas 3-slavar som bjuder upp till föreställning. De vill tacka den store ledaren för de slavlika förhållandena och svältfödan, de är såååååååååååå tacksamma! Där av denna parad. Nu börjar det!

Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei! Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei! Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei! Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei! Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei! Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei! Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei!  Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei! Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei! Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei! Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei! Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei! Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei! Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei! Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei! Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei! Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei!

(ÖVERSÄTTNING: Ett, två, tre. Arbete frigör!)

Nu ska vår äääälskade diktator hålla tal till sina undersåtar:

Gutentag! Mein name ist Freidrich Kim Jong Hitler ReichenSvält. Ich bin ein schwedische Führer. Ich habe einen Traum. Zu quälen und dann töten fast alle von euch, und dann können Sie als Arbeitsgrundlage Roboter wieder auftauchen. Gehen Sie nicht dort liegen und faulenzen Ihre Leiche! Erhebe Dich aus deinem Grab, noch ein paar Jahre, können Sie arbeiten! In Zukunft mehr Arbeitsplätze eröffnen für die Arbeitnehmer wie. Die Leichen können als Zahl oder als Zeichnung Modelle Köder für den Fischfang zu arbeiten. Die Ärmsten in diesem Land, und Zwangsarbeiter müssen unter Umständen auch ein wenig zu essen, also warum nicht nutzen, all den Leichen, die völlig ungenutzt und Fäulnis sind? Belastungen von Lebensmitteln aus der Bahn geworfen! Ferner würde Ich mag, um die Herstellung von Lampenschirmen in der gleichen Weise wie Hitler einzuführen. Wenn Sie schon arm, krank und alt waren, als sie lebten, so ist darauf zu arrangieren zu verwenden, wenn du gestorben sein werden. Sie müssen ein profitables kleinen Freund sein! Ich bin der große Fredrich Kim Jong Hitlers Reich Hungertod. Ich schwebe über euch den ganzen Weg bis in Platz für 100 Jahre. Vergessen Sie über Gott und bete mich statt!

(ÖVERSÄTTNING: Goddag! Mitt namn är Freidrich Kim Jong Hitler ReichenSvält. Jag är en svensk ledare/vägvisare. Jag har en dröm. Att plåga och sedan mörda nästan alla av er, för att sedan låta er återuppstå som arbetande robotar. Ligg inte där och lata dig ditt lik! Res dig ur din grav, några år till kan du arbeta! Framöver kommer flera arbetsplatser att öppna upp för arbetande lik. Liken kan jobba som krokimodeller eller som bete vid fiske. De fattigaste här i landet och slavarbetarna kan också behöva äta lite ibland, så varför inte ta vara på alla de döda kroppar som helt obrukade ligger och ruttnar? Mängder med mat slängs ju bort! Vidare vill jag gärna införa tillverkning av lampskärmar på samma sätt som Hitler gjorde. Har man varit fattig, sjuk och gammal när man levde så får man se till att låta sig brukas när man dött. Du ska vara lönsam lille vän! Jag är den store Freidrich Kim Jong Hitler ReichenSvält. Jag svävar över er alla långt uppe i rymden i 100 år. Glöm Gud, tillbed mig istället!)

Åh, vilket fantastiskt tal av denne stilige ledare! Det kvittar egentligen vad han säger och vad han gör när han är så där stilig och statsmannamässig! Nu fortsätter paraden till vår stoooooooooooooooore ledares ära!

Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei! Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei! Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei! Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei! Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei! Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei! Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei!  Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei! Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei! Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei! Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei! Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei! Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei! Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei! Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei! Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei! Eins, zwei, drei. Arbeit macht frei!

Så dags för dagens (M)ode-nyheter: Vår stooooooooore ledare låter meddela att tyska ska bli officiellt språk i Sverige. Herr Freidrich Kim Jong Hitler ReichenSvält låter meddela att det var tyskmannen och tillika propagandaminister Schlingmann som kom på den geniala idén! Tyska språket har redan införts som officiellt språk idag och för den som inte kan detta språk blir det indragen ersättning från Fas 3- jobbet. Däremot om du är välbärgad så erbjuder vår store ledare hemundervisning av privatlärare, detta dras av via RUT-avdraget. Tack för idag! Fler parader och nyheter i morgon, tills dess sänds dagens parad i repris om och om igen. På återseende!

un nm, d 2 3456 789 sd 23 4 5 6 ab2345 6 78 9 ex 2 3 45678 91011 12 e24 e24(2) sr23 4 56 78 9 sv 23456 7 8 9.

Ingmarie Arvidsson, 54, drabbades av värk som bara tilltog. Värken blev allt värre och värre och hon fick också illamående och förlorade under ett år 20 kilo. Men på vårdcentralen togs hon inte på allvar. Trots att Ingmarie tidigare hade haft cancer och trots flera besök på vårdcentralen ignorerades hon, man menade att hon hade ischias. Hon skickades hela tiden hem med Alvedon och tid hos massör. Ingmarie påpekade att hon tidigare haft cancer men fick då följande svar: ”Det är vi som vet och inte du som ska ge oss order.” Drygt ett år efter Ingmaries första besök på vårdcentralen var hon död. Hon hade då 13 dagar tidigare skjutsats in till akuten av sin sambo. Där konstaterade läkarna att Ingmarie hade cancer som spridit sig till hela kroppen. /…/ – Läkarna sa: hade hon kommit tidigare hade hon klarat sig. (exp)

Fortfarande sitter politikerna och kliar sig i huvudet och undrar: Varför är det så många som är sjuka? Svaret är enkelt: Det finns gott om folk som blir totalt ignorerade av läkare, som misstros trots att en lekman hade kunnat se att något är fel. Dessa personer får ingen som helst vård utan får en dödsdom på samma sätt som Ingmarie, alternativt får de gå och lida år ut och år in. Man ville helt enkelt inte satsa mer på Ingmarie, det var alltså bättre om hon dog, vilket hon också gjorde.

Ingmarie är långt ifrån ensam, hon har gott om olycksbröder och framför allt olyckssystrar. Är man kvinna finns det hur mycket vård som helst när det gäller allt som har med underlivet att göra, utöver det är det högst knapert. Ja förutom psykiatrin då förstås, dit man också skickar fler kvinnor än män för att spara in vårdmedel till kukar och rikemän. Den antika föreställningen om kvinnans varande genom livmodern finns fortfarande kvar inom det uråldriga tänket inom läkarkåren, liksom villfarelsen att kvinnor skulle ha klenare psyken än män.

Vem vill rädda livet på en medelålders fattig kärring när man sparar sina vårdplatser åt rika knösar med feta plånböcker? Självklart är det den extra slanten under bordet som lockar och det kan man ingen få från en fattig kärring. För när allt kommer omkring så är det viktigaste i vårdsvängen läkarnas pengar och att sopa igen eventuella brottplatsspår efter kollegorna, och att ha hög status förstås. Patienternas väl och ve är högst sekundärt. Ingmarie dömdes till döden, men kom i håg vad doktorerna sa: ”Det är vi som vet och inte du som ska ge oss order.” Så talar de maktfullkomliga översittarna utan vare sig empati eller skrupler. Och framför allt kom ihåg, de kommer få jobba kvar…

P.S: Men i Fredrik Reinfeldts fantasivärld hade Ingmaries situation lösts om hon bara hade gått till Arbetsförmedlingen i god tid!

Läs mer om:  Sjuk()vård.

1234 5 6 7 8 9101112 1314 15 16171819 2021 22 2324 2526 2728 29 3031.