By humanlabrat | 31 maj, 2011 - 14:30 - Posted in Monarkin

Eller spelar han bara dum? Han tror ju i vart fall att svenska folket är lättlurade idioter! Kungen blånekar, men han är inte någon särskilt bra skådespelare. Varför sa han i höstas att han vände blad och att det var så gamla saker som togs upp i boken om honom, om det nu inte fanns någon som helst substans? Och varför tog Lettström kontakt med kriminella om det inte finns någon som helst risk att det finns bilder på kungen i de påstådda situationerna?

Kungen verkar också efterbliven när det gäller att förutse hans vänners påhitt, trots att de känt varann sedan barnsben, men självfallet är kungen helt ovetande om allt. Lettström tar på sig hela ansvaret för kontakterna med kriminella. Vad skulle han annars göra? Skulle han skylla på kungen och skulle kungen erkänna sin skuld? Knappast! För en man i kungens position är det bara att blåneka och spela dum, sen dansar ”undersåtarna” efter pipan igen!

Tyvärr blir man faktiskt lite fundersam kring om det faktisk kan vara så att kungen är efterbliven på riktigt och trots det tvingats till att springa runt och spela kung. Men eventuell efterblivenhet lär ju knappast redovisas för dem som göder honom i överflöd. Om det finns någon som helst sanning i mediernas påståenden om att kungen ska vara med på bilder med nakna damer så är det bara att publicera dem nu i så fall. I annat fall kommer allt falla i glömska, trots att intervjun med kungen var full av lögnaktiga svar. Om bilderna kommer fram kan Lettström skrivas in i historieböckerna som en av dem som medverkade till att fälla monarkin, avsiktligt eller oavsiktligt! :D

Ett är i alla fall säkert, kungens kvinnosyn och hans vänners kvinnosyn verkar inget vidare!

Medier: expexp2 exp3 exp4exp5exp6 exp7 exp8 exp9 ab, ab2 ab3 ab4 ab5 ab6 ab7 ab-tv ab-tv2 dn dn2dn3 dn4 dn5 dn6dn-tv svt.

This entry was posted on tisdag, maj 31st, 2011 at 14:30 and is filed under Monarkin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 kommentar

  1. maj 31, 2011 @ 16:05


    Man ska inte vara hånfull mot folk som kan framstå som mindre begåvade.
    Men jag tror att svaret på din fråga är ja.

    Posted by Jah Hollis

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.

« Tillbaka till textkommentarer